Споделете 160

• 27 524
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Вече за не знам кой път сънувам едно старо гадже. А не съм го виждала 15 години.

# 691
А, аз сънъувам в последно време една къща на брега на Дунав , в която се влюбих , като бях там.
Та се събуждам, когато по пантофи в собствения си двор, ловя риба на брега.  Shocked
Събуждам се защото ми се намокрят пантофите Grinning

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 09:05 от Рòса

# 692
  • Москва
А аз сънувам някакви хора и моменти, които искрено се надявам да изживея Simple Smile Прекрасен ден, Споделете Simple Smile  bouquet

# 693
  • о`майна лунна нощ е
Аз цяла вечер сънувах някакви бактерии  newsm78 Бъгнала съм се нещо. Вървях с парцала с някакъв дезинфектант и се опитвах да прибърша, където видя.

# 694
  • София
споделям отвратитлно настроение, виновен разбира се е благоверния... мъжете са такива егоисти  #Cussing out

# 695
  • sofia
Shantall, изобщо не си го слагай на сърце! Моята теория е , че човек трябва да гледа да си се съхранява и да си се грижи, вместо да се ядосва на някакви там индивиди,които извършват хаотични браунови движения и дразнят  Mr. Green Не, че винаги ми работи теорията , но полагам усилия и има резултат. Както каза Ернестина Шинова в "Търси се" - "..аз много хубаво живея със себе си, в пълна хармония, което обаче никак не се отразява добре на околните...."

# 696
  • София
Аз пък съм в чудесно настроение. Пихме кафе с приятелки рано сутринта - не се бяхме виждали известно време и много добре ми подейства.
Лакирана съм, гримирана съм - абе хубаво ми е.
Пожелавам си повече такива дни, на Вас също. Ей, така безпричинно да му е хубаво на човек.

# 697
  • Варна
A, аз сънувах, че съм на детска дискотека. То с тез деца и дискотеката ми не е като хората и трябваше да се прибирам по светло (ама в същия ден).  Tired

# 698
  • София
bomboto  Hug

обмислям изяждането на шоколад.... как ли ще мис е отрази  Rolling Eyes

# 699
  • Майничка
... обмислям изяждането на шоколад.... как ли ще мис е отрази  Rolling Eyes

Зле, разбира се, не си го и помисляй... дай го насам! Joy

# 700
  И аз отивам да пия кафе с една тумба приятелки. Срещата с тези лудетини ме зарежда с енергия и настроение за седмица поне  Crazy Обаче съм бясна, защото влизам да се къпя и се оказва, че водата е спряна  Crossing Arms Познайте какво им се случи с майките и лелите на ония от ВиК  Twisted Evil

# 701
  • о`майна лунна нощ е

Аз не само го помислих, изядох го вече... целия.

# 702
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Цяла зима издържах без вируси и сега компенсирам.  Sad Споделям прекрасно съчетание на полезно с приятно, т.е. командировка в Банско, само дето се върнах болна и носът ми е заприличал на камба. Дето се вика, ке издам четата от кашлица.
Тъпча се с хапове и чай, лежа и гледам филм след филм. Поне имам време за форум и нет.

Анде, честита малка госпожица, да ти е жива и здрава.   bouquet

# 703
  • София

Аз не само го помислих, изядох го вече... целия.

и аз реших, че ще е зле, затова хаппнах една голяяяяма Наполеонка .. шоколада за сериала довечера Simple Smile

# 704
A, аз сънувах, че съм на детска дискотека....

И аз съм го сънувала това. Бях на лов за младо агнешко  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт