С какво мажете бебета след къпане олио, лосион или крем за тяло?

• 46 073
  • 261
  •   1
Отговори
# 105
Хубаво, тогава ще си останем на този. Ще избера слънцезащитен днес  Peace.

# 106
  • София
най-добре, пък ако видиш, че почва да се поти или обрива от него в жегите...вече ще мислиш за по-друг вариант...

# 107
Благодаря  Peace! А вие кой слънцезащитен лосион ползвате?

# 108
  • София
а-дерма 50+, ползвала съм и мустела и дейлонг, а тази година и една мостра имам на сън данс, но а-дермата си е най-доброто.

# 109
Ще го взема и аз   bouquet!

# 110
  • София
в друге теми препоръчват и виши и ла рош и още няколко като добри... може да ги разгледаш.

# 111
Ла Рош дермопедиатрик 50+, разкошен е.
Много пъти съм го писала. Чуден е.

Имам си много бяло, светлооко дете. Кожата му е страшно чувствителна към слънцето.
Този го защитава идеално. Попива супербързо, не оставя гадни следи. Няма парабени, ароматизатори и консерванти. Хипоалергенен. Според мен е най-доброто за много бели и чувствителни към слънчевото греене кожи.

# 112
Това означава, че е подходящ и за нас  Peace!

# 113
  • В две тъмни очички
След раждането мазах около месец с преварен зехтин, след това с Нивея бейби! Много съм доволна, кожата й е много мекичка и гладичка!

# 114
След раждането мазах около месец с преварен зехтин, след това с Нивея бейби! Много съм доволна, кожата й е много мекичка и гладичка!
защо преварявате зехтина? Купувайте направо екстра върджин и няма нужда от преваряване

# 115
Този зехтин не омазнява ли кожата и не запушва ли порите? Аз не съм ползвала и ми е интересно да споделите, нашата педиатърка ми каза, че козметиката, която е предназначена за бебета е по-добър вариант.

# 116
...особено ,ако е с парафин. Четете съставките и не се доверявайте ни на педиатри, ни на козметички. Дотам стигнахме, да трябва да се образоваме, а не да се доверяваме на това,което ни  предлагат/пробутват/

# 117
Аз финално взех Хип, защото с това олио я мажеха в болницата, т.е. пробвано е върху нея, не й действа зле. Подчертавам, че мажеха само гънчиците на вратлето и подмишниците. Казаха ми да взема медицинска козметика, защото й е твърде нежна кожата, а пък Нивеата може да оставя за по-късно.
Педиатърката също ме предупреди да не я мажа цялата с олио, изобщо май никой не каза нищо за цялостно мазане - само дупето и гънките.  Thinking

# 118
  • София
то и хип не е мед. козметика Wink

# 119
то и хип не е мед. козметика Wink

Пък те казаха, че е.  Thinking "Те", т.е. акушерката, която ми говори за кожата й, де.

Хм, сега и аз се сещам, че ще ни трябва нещо слънцезащитно.

Общи условия

Активация на акаунт