"Вълци,вампири и ловци"-Тема 4

• 18 281
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Дам, и аз след Малазана ще я взема и ще я почна

# 691
  • София
Значи да ви кажа гледах Войните на светлината... Няма да казвам какво се случва. Само ще отбележа, че в отбора на вампирите има едно чудеееееесно попълнение в лицето на Итън Хоук! Ех, малко попораснал, но прекраааааааасен!!!

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 02:19 от Vanya_I

# 692
  • София
Добре де, Wolf кога ще коментираме? От утре ли?

# 693
Тръгнах да търся "Зверско" и чак тогава се усещам че става въпрос за Beastly  Laughing Мириел,аз исках да те питам за книгата с Джейс  Simple Smile но се оправих де  Hug Реликвите не съм ги чела,ще ги почна и ще си представям,че Джейс е Алекс   Blush Crazy

Ехх ще се пробвам да го довърша Daybreakers  Simple Smile

# 694
  • КиТ
нека се появи тя, да си признае  Mr. Green
Признавам си,аз съм  Simple Smile Като гледам не съм само аз,сигурно е Пламито
Между другото изгледах Вълк и ми хареса  Rolling Eyes чак не си вярвам  Mr. Green

А в грешка си гласувах,че ми хареса Mr. Green Тъй че ги търси другаде не харесващите Mr. Green

Daybreakers го тегля и ще се гледа утре най-вероятно;-) Peace

Вълка не знам кога го почваме Thinking

# 695
Значи да ви кажа гледах Войните на светлината... Няма да казвам какво се случва. Само ще отбележа, че в отбора на вампирите има едно чудеееееесно попълнение в лицето на Итън Хоук! Ех, малко попораснал, но прекраааааааасен!!!

Заострените ушенца особено му тичаха.  Laughing

Ми айде да коментираме, де. Аз сега излизам, ама по-късно ще се включа.  Mr. Green

# 696
  • Разпиляна във въображението
Реликвите не съм ги чела,ще ги почна и ще си представям,че Джейс е Алекс   Blush Crazy

Аз започнах с книгата и после хоп - фентрейлъри и кой там? Алексчу. Край. Просто си вървят ръка за ръка за мен и ще ми е адски тъпо, ако някой друг го изиграе. Е, в "Игрите на глада" там също си мислих за него, и той беше от привиканите за ролята, но преживях тъпия избор на кастинга. С "Реликвите" ще ми е необходимо доста време да се примирявам. Няма да споменавам "благословиите" към кастинга им.

Итънчу е готин вампир Peace

# 697
  • Somewhere far away
Мхммм... и аз точих лиги ... голям красавец е!

# 698
  • София
И аз ще гледам днес да изгледам Daybreakers, че от четвъртък няма да ме има за една седмица и не знам дали ще имам нет. Така че за него сигурно няма да се включа, ама поне ще го изгледам.
Само да не е ужаси newsm43

# 699
  • Разпиляна във въображението
E, няколко ухапвания, разни ... абе има си кръв

# 700
  • София
Е такива ги понасям, само да няма малки призрачни дечица Confused
 Mr. Green

# 701
  • София
Нели, няма страшни моменти. Ухапванията са си в нормата като всеки вампирски филм.

# 702
Е такива ги понасям, само да няма малки призрачни дечица Confused
 Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532

Няма, има само вАмпири с ушички.

# 703
  • София
Само дето не разбрах ква е логиката да са с такива уши  newsm78

# 704
  • София
Може да е някой вампирясал елф Thinking, или за да чува по-добре Mr. Green

Общи условия