Споделете 160

• 27 617
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз го сейфнах в май пикчърс и завъртях ляво - дясно.

и аз тъй  Wink

# 226
  • Москва
Елинор, красива ти е приказката Simple Smile
Аз също съм го правила това с подписа- копирах този на мама с индиго вяърху два теста по английски език.  Embarassed Бях някъде 2-3 клас.... След около 2 седмици брат ми ме издъни ( нищо,че е по-голям- много обича да се меси,където не му е мястото, за да се порадва как нашите ми се карат)... Отнесох си скандала... Какво да направя,че го уча пустия език от детската градина,но не го знам ?( за разлика от гореспоменатия ми брат) Просто не го обичам.... Направих това с подписите, за да не ми се карат, че оценките ми не са отлични.А и не ми се слушаше лекцията " Брат ти на теста си има еди колко, брат ти знае езика..." Най-смешното е,че учителката не се усети..А у нас винаги всички тестове и бележници е подписвал баща ми (заради това си отнасях забележки за неподписан бележник, когато той пътуваше)... Бях адски засрамена от себе си. Никога вече не се повтори...

И аз споделям очакване....

# 227
  • Майничка
От трети клас имах официално разрешение от баща ми да го подписвам на всякакви официални училищни документи, стига да е информиран. Имаше много особено структуриран подпис и си мислеше, че е труден за имитация, докато не установи, че се е "съгласил" да ходя на летен лагер в трети клас, даже и таксата е внесъл (от моите спестени Wink).
Изядох си кавгата и на лагер така и не отидох, де, макар и уж не по тази причина. Mr. Green
Обаче пък беше най- примерният родител - всякакви училищни документи бяха подписани, както се казва, от днес за вчера. Joy

# 228
  • София
Споделям, че за първи път ми се случва да видя гърдите на съфорумка. Без сутиен.
Споделям, че не ги видях само аз.

# 229
При това в комбинация с лицето:)
За малко да изтърва аз, докато философствам за президентската институция  Crossing Arms

# 230
  • София
Рокси, не знам за теб, но на мен ми се случва за първи път.
И още не съм намерила подходящата дума, с която да опиша чувството.

# 231
  • Казанлък of all places
Потрес изразява само една част от него.

# 232
И на мен ми се случва за сефте, every me.
Чувство май нямам, но това сигурно щото три четвърти от мозъка ми още е ангажиран в исторически разсъждения.
И като казах три четвърти, детето започна да разбира цифрите. Не знам дали му е рано или късно, но се зарадвах. Че досега само ги ръсеше едни- искам 18 кюфтета, тоя леген струва 200 евро...да се чудиш откъде ги измисля:)

# 233
Такива неща първо се сейфват Twisted Evil, и после се дава линк на другарче. Hug

# 234
Вълк, още е там, СО, темата Кой се крие зад аватарите, страница 124, най отгоер.Тичай:)

# 235
  • Paradise
Имало ли е тема - покажете си интимните части? Прически и подобни?
Явно много народ напира да стигне до края...

Много народ е изпращял! Много!
В градския транспорт е пълно с хора, които си говорят сами.
Днес в трамвая млад мъж, добре облечен и нямащ налудничав вид, се разпя хепи бърдей, след това започна да крещи "с днем рождения", после пак хепи бърдей и така 3-4 спирки, докато слезе.

В Агенцията по вписвания (където утрепах почти целия преди обяд) на някои гишета виси следния надпис: "Моля, не си плюнчете пръстите!" Laughing, а до зала "Универсиада" грее от един билборд следната реклама: "Прекалено хубава съм, за да работя. Благодаря ти, д-р Енчев!"

# 236
изведнъж се засили трафика натам  Laughing

# 237
  • София
Заговорили сме се за история, а то какво се случвало в този момент. Консерва ли съм, не знам, но ще си го спестя.

ПП Хората не спират да ме учудват.

# 238
Бояна, докато  ме захейваш с мисли за миналото, гледай как щяхме да окапем  Naughty

Тоя д-р Енчев голям сладур излезе  Laughing да му имам и симетричната рекламна стратегия.

# 239
В Агенцията по вписвания (където утрепах почти целия преди обяд) на някои гишета виси следния надпис: "Моля, не си плюнчете пръстите!" Laughing

А в нашата пише "ТУК НЕ Е ИНФОРМАЦИЯ!!!"

Не помня кой пластичен хирург в контра на д-р Енчев каза, че симетрията е скука.

Общи условия

Активация на акаунт