Споделете 160

• 27 540
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Майничка
Честит имен ден на Жозефина, Борковците и останалите именици! Да са здрави, щастливи и късметлии!  bouquet

Черпя и за здравето на №2:

# 661
Имен ден? Аз?

newsm78 newsm78

# 662
  • о`майна лунна нощ е
Да, слънце!
Днес празнуват Борковци, Боряни и производните им. Да им честит имения ден   bouquet

# 663
Винаги съм си мислела, че Боряните са на цветница, от бор... Thinking

# 664
  • о`майна лунна нощ е
Ео, един празник отгоре никога не е в повече.

# 665
Честито на №2, Гаргамеленото хубаво дете, много да ви радва!

# 666
Честито пораснало Гаргамелче ! Усмихната и здрава да е все !

# 667
  • о`майна лунна нощ е
Понякога и едно кафе може да донесе приятна изненада и усмивка. Ходих да видя кумата в болницата. Занесох й чаша безкофеиново кафе. Е, няма такава усмивка  Mr. Green Всеки мъкне храна, сокове, плодове ... обаче Туигъл зарадва и душата.

Гаргамел - да ви е честит празникът! Здраве, усмивки ... какво друго да пожелае човек  Hug

# 668
  • Москва
Честит имен ден на имениците. Да са живи и здрави и те и имената им.  bouquet
Честит празник на малко Гаргамелче. Усмивки и щастие да го съпътстват. Гаргамел, честито   bouquet

Споделям,че след вариана снощи днес ми е адски сънливо.. Даже следобед успях да поспя около час....

# 669
С новородената Ния сме вече у дома.
Почерпете се за наше здраве Simple Smile

# 670
Браво, Анда Simple Smile
Дай сега снимка  Blush

# 671
Наздраве! за порасналото момиче на Куркума, Гаргамела и на всички празнуващи днес.
Анде, добре завърнала се.  Hug

Споделям раздвоение - да изляза и да не готвя и довечера да ме линчуват или да готвя. Тъкмо малко облачносттасе разсея. Суртринта като , че ли небето ми натиснало главата.

# 672
 Гаргамелче, честито ти рождениче Simple Smile   bouquet
Анда, тази торта за ЕдИне ли е?  Mr. Green Да ти е жива и здрава малката челяд, а сега черпи със снимка (подкрепям Ео Wink)

# 673
  • Москва
Анда,добре завърнали се. Simple Smile

# 674
  • Бу-у-урга-а-ас
Хо, хо, хо! Големи празници тук големи наздравици. Ще рече човек, че сме се събрали най-големите безДелници.
Включвам се за наздравиците и на всички празнуващи и веселящи се пожелавам радостта им да няма край!
 Днес минах два пъти разстоянието Сарафово - Акациите и се нашофирах за 10 години напред. На всичкото отгоре на връщане такъв порой ме валя, че имах чувството, че ще ме отнесе. Сега ми е нервно изтощено и напрегнато. Пропуснах си и курса по английски.

Общи условия

Активация на акаунт