Споделете 160

• 27 532
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
.. Само да не ми се наложи да се сблъскам отново с арабския свят ( и в частност Йордания)

що бе Simple Smile

# 721
  • София
споделям, че много ми се спи и се надявам на намалено работно време днес.  Hug

# 722
Уж съм на диета, пък от време на време взема че не издържа и хапна някоя калорична бомба като банан с маскарпоне (остана от един сладкиш, хич не знам какво мога да направя с него освен друг сладкиш).
Варненки, кажете ми има ли фризьор в Пикадили парк и става ли за нещо? Искам да ме подстриже бързо и хубаво.

# 723
По какъв критерий избират участниците в "Стани богат"?
Може би най-големият олигофрен/кретен....?
Ако целта на предаването е да покаже, че у нас е пълно с тъпаци, то те се справят успешно.
Да, щях да си споделям точно това. По-известния като "Руснака" мой съученик бил топ-играч.  Shocked Кога е станало това чутовно развитие между ушите му идея нямам.   #Crazy

# 724
Рокси, не знам, не съм ходила. Тя всъщност моята дивачка (косата) не е виждала повече от година ножица  Laughing
Продадохме днес с брат ми дома от мама и татко..Май ми стана мъчно.

# 725
Wear UmbrellaСтудено ми е и ми омръзна този дъжд и коса и всичко ми се сплесква

# 726
  • Варна
Варненки, кажете ми има ли фризьор в Пикадили парк и става ли за нещо? Искам да ме подстриже бързо и хубаво.

Има. Нуши е там.

# 727
Благодаря, VG!

# 728
Сетих се какво сънувах снощи. Играех на ротативка, вдигнах на 19-ти чип и ми напълни екран с някакви оранжеви барове и гербове. Дадоха ми талонче със сумата - 71348 лв и стотинки, седнах на едно кафе и цигара, да дойде собственикът да ми ги изплати. Над 7 години съм чист откъм хазарта, даже и тото, и лотариен билет не съм купувал.

# 729
Нaздраве за Босоногата!
Преди малко гледах някакъв салон в Пикадили парк- мебелите са в животински принт, вътре- мома стиска кученце, а зад бюрото- младеж с чиния сандвичи. Клиенти нямаше Laughing

# 730
Дадоха ми талонче със сумата - 71348 лв и стотинки

Входящият номер на данъчната ти декларация?  Wink

Гал, да е жива и здрава!  Heart Eyes

# 731
Не, но много добре запомних сумата, а стотинките май бяха 18. С такъв кеф седнах и си запалих една цигара. Сега викам, ше си поръчам едно жълто мицубиши спейс стар дизел 1.9 за такси, чистак ново, и да одат да са пудрат све работодателе и чр-та.

# 732
  • София
споделям, скука, мързел и огорчение от това, че шефовете не се сещат, че е врем да приключваме седмицата ....

# 733
  • Казанлък of all places
Сутринта на тръгване към Стара загора колегата дранна вишната пред дома със задницата на колата. Като ти почне така денят, как да го очакваш да свърши?

# 734
  • Варна
Аз да ви споделям ли кандидат-шофьорски неволи, или да си трая?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт