С какво мажете бебета след къпане олио, лосион или крем за тяло?

• 46 064
  • 261
  •   1
Отговори
# 135
  • София
аа не бе Simple Smile просто взимаш мостри - една седмица с едно, една с друга и така...

# 136
  • София
Плажните чадъри нямат защита, така че изгаряш идеално. Има бебешки чадъри със защита.
На морето и на облаци съм изгаряла. Но под дебела сянка в градски условия няма как да стане.

# 137
Първите 2 м след раждането опитахме с Хип-не бях никак доволна.След това започнахме да мажем и до момента с Мустела стелатопия и Адерма екзомега защото на дъщеря ми е много суха кожата...Доволна съм...

# 138
Аз ползвам козметиката на Sanosan  и съм доволна засега. От олиото им съм много доволна, сега взех да пробвам и лосиона, защото в това време да не го мажа с олио. Ползвам и техния шампоан за тяло и коса   Simple Smile

# 139
Смених Ексципиала, който е доста липиден с Авен. Но не ми харесва, защото има пудра в него, оставя следи и не мирише хубаво. Взела съм лосиона на Тьопфер и мисля с него да продължа когато Авен ми свърши.

# 140
Първите 2-3 месеца мажех с олио за тяло СебаМед,след това минахме на бебешкия лосион Себа Мед.Мирише прекрасно,омекотява идеално и е с лека,но добре овлажняваща консистенция Peace

# 141
Аз мисля да се насоча към Веледа, но се замислих и за Юриаж.
Някой ползвал ли е Юриаж бебе?

# 142
Отначало ползвахме олио на Бюбхен, но не ми хареса, а и на малкия му се появиха ситни пъпчици. Оттогава започнах да ползвам олиото на Нивеа за студените месеци, а лятото ползвах лосиона. Е, вече с нищо не го мажа...

# 143
Аз мисля да се насоча към Веледа, но се замислих и за Юриаж.
Някой ползвал ли е Юриаж бебе?

Аз използвам Юриаж - лосиона за тяло, много лека консистенция, лек, свеж аромат, на бебчо му е приятно да го мажа. Подходящ е за цялото тяло и лице. Ползвам и термалната вода, от която съм безкрайно доволна! За рани е чудесна! Много бързо отминава отока и хваща коричка.

Като беше съвсем бебе ползвах Себамед, до към 7-мия месец, също бях много доволна, сега ползвам само слънцезащитния лосион ф-р 50.

# 144
И аз ползвах на Себамед слънцезащита, но е много гъста консистенция и трудно се размазва. Сега ползваме Ла Рош Посе. За тяло след баня Тьопфер.

# 145
А след всяка смяна на пеленки с какви кремове мажете?

# 146
  • София
аз мажех само с бюбхен за дупето... пробвах и бочко веднъж,  никак не ми хареса и си се върнах на бюбхена.

# 147
Аз пробвах всякакви, но Бочко най-добре му действа. Като го захранвах дупето му беше изринато често и само това помогна. Дори термалната вода не го оправяше.

# 148
Мажа след баня с Млякото на Бюбхен и кожата на малкия е като кадифе Simple Smile.
Първите няколко пъти мажех с олио, но в топлото време не беше добра идея. Веднъж пробвах преварен зехтин и стана ужасна лепкава история, малкия подивя.

# 149
Дупето със съответното кремче на Хип. Изненадана съм, но съм много доволна от бебешката им линия мазила.

Общи условия

Активация на акаунт