Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 793
  • 703
  •   1
Отговори
# 225
Кокетка, честити покупки  bouquet

Доколкото знам и Jane i Quinny са реномирани марки за колички, вече зависи от самия модел и ти какво търсиш Peace

# 226
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Кокетка аз съм влюбена в количка марка Бъгстър.Обаче проблема е,че тя не става за новородено.Има вариант за подарък-кош за новородено обаче нещо все удрям на камък.Докато не я купим няма да се успокоя.

# 227
Съншайн,нали ти беше мамата с Арсен'а?-Малко инфо? Арсенът си е по механизъм на действие  клетъчна отрова,НО количествата ,които се използват в стоматологията са МНОООГО малки,направо са смешни-за да се натрови човек,трябва да изяде една  опаковка с  арсен Wink  Абсолютно е безобидно използването му(изключвам случаите на предозиране или пък ако е поставен неправилно или не е херметизиран добре с временната пломба.Така или иначе най много да пострада венецът до съответния зъб-нищо фатално не е Wink
А за някаква вреда  върху бебето ти-ИЗКЛЮЧЕНО!
Все пак бременността не е болест-девитализацията нба зъби с арсен е многогодишна практика,макар и не най-съвременната
  newsm74  202uu
Естела, ако  си стоматолог кажи къде ти е кабинета и ще сме там  bouquet
На всички мами с нови придобивки честито!Ив,като се сетя за новия филм Софиянци в  повече-няма такова шоу.Бай Ганьо ,пасти да яде.

# 228
Момичетааа усетих бебетоооо!Много съм щастлива първо на вас казвам  Hug Hug

# 229
Здравейте мамчета!
Относно дрехите , не съм си купила нищо за сега за това време. Дрехите все още си ми стават. За лятото обаче вече съм се оборудвала с няколко рокли , страхотно ленено якенце и още няколко неща , но не са за бременни ,а са модели който са свободни. Честно казано от магазин за бременни не бих си купила нищо! Може да си направим албумче в което да качваме снимки издокарани с новите покупки.
Интересно ми е как се глезите сега в това наше толкова специално и радостно положение-бременността. Масажи...не става....всякакви загряващи ...парна баня , сауна пак не става , плуването и разни джакузита и др такива също не са най-предпочитани заради разни инфекции.
Споделете как релаксирате! На мен определено ми се иска да се поглезя ,но.....не ми идва нищо на ум.

# 230
Милен_ка , честито! Дано и всички други които не са усетили бебчето съвсем скоро да изпитат и те това удоволствие!

# 231
Paolina, аз се глезя, като си похапвам- хахахаха

Естела, много ти благодаря за информацийката, малко се поуспокоих, а ако си зъболекар, можеш ли да ми кажеш как мога да разбера, ако съм се натровила или не мога да се натровя с толкова малко количество, дори и да не е хубаво херметизиран зъбът? (аз разбирам, че ако не е хубаво затворен, ще пострада венецът само, но не съм сигурна дали това имаш предвид- съжалявам за малоумният въпрос).  Embarassed

# 232
Само да споделя, че аз съвсем в начална бременност направих бронхит и искам не искам бях на антибиотик. Според всички доктори това не би трябвало да е проблем. Дори докторката ми вика - абе момиче колко антибиотици ще изпиеш докато си бременна / дано не се налага /
Гледам че разисквате раждането. На мен също ми е голяма дилема, щото в нашия гръд бъка от "специалисти", имаме голяма и модерна болница вече в града, с оборудване от всякъде, ама персонала е същия от окръжна и незнам  newsm78 . Много момичета от Бургас ходят да раждат по частните клиники в Сливен, ама те пък нямат необходима апаратура, недай си боже нещо се обърка и какво правим. Идеята да раждам вкъщи не е лоша  Grinning, ама не ми стиска, пък и в болницата все пак не си цяла вечност.

# 233
Милен_ка , честито! Дано и всички други които не са усетили бебчето съвсем скоро да изпитат и те това удоволствие!

Еххх, с нетърпение чакам вече  Grinning
Днес лекарят ми каза, че моето ще го усетя по-късно, понеже съм с предна плацента, но когато- тогава Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 18:56 от Sunshine_g

# 234
С
Гледам че разисквате раждането. На мен също ми е голяма дилема, щото в нашия гръд бъка от "специалисти", имаме голяма и модерна болница вече в града, с оборудване от всякъде, ама персонала е същия от окръжна и незнам  newsm78 . Много момичета от Бургас ходят да раждат по частните клиники в Сливен, ама те пък нямат необходима апаратура, недай си боже нещо се обърка и какво правим. Идеята да раждам вкъщи не е лоша  Grinning, ама не ми стиска, пък и в болницата все пак не си цяла вечност.
керал, и в Бургас и в Ямбол, ситуацията със "специалистите" е много сериозна и на никой (пациент) не у се рискува. Моите приятелки от Ямбол всички раждат в частните болници в Сливен, а тези от Бургас родиха в частната във Ветрен и са много доволни. Можеш да влезеш в сайта да я разгледаш. При положение, че за разлика от частните в София , работят със ЗК.

# 235

Еххх, с нетърпение чакам вече  Grinning
Днес лекарят ми каза, че моето ще го усетя по-късно, понеже съм с предна плацента, но когато- тогава Simple Smile

и аз съм с такава и се примирих, че няма да е скоро ... но от два-три дни усещам нещо като тъп лек удар по вътрешността на корема, не мога и да го опиша точно .. но е много лекичко и съм го усетила само 3-4 пъти до сега, основно докато си почивам легнала ... Не знам дали е бебето или нещо друго, чакам да зачестят тези усещания, за да мога да ги различавам  Twisted Evil но пък вече се побърквам от това незнание, не минава и ден без да се зачудя всичко ли е наред .. и после си повтарям, че след като нямам течения, болки, неразположения и се чувствам прекрасно - би трябвало и бебчо да е добре  Rolling Eyes

По отношение на дрехите аз миналата седмица си взех един сукман за бременни, само че не знам колко точно ще го нося ... може би ще си го оставя за най-голям корем. Пробвах си разни рокли от миналата година, които са пристегнати под бюста и свободни надолу и мисля, че до 7-ми месец ще ме изкарат ... само ме е яд, че съм си купувала S-размер и сега ме стягат много в бюста  Joy Дънки не можах да си харесам, много са ми бабешки моделите и цветовете   Confused Харесах си едни 7/8 панталони в ларедут, обаче са 24 евро и доставка още 6 ... 60 лв за едните панталони, не знам ... не че тук са по-евтини, но поне мога да ги пробвам и да съм сигурна, че ще стоят добре. Но за сега нямам и нужда, всичко си ми става ...
А за бебе купих едно боди с хипопотами, не знам и аз защо .. мисля, че е много рано за такива неща и то не от суеверие, а просто още не мога да осъзная какво се случва и някак си не съм настроена бебешки Rolling Eyes

# 236
Миленка, браво, това е прекрасно Simple SmileSimple Smile Моята мома много леко ме погаделичква..Simple Smile

Кокетка, и аз съм си харесала такива колички, ама другата седмица в София ще поразгледам по-основно..че в тая Варна нищо няма Sad

Ваня,
е няма такава жена като теб..остави и за нас малко Simple SmileSimple Smile

Хубава вечер на всички

# 237
Маги, аз Девата я знам прекрасно, дори ми се наложи престой там. Просто си знам докторите тук, не стават и това си е. И най-лъскавата и най-новата апаратура да имат все тая. Трябва да има и някой който да борави с нея  Simple Smile

# 238
Здравейте момичета!

Отдавна не съм писала, но днес вече реших да драсна 2-3 реда.

Миленка, много се радвам, че си усетила бебчето. Искам и аз вече да го усещам, ама с тази предна плацента едва ли ще е скоро. Днес бях на лекар и го видяхме мъничето, махаше с ръчички и крачета и доста се въртеше, та не успяхме добре да видим дали е момченце или момиченце. Според мен ще е момиченце, ама да видим  Grinning

Паолина, спокойно можеш да ходиш на масаж за бременни - важното е да се прави от специалист, рехабилитатор или кинезитерапевт, те си знаят как да го правят. По принцип не се ляга по корем, а на една страна или се сяда на стол, използва се олио за бебета или такова, което е подходящо за бременни, например от пшеничен зародиш. Има страхотен ефект при болките в гърба, кръста и краката, които са характерни за бременността.

# 239
Миленка, честито за потупването. И аз от няколко дни усещам някакви потупвания, надявам се че е бебо  Grinning, аз също съм с предна плацента.
Искам да питам вече раждалите мами относно кошарките - как мислите кои са удобни и практични - дървените или тези от плат

Общи условия

Активация на акаунт