Споделете 160

• 27 538
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Анда и точицатааа, добре дошлиииии!

Споделям, че излязох от строя за един ден. То си личи,де, кога друг път скоро през деня съм натворила толкова глупости в толкова ми ти темички.

Годините вече почват да си дават отражението комай и някои нещица трудно ми понасят. Ударих спирачка, обаче, на мига. До утре.

# 676
  • София
Честити празници на всички! Толкова много поводи за честитки виждам, че не смея да изброявам поименно да не пропусна. На всички ви Наздраве!  bouquet

# 677
Попаднах на нещо потресаващо като информация.

Знам, че славата на този източник е твърде печална, но....

http://frognews.bg/news_35028/V_Batak_balgari_sa_klali_balgari/
Не знам какво да кажа просто, просто споделям, нали е "споделете"....

# 678
  • Paradise
Доста хора се опитват да намерят слава, пишейки разни неща (в повечето случаи негативни) за Баташкото клане, Левски, Ботев и т.н.
Дали е бил башибозук или редовна турска армия - има ли някакво значение, погинали са невинни хора.
Клисура, напр., е опожарена от 2000 башибозуци на Тосун бей. 

# 679
Май месец е, а аз отоплявам стаите. Пролет ли, що ли?

смятам да огранича форума, доколкото е възможно, ако ме видите някъде - напомнете ми  Mr. Green

# 680
  • София
Споделям вдигнат адреналин - рано, рано - все пак имам "прохождаща" тинейджърка.
Оставихме я сърдита в училище, защото не разрешихме да се спретне с една лятна рокличка и "балеринските пантофки".

Все още можем да повлияем, ама скоро като видите някое дете посред зима с дрешки като за посред лято - да знаете, че е моето. Вярна на принципа - "от студ умри, гъзар бъди".

# 681
  • Майничка
Благодаря на всички ви за поздравленията!
Именячката снощи се държеше точно като домакиня - посрещаше на вратата, настаняваше на столове, предлагаше от яденето и пиенето и накрая държеше сама да раздига масата, е, колкото й стигнаха силите, но мина без поражения. Laughing

# 682
  • София
Споделям, че ми се спи ... и едвам дойдох на работа - 25 минути с колата не мога да мина 2,5 км ... ще се разсънвам с чайче  Hug

# 683
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че вали. Нищо лошо, но имам доста голяма обиколка пеша по банки и счетоводства.
Желая усмихнат ден. Че няма да е слънчев, е ясно вече.

# 684
  • Майничка
...имам доста голяма обиколка пеша по банки...

Явно не съм се разсънила още, прочетох "по банСки" Joy Joy Joy

# 685
  Това е идея-ако Туиг мине по бански по всички баНки и счетоводства-ще свърши за нула време  Laughing А ако има слабост към униформени-може да се порадва и на тяхната компания  Laughing

# 686
  • о`майна лунна нощ е
С този дъжд, дето се сипе на моменти, нищо чудно банските да се окажат подходящо облекло. Ще се огледам и за шнорхел и плавници в актуален десен.

# 687
  • София
споделям мързел и сънливост, разбира се гадното време и задръстването, което ми е в кърпа вързано ...

# 688
  • тъгата в мен
Много добре ми се отрази 4 дневния прекратен достъп до интернет.С нови сили се гмуркам в зомбирането..

# 689
  • Пазете Гор
Хубав ден днеска. Даже си говорих с един тип на литературни теми - има ли за какво да виним Царя от "Цар плъх". Ха познайте аз какво рекох  Wink.

Да не съм много интелектуален, да похваля възлюбената   bouquet. Много им разбира на кюфтетата, ашколсун.

Общи условия

Активация на акаунт