Споделете 160

• 27 551
  • 738
  •   1
Отговори
# 555

Закон за здравето. (Обн., ДВ, бр. 70 от 10.08.2004 г.; доп., бр. 46 от 2005 г)
И аз съм съгласен да си плащам.
А също и в Права и задължения на пациента.

# 556
Вълчо, догодина с внуче да се запишеш в темата  Mr. Green

# 557
  • Москва
Честит Рожден Ден на Вълк и Дедо. Да са много обичани и гледани мъже, но да не забравят да глезят половинките Simple Smile

Споделям студенти седящи на тревата пред сградата на почивките.. Мислех,че го има само в Америка.Поне знам,че у нас със сигурност го няма.

# 558
Няма го, защото няма трева  Laughing
Поне пред моя няма, де.

# 559
  • Москва
И пред моя няма... Не,че  тук всичко е трева,но има достатачно място... Хубаво би било и нас ако можеше да е така... И да пазят чисто като тук...

# 560
Хубав ден - рожденници Grinning Наздраве, Вълк, Дедо! Hug

Вчера се престраших да изкарам китките на балкона - все пак е края на април, няма да измръзнат - и днес минал такъв вятър, че всичко е на земята.

# 561
Ей, Гал, супер!  Hug

Честита нова девойка на Анда!   bouquet

Честит ви празник, телета!  Grinning

от година на година все по-малко празнуваме рождените дни на големите телета у нас (то к'во да му празнуваш на Рождения ден, който те прави не по-голям, а по-стар  Laughing)

# 562
Аз лично смятам, че моите все още ме правят само по-голяма  Crazy
Но за всеки случай смятам да стана на 25 за трети път. Blush

# 563
Аз за още по-сигурно ще стана на 18 за десети път.  Blush

# 564
Ей, благодаря, приятели! Как не сте ме забравили  Laughing Да сте здрави и щастливии вие, да са здрави и щастливи и Вълчо, и Окоча, и Андиното семейство, и всички, които празнуват тез дни!
Наздраве!

# 565
Твойта наглост край няма  Joy

# 566
Да, факт. Днес дори разбрах, че един от софийските ми колеги ще става баща. И понеже преди 2 години аз ги запознах с гаджето му, т.е. бъдещата майка на бебето, покрай честитките му намекнах, че може все пак да кръстят детето на мен  Mr. Green

# 567
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Честито на рожденниците, да сте здрави и усмихнати! Hug
Добре дошло на малкото андино човече  Hug
Аз съм на зелено училище с Марти във Велинград и не ми се помирисва София  Simple Smile
Предвидливо си забравих зарядното на лаптопа, та да не си размалям рахата с работа, ама не издържах, та си изпросих малко точец за форумстване и туй-онуй.
Получих предложение за еротичен масаж с шоколад  Party, ама нали съм оФцА, отказах.

# 568
  • Казанлък of all places
Иде ми да взема едно столче, книгата на Паксман за кралете и кралиците, па да кукна насред Хайдпарк и да замлатя народа по главите! Може ли по някакъв начин да отворя днес някъде нещо и да не ми изкача кралската сватба?
Най ме радват испанците, които не превеждат ни имена, ни титли и всъщност, според тях,  принц Гийермо, син на Карлос се жени за Кейт . Ама дали ще могат да произнесат Duke of Cambridge, Earl of Strathearn and Baron Carrickfergus или ще го оставят принсипе де...
Добре се спаси Алиса!

# 569
 Joy
Кейт няма ли и тя някакво испанско преименуване?

Общи условия

Активация на акаунт