Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 761
  • 703
  •   1
Отговори
# 105
Да ви разкажа й на вас мами днес как обикалях цял Добрич да намеря някой да ми вземе кръв за кръвна група.Проблема беше,че съм от друг град и ми обясниха,че трябва да отида сутринта да ми вземат кръв а следобед лекарката започва да ги обработва и към 18 часа ще са готови.Помолих се поне кръв да ми вземат понеже съм от друг град,да не говорим че съм бременна, е не  #2gunfire.Няма такива лекари.Нали съм с направление, на никой не му пука, как може това лекари ли са търговци ли са?Нищо човешко няма вече у хората,вузмутена съм ooooh!Съжалявам за тоя пост,аз тия дни така положително съм настроена и ме приземиха JoyЕ за тва ще има само цигани тук. smile3511
Ще отида до Варна,видях,че в курортна поликлиника правят кр.група по ЗК.Някои от мамите от Варна,които са си го правили моля ви споделете,ще съм ви благодарна  bouquet

# 106
kat kat, значи ставаме 3  Simple Smile, което пак е нещо!

# 107
  • Бургас
И аз съм от Бургас ,така че ставаме 4.  Wink

# 108
Ваня, аз почнах да се тревожа Mr. Green викам си ще почна боб да хвърлям, Mr. Greenче тия наши Варненски мами никакви ги няма .Нали не сте изяли пицарията  Mr. Green hahaha
Лилето права си ,че като ме хване "дъртешката болест" ще се преселя в къщата да си гледам "свободни кокошки и "био домати"
galabinatankova, не се тревожи , не си го слагай на сърце  Hug
И на ушенце да ви кажа ,че освен с фотоапарата : esy ,много добре се справя и с кулинарията cook Това да си остане между нас Laughing

# 109
Искам да помоля някой да ми изпрати парола за албумчето. Моля! Blush

Моят корем е много по-голям сега, в сравнение с първата ми бременност, но това определено се дължи според мен на апетита ми, който първия път до 4-я месец въобще го нямаше, а сега напротив!

Момичета такава хрема ме мъчи , че ми идва ..... Tired

# 110
Диде, голяма си шегаджийка, изяли пицарията Joy Аз се сещам с предната бременност, но вече с големите кореми, колко странно ни гледаха хората по улицата, особено един таксиджия, на когото му се наложи да качи 4 бременни наведнъж hahaha Рискове на професията Mr. Green

За корема, не мога да се съглася, че е по-голям или по-малък, заради променени хранителни навици или разлика в изходното тегло. Поне не и при мен. И при двете тръгвам от едно и също изходно тегло, с първата до 4месец бях качила 3кг и нямах никакъв корем, сега съм качила около 2кг и корема ми още във втория месец тръгна да расте Peace

galabina, това изследване за кръвната група не се ли прави за 30 сек. На мен така ми бяха казали. На Диди точно затова не й знаем кръвната група, защото нямало нужда. Ако се наложело за 30 сек щели да разберат Tired И мисля, че всяка лаборатория може да ти го направи, но пак не съм сигурна Peace

# 111
Здравейте,
Няколко часа ме няма и сте исписали няколко странички  Simple Smile
Тази вечер бяхме на преглед и взехме че се показахме,АГ каза че се е провалил(жаргонно разбира се),и аз гледам стреснато а той отговаря ами една голяма пишка сти срещу мен  stork-boy   Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Много съм щастлива  Heart Eyes
С предна(горна|) лява плацента съм,което било добре.Всичко е наред,малко напред вървим,но здраве да е  newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 22:15 от Стойка

# 112
здавейте и от мен  Hug
esy, страхотни снимки, мила!!! Само дето като ги гледах ми потекоха лигите за лимонче  Mr. Green та сега ще тичам до магазина  hahaha
Хубаво е, че ще се видим и ние от бургаският край, много ще се радвам! Ние с kat kat все си обещаваме да се видим, но с тия дъждове  #Cussing out Аз до Великден ще съм русенче, но като се завърна, съм на линия  Heart Eyes
Исках още нещо да пиша, но вече не издържам при мисълта за лимончета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 113
Радвам се и ви честитя на всички хубавите новини...
Аз забелязах пак гадното жълто течение на бельото си явно ще си същителствам с гадните гъби  Close

# 114
Радвам се и ви честитя на всички хубавите новини...
Аз забелязах пак гадното жълто течение на бельото си явно ще си същителствам с гадните гъби  Close

Моите симптоми на инфекция се появяват и изчезват постоянно - имам 1-2 дни после не, което е нормално. Лекарката ми изписа Гиназол крем с апликатор, но след прочитане на листовката реших да отложа засега прилагането на медикаменти. Така или иначе на бебето такава инфекция може да повляе едва при раждането и при положение че не се влошава реших на своя глава че ще търпя (разбира се премерено - ако се влоши може да има други странични ефекти и трябва да се вземат мерки...)
Аз преди години като студентка бях имала такава инфекция и я борих близо година и половина... не мога да си представя че едно кремче сега, при положение че съм и бременна сега ще ми помогне бог знай колко...

# 115
Здравейте отново и благодаря за топлото посрещане Hug

Днес четох как си приказвате за живота в къща, а ние със съпруга ми скоро се преместихме извън София - в едно селце на 30 км. и, въпреки че трябва да пътувам всеки ден за работа с маршрутка по 40 минути, ми е много по - добре, отколкото в апартамент - имам необходимото пространство за живот. Но наистина - много работа има по къщата - всеки ден бърша прах и тем - подобни глупости, а и прозорците ни са от френският тип, та се виждам в чудо, докато ги измия ooooh! Зеленчуци още не гледаме, но бабата от съседната къща вече ме обсажда с парникови марули, на които не мога да насмогна Laughing

galabinatankova - не само при теб докторите са така - в кварталната поликлиника, в която ме преглеждат от бебе, успяха 3 пъти за 1 месец да ми загубят резултатитеот изследванията, чаках 1 седмица за кръвна група и още една за СПИН и Васерманн, така че, егати медицината. Добре, че ходя и на друго място на консултации, но утре пак ще трябва да се боря със ЗК, моля, стискайте палци.

Съжалявам за дългият пост  Hug

# 116
МАМИ,ТУК ВАЛИ СНЯГ #Crazy #Crazy

# 117
Софиянки,я се покажете на вън да видите,какъв сняг се сипе  Joy Joy Joy
Все си мислех че няма да познаят че ще вали сняг,но уви  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хубава вечер и позитивни мисли  Hug Hug Hug

# 118
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Верно вали... пролетен сняг  hahaha

# 119
Ми Галче и аз така си мислех ,че бързо става още повече че помолих поне само кръв да ми вземат ама важната докторка не пожела да се занимава с простосмъртни.А бе да сме живи и здрави всички и да не опираме до тях.знам че някои от тях взимат малко пари ама и аз съм така но не викам по-хората, а и те са полагали клетва #2gunfire
thrillean за твойте пък дума нямам,само кафенца са им в главата, а пък ти си се ядосваййй.....Иначе и ние си живеем на село ,в къща и е голям кеф.Тишина и чист въздух,море.Е има и - ама нямя как.
На Стойка честити сини гащи.Някой наза ,че в годината на заека ще има много момчета.Ще видим после на първа страница дали е вярно.Лека нощ момичета и сладки сънища Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 22:02 от galabinatankova

Общи условия

Активация на акаунт