С какво мажете бебета след къпане олио, лосион или крем за тяло?

• 46 056
  • 261
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Пуци мед. козметика лексно ще я познаеш - има я само в аптеките Simple Smile

Слънцезащитно не ви трябва, новородено няма място на припек. Може да  го грее слабо слънце до 10 сутрин и после лятно след 5-6-7 часа....според жегите преценяваш, през другото време на шарена или плътна сянка, под чадър или хубав сенник...или в къщи.
Има допълнителни сенници с ув защита също...
Слънцезащитните са агресивна козметика и не бих ползвала преди 6 месец.

# 121
Мерси, аз си мислех, че щом изобщо ще излиза навън в слънчево време, трябва да е мазана. Ще ми мине, явно още съм на етап абсолютизиране.  Laughing Никакво намерение нямам да я пека на слънце, не само сега, а и по-късно. Слънцето не е това, което беше, за жалост.

Ми аз Хип-а от аптеката го взех, де. Mr. Green Тя ми изброи Себамед, Мустела и Хип, аз взех него и така.

# 122
Себамед е много хубава козметика Peace!

# 123
  • София
ИрПуц и аз съм на мнение, че не ти трябва слънцезащитен крем през 1вото лято.
Новородено се извежда, но не се държи на пряка слънчева светлина.
Хип никога не съм използвала. Не знам от Себамед и Мустела кое е по-доброто. На Мустела съм използвала шампоани, а на Себамед слънцезащитен.

# 124
  • София
Да, ама Пуци може да си го купиш и от била или всеки др магазин Wink Иначе не е лоша козметика, без да е особенно претенциозна.... т.е. нево бюбхен е, да кажем 1 идея по-добра от нивея...или един дол дренки почти...
Себа мед казват че е хубава, мустела е най-големият боклук и химия за мен...

# 125
Да де, ясно.  Laughing Ами засега сме изпробвали само шампоана, не се е оплакала.

Обаче наистина всичко си е индивидуално, знаеш ли колко много ми похвалиха Мустела преди няколко дни. И после как човек да вземе решение!

Мерси, АнМари, определено мисля да се въздържим, хич не съм почитател на задължителните мазания, ей така, щото "така казват". Така и така ще търсим сенчица.  Grinning

# 126
Не се изгаря само на пряка слънчева светлина. Изгаря се и на сянка, от вятър.

# 127
От вятър знам, че се изгаря, изгаряла съм, обаче на сянка как става?

# 128
И там подухва ветрец  Simple Smile При нас на морето се изгаря дори и на сянка. Мъжът ми е изгарял неведнъж така...

# 129
Е, това са някакви специфични неща за крайморския климат, значи. И сянката да ти прави тен.  Mr. Green

# 130
Гарантирам за изгаряне под чадър на голям човек. А за бебе да не говорим...
В този ред на мисли мажа детето си с Биодерма 50+.

# 131
  • София
ИрПуц - решение - лесно - взимаш мостри и решаваш Wink

И там подухва ветрец  Simple Smile При нас на морето се изгаря дори и на сянка. Мъжът ми е изгарял неведнъж така...

в парк или горичка под дърветата ще изгориш...ама друг път Wink на плажа под чадъра - може Wink

аз пак да си кажа - има прекрасни  сенници, универсални за всяка количка стават с ув защита фактор 50.

# 132
ИрПуц - решение - лесно - взимаш мостри и решаваш Wink

Аха, голямо удоволствие за детето, нали трябва да му ги изпробваш.  Laughing

# 133
  • София
еми пробваш Simple Smile то ти и сега пробваш Wink

# 134
Да, но само едно нещо. Ти като каза мостри, аз си представих десетина мостри и мажеш подред...

Общи условия

Активация на акаунт