"Вълци,вампири и ловци"-Тема 4

• 18 292
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
3 са били,сега видях записала съм си  Grinning Алсид спечели най-секси върколак  Wink

# 31
Бре! Искрено съм учудена, мислех, че аудиторията на ИК е значително по-малка от тая на Дневниците, да речем, или Здрач.

Аха, мерси, тоя сериал засега го пропускам, много ще ми дойдат.  Mr. Green

# 32
Кастиел
Гавраил
Балтазар (оле, сега забелязах, че само ангели  Joy)

# 33
Аха, мерси, тоя сериал засега го пропускам, много ще ми дойдат.  Mr. Green

Е той е само един сезон за сега  Wink 12 ли 13 серии беше  Simple Smile

# 34
Кастиел
Гавраил

Дискриминация! hahaha И после обичала била лошите момчета, ама ха! Един демон за цвят не сложи! Един Краули, този колос!

А, викаш не съм пропуснала много материал?  Mr. Green

# 35
Кастиел
Гавраил

Дискриминация! hahaha И после обичала била лошите момчета, ама ха! Един демон за цвят не сложи! Един Краули, този колос!

А, викаш не съм пропуснала много материал?  Mr. Green

Ееее, тези са ми по-забавни, пък и Балтазар - акцента  Heart Eyes Лошите лошите, ама тука няма от мойте лоши  Joy В жените ще гласувам за Рубито със сигурност  Mr. Green

ПП: КАК си успяла да устоиш? Аз заради колежките в сайта го почнах, пробиха ми дупка на главата с тоя Дайсън. А пък що си мисля, че го гледаше   newsm78

# 36
# 37
 Mr. Green Ми лесно, не намерих нищо, което да ме грабне истински, пък и имах други неща за гледане. Иначе дупката на главата и аз си я нося още.  hahaha Ох, то една да беше дупката...

# 38
  • Разпиляна във въображението
Кастиел, Краули и Смърт. Бих сложила и Луцифер, много си ме кефеше, Гавраил и Балтазар и Алистър и ... Ох ooooh!

Мерси за темата  bouquet

# 39
  • срещу двата комина :)))
и аз не съм го гледала тоз сериал  newsm78 таз мацката ми е нещо много неприятна , а мъжа не ме впечатлява достатъчно  Mr. Green

# 40
и аз не съм го гледала тоз сериал  newsm78 таз мацката ми е нещо много неприятна , а мъжа не ме впечатлява достатъчно  Mr. Green

Изгледай първа серия  Mr. Green

# 41
  • София
Да се запиша и после да гласувам, че ще изпишете темата.
Кой е тоя Джонас Мартин бе

# 42
  • София
татко вещер от дневниците...

# 43
  • София
Как ги е плеснала тия на първо място, добре че прочетох в предната тема кой е тоя Мадокс ooooh!
И аз като Мокка само ангели - Кас, Гейб и Лукчо.
Можеше да сложиш някой готин демон, например

Ама не ги променяй вече, просто казвам за кой се сещам
Има и един магьосник - Дрезден от Досиетата на Дрезден, можеше да ми сложиш и Кларк Кент, специално за мене, покрай него има още 2-3. Абе за колко още се сещам Twisted Evil

# 44
Може ли някой да ми припомни личността на Азазел, щото нещо сама не успявам да се сетя.  Rolling Eyes

Йойо, мен нещо не ми беше харесала работата с вещерските кланове или каквото имаха там... Не знам що и аз.  newsm78

Кой е ся тоя готин демон.

Общи условия

Активация на акаунт