Споделете 160

• 27 577
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Еее майтап да става . Wink

# 61
Голяма драма ще е сагата "Овчар търси принцеска" и дъвка за окото на народа. Мислех, че биг брадърите ще са еманация на глупостта, но не би, явно.  Laughing

В какво точно ще се състезават - кой ще издои по-бързо кравата, и кой върти по-добре мотиката Rolling Eyes

# 62
  • София
Голяма драма ще е сагата "Овчар търси принцеска" и дъвка за окото на народа. Мислех, че биг брадърите ще са еманация на глупостта, но не би, явно.  Laughing

В какво точно ще се състезават - кой ще издои по-бързо кравата, и кой върти по-добре мотиката Rolling Eyes
До колкото си спомням развитието в други формати у нас- кой пръв ще се хвърли гол в сеното.

# 63
Въх! Думи нямам! Защо толкова се подценява бълг. зрител, или той си го е заслужил.

# 64
Че то ако бях ерген, мога и по трите показателя - кравата, мотиката и сеното да се справя много добре, без да съм фермер.
В линка се споменаваше за чар, но ми е трудно да си представя чаровен фермер, много трудно.
Примерно - косата ти е мека, като вълна на австралийска овца - не оди някак си.

# 65
  • София
Ами, подценява се зрителя, просто никой не мисли за него. Хората, които правят телевизия мислят за други неща. И как да бъде иначе като след толкова години все още никой не мери реален рейтинг, а гледат на око. /Прощавай CTramell, нищо лично/

# 66
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Гледам Момчил, бившата дуетна половинка на Дони, и не вярвам на очите си как могат да се променят хората външно. Иначе не ми се коментира образът на магаре в ролята на т.в. водещ по Нова ТВ. Несериозно ми е. Crossing Arms

# 67
Гледам Момчил, бившата дуетна половинка на Дони, и не вярвам на очите си как могат да се променят хората външно. Иначе не ми се коментира образът на магаре в ролята на т.в. водещ по Нова ТВ. Несериозно ми е. Crossing Arms
Едва го познах и аз .

# 68
  • България-Швейцария
Ами, подценява се зрителя, просто никой не мисли за него. Хората, които правят телевизия мислят за други неща. И как да бъде иначе като след толкова години все още никой не мери реален рейтинг, а гледат на око. /Прощавай CTramell, нищо лично/
Ние не мерим вече, шефовете ни продадоха на ГАРБ.
http://www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2011/01/07/1021417_ … akva_kombinaciia/
Както са тръгнали, май наистина само голфа ще си оставят.

# 69
  • София
CTramell Знам, знам, но все пак нямах желание да се засегнеш. Потребители са се обиждали и на по- малко. Wink А малкото пъти, в които ми се е налагало да искам нещо от ТВ План съм срещала само добро и нетипична за нашите ширини любезност.
Иначе, ако ви остане голфа- няма лошо, но и да ви раздадат служебни екипи, че много скъпи, да му се не види.

# 70
И аз снощи не можах да позная Момчил, винаги много съм го харесвала - и него, и музиката, която прави. Мъчно ми стана за него.

# 71
Вече съм сигурна, че трябва да се измъкна през онзи терминал на летището, дето го определиха като изходът ...

това няма връзка с горните мнения, размишлявам на глас, т.е на комп.

# 72
Пиша, тук съм, уви.

# 73
Залагам на Цветница  Grinning

# 74
Споко ве, имаше една съфорумка, дето лентичката й в подписа отказа да брои. Хлапето й трябва да е към 2-годишно вече.
Ако устискаш до РД-то ми, ще ти купя най-скъпарската биба и шише от Санита.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398730.msg11290848;topicseen#msg11290848

Общи условия

Активация на акаунт