Споделете 160

• 27 542
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Майничка
Поредният цирк у нас - изпитвам №1 и учтиво моля (абе, направо си викнах към 10-ия път Mr. Green) №2 да отиде да поиграе в спалнята, че напира и тя да се включи в процеса. Отиде и си мрънка нещо, по едно време чувам, че говори като по телефон, но реших, че е наужким... докато леля ми, която е на 80г. и от сутринта е на купон с приятелки, ми звъни свръхпаникьосана къде съм, защо детето е само в къщи, неща лошо ли се е случило и да вземела ли такси да отидела при нея!  Shocked
Дребната гадинка набарала телефона на кака си, отключила клавиатурата, нацелила произволен номер от бързите клавиши и се ожалила...

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 17:01 от gargamela

# 646
Joy Joy Joy Сори, Гаргамелче, знам че на теб не ти е смешно, но направо цвилих пред монитора  Joy Така образно си го представих Simple Smile

# 647
осем години работех все по празници. Мисля, полагат ми се осем компенсаторни.

# 648
  • о`майна лунна нощ е
Въпреки дъжда, в днешния ден на труда дадохме и своя дан като изядохме над 30 мъфина в парка с приятели.
Сутринта се събудихме с необичайно обаждане - кумът, звъни в 8,30 ч., неделен ден .... викам му "Честито!", а той от другата страна "Аха" и се смее. Да им честит вторият син Калоян  Hug

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 21:34 от `ТуиГ

# 649
Това сватбите са заразно зло.
Не, не ме разбирайте погрешно. Нямам предвид, че ми се приисква и на мен таквоз чудо - дума да не става   Mr. Green
Имам предвид, че в главата ми днес цял ден звучи Яж куме пий, тебе ти е ред, тебе ти е ред, куме да си най-отпред  Crazy

# 650
Така както я виждам мойта сватба, много ще е скучна.
 Crazy

# 651
Тъкмо гледах Василиса в "Малкото голямо четене"  Grinning

# 652
Минавам да ви видя как сте-що сте?
Изглеждате екстра! Казва ли някой отвреме навреме Наздраве!

# 653
  Дедо, напомни ми за едно сериалче "Бар Наздраве"  Mr. Green Там бяха една тумба приятели и все някой казваше наздраве  Laughing Аз съм на бяло шардоне, наздраве.

# 654
Бира, наздраве!

# 655
Наздраве! Още една бира...защото нали казват, че изтрезняваме с бира по тези географски ширини, та след снощната староселска ракия и аз така.

# 656
  • Майничка
Узо с айрянче и салата табуле с много магданоз от мен. Wink

# 657
  • Пазете Гор
Бира, вторият литър.

Плътен ден. Именичката получи колело, възлюбената - ограда към цветната леха, а кучето - вчерашната супа. Паркирах на младата комшийка колата, преметох пред другата.

# 658
  • Варна
Мерло и 21 часа до завръщането на капитана  Grinning.
Наздраве!

# 659
  • Москва
А от мен неприятност след неприятност-разстроех се,прилоша ми, пих някакви валерианови капки..Време е да опитам да поспя здраво и стабилно 8 часа,че за повече от 4 нормални не ми стигат силите.
Куркума, да ти е жива и здрава именичката.

Поздрав за всички :

Общи условия

Активация на акаунт