Споделете 160

• 27 553
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Казанлък of all places
Да бе, те говорят за двореца Букинхам, ти искаш нещо по-сложно от Кейт да употребят!

# 571
  • Майничка
Анджи, Laughing!

№1 ще карат днес допълнителен час по физическо, пада се от 13 ч., та учителят обещал да занесе телевизор в салона.  Joy

Ео, освен Катарина. Wink
Навремето една учителка от испанската гимназия в Сф преименуваше подготваците в испански стил - Огнян ставаше Фуего, Детелина - Тремолина, Иванка - Хуанита и т.н.

# 572
  • София
Испанците са нумеро уно! Така не ме е разсмивало нищо както техните преименувания. Говорехме си с една девойка за любими книги в детска възраст и тя ми казва, че много е харесвала Хулио Верне. Аз засрамена признах, че не знам кой е, а тя беше потресена от моето невежество. Малко по- късно уточнихме, че става въпрос за Жул Верн. Joy hahaha Joy  Имаше по радиото и песен на У дос, т.е. U2, Las chicas picantes вместо Spice girls. Голям майтап.

# 573
И аз за Катарина или Каталина се сетих.
 Crazy Laughing
Аре да ги оженят най-накрая, че да видя роклята  Joy
И колегата  Mr. Green Тестино как се справя, че това, което показаха като годежни беше пълна скука. Rolling Eyes
Макар че баба му едва ли е разрешила нещо по-креативно  Laughing

Tе французите и те не са по-добре.
Аз, подобно на Жул Верн, се сещам за една французойка, която обожаваше Мария Каре.  Rolling Eyes Марая Кери иначе казано Grinning

# 574
  • Казанлък of all places
Ще прощавате много, но след около 2 часа към Кейт ще могат да се обръщат само със Su Alteza Real princesa Guillermo de Gales у duquesa de Cambridge на испански. За неразбралите - Каталина, принцеса не на Галите, ми на Уелс.
Страааашни!

# 575
Залагам 10 евра, че булката ще припадне от недояждане.

# 576
  • София
 Joy hahaha
Вълчо дано не си прав, но и аз това си мисля през последната седмица. Толкова е отслабнала Su Alteza Real, че вероятно нищо не е яла от месеци. То в тази връзка е по- опасно да не се накърка още след първия тост. Laughing

angelina.bgk Много е готино в Испания как карат испанците да мислят, че цял свят говори само на испански. Потрисала съм се винаги в новините им как намират испаноговорящи за всеки репортаж независимо от локацията- от Капалъ чарши до средните щати в Америка- всички интервюирани говорят на чист кастилски. Това чужди премиери, прицове, звезди- сите испаноговорящи. Те са и пионери в дублажа на филми, та и там заблудата продължава.

Еовин
И франсетата превеждат, но някак са по- умерени или поне на мен така ми изглежда.

# 577
Аз съм пък гледам сватбата на живо по СНН Blush

Странно как от един кратък миг натам животът на човек се преобръща и лека полека се превръщам точно в обратното на това, което винаги съм мислила.

# 578
Пуснах ютюб, ама трябва и да работя, тъй че принцесата на Галите ще ме извини, че няма да я следя подобаващо. Crazy

# 579
  • София

Странно как от един кратък миг натам животът на човек се преобръща и лека полека се превръщам точно в обратното на това, което винаги съм мислила.
Същото си помислих и аз.  Laughing
Но гледам по France 2

# 580
  • Варна

Влелчването е неизбежно, винаги съм го казвала  Laughing  (много красива сватба, ако децата ми се женят, ще се подуя от рев)

# 581
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms промяна казах, все пак.

# 582
И аз я гледам като Рокси. И се замислих за същото .
Човек и добре да живее...

# 583
  • Варна
Е, Рокси, айде сега и ти като Жоза  Laughing Всички сме или ще станем лели. 20 годишните не знаят кой се жени, ние циврим пред тв  Laughing

# 584

Странно как от един кратък миг натам животът на човек се преобръща...

Не гледам сватбата, нито ме вълнува, но споделям това и ви завиждам за повода за циврене Confused

Общи условия

Активация на акаунт