Споделете 160

• 27 564
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Толкова много поводи за пиене  Hug

Пипинс, да не те отчайвам, ама половин час ключарски труд струва на комшията 400 евро, така че всичко е възможно.

Тея дни чета форума с някакъв мазохизъм и поради липса на по добра алтернатива. Трябва явно да пиша още повече, че въпреки старанието пак ми остават свободни ръце за ядене на козунак, и самата аз започвам да приличам на един козунак.

# 541
  • sofia
С леко закъснение, но от сърце - да са здрави и късметливи и Джей Джей, и Вълчо, и Дедо  Hug
Лагавулин бих употребила тутакси, нищо, че е сутрин. Събудила съм се от кошмарни мисли в 4 сутринта - успях да заспя около 7, половин час по-късно трябваше да ставам. Питайте ме крива ли съм. Всъщност - не ме питайте  Mr. Green след още няколко кафете ще ми проблесне!

# 542
  • Paradise
Когато една фирма напъва да се установи/докаже на даден пазар, тя се съобразява с даденостите/конюнктурата на този пазар.
Поисканите суми са убийствени за родната действителност (за тамошната са си ок, не споря).

# 543
Честит празник, Дедо и Вълк!

С вчерашната разсъскваща ситуация се справих леко и бързо. А радостното от днес е, че кистите и дренажните нарушения в бъбрека на щерката са само спомен.  Grinning Слава Богу!

# 544
  • София
Честито на Дедо и Вълка! Живи и здрави да сте!  bouquet

# 545
  • Казанлък of all places
Когато една фирма напъва да се установи/докаже на даден пазар, тя се съобразява с даденостите/конюнктурата на този пазар.
Поисканите суми са убийствени за родната действителност (за тамошната са си ок, не споря).

Пипинс, тъкмо гледам една оферта  , дадена от холандци , за достатъчно сложна и прецизна техника -750 евро /работен ден за монтаж и обучение на персонала искат хората, без разходите за път. Помня,че в текстила плащахме два пъти по-малко на монтьорите, които идваха за монтират станове и да ги настройват. Явно нещата са такива...

# 546
Благодаря ти, добри ми народе!  bouquet
Стискайте ми палци, че сме сами в къщи до довечера, да се справя с подготовката. Вълчицата води хуните си в ТУ - Варна на състезание по електроника. Току що се сдобих с едно съвсем прясно агнешко бутче от близката кошара. То това е келепира да живееш накрая на града - плюс прясно овче мляко. Мисля да го шпиковам, имам всякакви уреди и суровини, чисто нова индезитка с всички екстри, даже и скалпел.
Що пък никой готвач не се е сетил, с него могат да се правят всякакви разрези и пробождания за шпиковане. Mr. Green Торта, салати, пиене, няма проблем.
Има един форум, дето все успява да ми събере очите. Появиха се две дългоочаквани бебета и се размазвам от кеф, и се дивя на пожелания от рода - да го посерат кокошките - това бебето.  Shocked
Или - да ви едосва, доде сте живи. Mr. Green http://www.severozapad.org/forum/index.php?topic=785.45

# 547
  • Варна
Честито на рождениците - JJ, Вълк и Дедо!
Пип, не знам виждала ли си консултантските им ценоразписи на западняците - отваряне на уста - 200Е, поемане на дъх - 200Е, ...
А адвокатските пък - днес работихме за вас 2 часа - 1000Е! Ако щете....

# 548
Да го посерат кокошките означава да не го хващат уроки.

Живи и здрави, Вълкът и Дедо! Много, много радости и хубости, домочадието им да ги радва и да ги дарява с внуци..като му дойде времето  Wink

# 549
Да отварям ли дума за лекарски преглед/психотерапия- "такава ми е цената, ако ще и да си мълчим, ама щом си дошъл"....
Честито на рождениците! Зло да ви забрави!

# 550
  • Paradise
Е, свирено е вече, клиентът се обърна към БГ сервиз, който му е дал оферта 4 пъти по-ниска от нашата.

# 551
Живи и здрави да сте, Окоче, Дедо и Вълк! Да илядите!
Пипинс, добре поне, че можете да се обръщате към български сервизи, че има браншове, в които това е невъзможно.  Wink Много нерви хвърляш.  Hug

# 552
Да отварям ли дума за лекарски преглед/психотерапия- "такава ми е цената, ако ще и да си мълчим, ама щом си дошъл"....
Честито на рождениците! Зло да ви забрави!

(2) При хоспитализация пациентът има право:
-----------------
3. да ползва услугите на психотерапевт, юрист и свещенослужител;

Залегнато е и в Закон за здравето. Ама я се опитай, както си хоспитализиран, да се възползваш от правото си на психотерапевт. Ако си в град с по-малко от сто хиляди жители, забрави.
Колкото и да е странно, във форум уцелих психотерапевт, и видях полза от общуването и съветите му.

# 553
Ох, Вълк, коментирам правото да ползваш услуга срещу заплащане. Simple Smile
Откъде е цитатът?
Миналата година имах известни неприятности във връзка с това кой може и кой не може да се възползва от психолог и логопед по клинична пътека. Върви обяснявай после.

# 554
  • Пазете Гор
По причини здравословни днешният ден е безалкохолен, та наздравица ще вдигна за всички хубави поводи с чаец.

Споделям приятното усещане да чуеш, че образуванието е доброкачествено.

Общи условия

Активация на акаунт