Споделете 160

• 27 523
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • о`майна лунна нощ е
Вчера се почувствах голям идиот след консултацията при педиатърката. Къде съм проспала последните 10 см. от ръста на Атанас. Живеех си в блаженна заблуда, че детето е към 106-108 см., а се оказа близо 116 см.? Добре, че при избирането на дрешки за подарък, приятелите не са се вързали на обясненията ми колко е висок  Sad Може ли да съм такава блейка?

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 16:58 от `ТуиГ

# 706
Ние на входната врата имаме отметки, вълчетата не дават да боядисвам там. Слагам един триъгълник на главата, и белязвам. После настъпвам ролетката и меря. Една колонка за едното, една за другото, пише колко см на коя дата.

# 707
МОже ли тъй да драматизираш? Grinning Вярвам, че доста по- важни неща не си проспала.
Аз пък им слагам по 6-7 сантиметра отгоре, ако ми стане много важно, измервам ги.

# 708
  • sofia
Ха, и баща ми ми беше направил на холната врата и отбелязваше с молив дълги години - и дума не давах да се издума за боядисване...

# 709
Ние на входната врата имаме отметки, вълчетата не дават да боядисвам там. Слагам един триъгълник на главата, и белязвам. После настъпвам ролетката и меря. Една колонка за едното, една за другото, пише колко см на коя дата.
Колко познато..в детската стая преди ремонта се виждаше "възхода" на двете ни деца. Всяко на неговата страна до вратата.

# 710
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Еее, ТуиГ, случва се всекиму. Веднъж питах сестра ми колко е висок племенника, че му избирах дрешка, и тя дълбооооко се замисли и ме прати да питам мама. Laughing

И ние не боядисвахме с години холната врата. Сега у мамини можем да проследим изкласяването на дъщеря ми и племенниците. Всеки си има съответната част от бабината врата, а всяка  чертичка е надлежно описана - име на внучето и възраст.

Добре че е споделетето, да кажа един голям мрън. Мразя да съм болна и сама, сега съм и двете, няма пред кого да се поглезя даже.

# 711
Това е идея за безработен, но трябва по-голям град. Глезене срещу възнаграждение.
Даже не е задължително глезеният да е болен.

# 712
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
О, Вълчо  Joy Накара ме да се почувствам обнадеждена.

# 713
  • Paradise
По какъв критерий избират участниците в "Стани богат"?
Може би най-големият олигофрен/кретен....?
Ако целта на предаването е да покаже, че у нас е пълно с тъпаци, то те се справят успешно.
Аз такова чудо В "Кой ще стане милионер" по РТЛ не съм виждала
А Ники Пънчев дразни ужасно много като водещ!

На финалната права съм - покрай този проект сънувам накладки, миризма на феродо, метан-станции.
Следва втора част от понеделник

# 714
  • Москва
Споделям-че ме облякоха цялата с артикули с надпис " Македония"- фанелка, шапка...Отделно химикали, ключодържатели и т.н. подобни дреболийки.. Утре тук има изложби на всички страни, чиито представители учат в университета та по този случай.. Ще бъде интересно.. Само да не ми се наложи да се сблъскам отново с арабския свят ( и в частност Йордания)

# 715
  • Пазете Гор
Абе... може ли да преяде човек с маслини? Около 400 г. Засега. Опасно ли е, ако пие и бира?

Споделям първите ароматни домати за сезона. Турски са, на клонка брани, на вкус и на текстура докарани. Ашколсун.

# 716
  • о`майна лунна нощ е
Не е толкова отчайващо, но е някак стресиращо да разбереш, че детето ти е пораснало с близо 1/10 от ръста си, а не си разбрал  Sad

Дидранад - споделено мрън, е половин мрън. Оздравявай и се наслаждавай на тишината вкъщи.

# 717
Веси, не се кахъри толкоз. Аз не разбрах как пораснах с 27 години, ти за 10 санта. Да е жив и здрав да расте още много по 10 Wink

# 718
Azazel, ти македонка ли си, или българка newsm78 Просто питам.
Видях вече цъфнало дърво и тук Peace

# 719
  • Москва
Azazel, ти македонка ли си, или българка newsm78 Просто питам.
Видях вече цъфнало дърво и тук Peace

Българка съм си. Но по стечение на обстоятелствата тук най-близки ми станаха македонци.

Общи условия

Активация на акаунт