Споделете 160

• 27 573
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Много малко ти трябва.

# 481
Палците са за Анда, няма начин  Laughing
Поздрави, Споделете!

# 482
 Азазел, мога да ти услужа и със смелост и с безразсъдство  Hug Имам по много.
Бу, стисвам палче. Анда и вчера не беше родила..Гергьовден ли чакаме?  Crazy

# 483
  • Москва
Елинор, давай насам.Имам нужда и от двете по много. Моите се загубиха някъде.Помолиха за отдих,а забравиха да се върнат.Но пък са ми много нужни..Голяма съм страхливка станала. По телефона даже не смея да се обадя.   Confused Rolling Eyes

# 484
Анда си има и Ния Grinning
Да е честита!

# 485
Разгеле Simple Smile
Жива и здрава да е Ния  Hug

# 486
  • София
Честита Ния!  Grinning

# 487
  • София
Честито! Жива и здрава да е Ния!  bouquet

Най- накрая и една хубава новина! Grinning

# 488
  • Москва
Честита Ния Simple Smile Само по слънчеви пътеки да върви. Поздравления за Анда   bouquet

# 489
  • Paradise
Честита Ния! Да е късметлийка.
Честито, Анда!

Чудя се, аджеба, за чий се създават работни групи, пишат нормативни актове разни (които били задължителни), разписват се от министри, а накрая подчинените решават, че тези нормативни актове не ги касаят и си правят, каквото си искат.

# 490
  • До хладилника, който обичам
Да, стиснатите палци бяха за Анда Grinning
Малко ляво ще да сме стискали, защото не всичко е минало както искаше Анда, но има здрава и (цитирам) много красива Ния на хоризонта, 3,600 и сантиметрите пропуснах Simple Smile Анда е добре, а също и бебето.

# 491
Ейййй, браво на Андината Ния! Жива и здрава да е! Не устиска до моя рожден ден, но и прощавам  Grinning

# 492
Баш ми е драго, че носи моето име, дето съм заплюла за нероден Петко, по-точно за неродена Петка. Анде, да сте живи и здрави всички, малката Ния да расте безгрижна и и пожелавам да изтършува в пътешествия целия свят, вече легално  Laughing След като нелагално майка и я прекара до Англия и обратно  Mr. Green

# 493
  • Майничка
Здрава и късметлийка да расте Ния, Ането да е най-добрата и най-обичната кака, а мама Анда и таткото - най-щастливите и горди родители! Tada

# 494
Жива и здрава да бъде Ния!

Общи условия

Активация на акаунт