Отговори
# 600
  • Mostly in my mind
Добро утро и от мен.  Simple Smile
Много се радвам за хубавите новини за Ванката  Hug

Ние също спим на една страна, но вечер шава и се намества по груб. По корем не я слагам. То може ли толкова малки по корем? newsm78
Да ви пи там още едно въпросче относното спането. Включвате ли печка нощно време в стаята? Аз снощи за сефте не включих, че ми се стори по-топло, ама сутринта ръчичките й бяха студени

# 601
[

Ние също спим на една страна, но вечер шава и се намества по груб. По корем не я слагам. То може ли толкова малки по корем? newsm78
Да ви пи там още едно въпросче относното спането. Включвате ли печка нощно време в стаята? Аз снощи за сефте не включих, че ми се стори по-топло, ама сутринта ръчичките й бяха студени [/b]

по гръб, ела да го видиш-заспива, като къпан. Веднага си намества главичката на една страна  Grinning.
Печка-ние пускаме, но сме в къща..конвекторната си върви и в момента

# 602

Ха ха и вицимици се изгуби  Joy Joy Joy

Цитат
Ха ха и вицимици се изгуби  35 35 35
и аз си го помислих преди няколко дни  Joy
Joy Joy Joy Joy

# 603
Добро утро!Докато пийвам кафе с бисквитки вие го изкъпете и после ми го пратете  smile3508

# 604
Ха добро утро и от нас Hug
Тоз хубавец има нужда от хубава баня Laughing, предлагам да мине през банята на всяка една от нас,че да го изкъпем подобаващо Crazy Mr. Green
Значи аз съм трета желаеща, моля останалите да спазват някъв ред Naughty

Та за спането на девойката, предпочита да спи по гръб,но си врътка главичката на където й е кеф, определено няма предпочитана страна Peace
Лолитке, даже е задължително да се слагат по корем, за да им заякват мускулите , може да е за по няколко минутки но трябва да се слагат Peace
Не че на  Борянка й харесва да е по корем, обикновенно си намира ръчичката и започна едно звучно цокане baby_neutral hahaha, а за обръщане ,хич не й идва  на акъла как се прави Laughing

Лори за бисквитките,няма да се разберем и аз пазя окръжност Naughty Embarassed

За обличането, ами аз май си навличам най-много детето докато спи, но веднъж я бях завила с тънко одеалце и като се събуди за ядене посред нощ беше ледена, ръце и нос ooooh!
Иначе й слагам боди с дълъг ръкав, тънка блузка и ританки!
Вчера тук беше страхотно временце и се възползвахме, след обяда я облякох със боди д.р; тънки ританки и едно тънко комплектче панталон и блузка, после не беше прегряла Thinking
Възхищавам се на мамите ,които имат смелостта да си обличат леко дечковците Hug, мен все ме е страх, заради бъбреците й , да не я простудя ooooh!

# 605
Добро утро  Hug
Ето че и времето се усмихна на добрата новина!  Party Тук едно слънце е изпекло ... Градусите трябва малко да се вдигнат, но и това ще стане! Ние вчера бяхме на консултация. Да ни сместите сред 6 килограмовите  Heart Eyes 6180 кг го измериха и 60 см. Аз претендирам за още един, а мъжа ми ме скастри, че все повече съм искала  Laughing. Биха му Синфлорикс-а. Почти не плака. Другия месец казаха че ще има и Инфанрикс. Нямало да е Пентаксим вече. И според нашата педиатърка било по-добре да се слагат двете заедно, а не през дни или месеци. Реакция за сега няма. Пу-пу, че довечера пътуваме, което ме подсеща, че 4 дни ще си починете от мен  Mr. Green
Братята роми как няма да ни натискат да ги интегрираме - нали ги е страх да не плъзнат при тях! Има и от тях доста свестни и работливи хора с дом, семейство и положение, но за тях рядко ще предположи някой, че са цигани.
Аз не се включвам към темите за облеклото, защото смятам, че при всеки е различно. Колко е топло у нас не е същото като при Светлето в Норвегия примерно или пък варненския вятър и влажност на въздуха не могат да се сравнят със Старозагорския климат. Гледам да се водя по правилото бебето да е облечено с една дреха повече от мен. Като се има предвид, че аз повече от 1 блуза не слагам, той рядко е с нещо повече от боди и цял гащеризон. За на вън само сменям гащеризона с един по-плътен.
Да не го претриете този мръсния от търкане  Joy

# 606
  • софия
Момичета, благодаря ви, ще се опитам да реша проблема, но аз съм малко "право, куме, в очи" и незнам дали ще мога да съм спокойна, докато й обяснявам.

Ние сме добре, дребния от няколко дни пропуска яденето, пие малко чайче и пак заспива и така аз от 20ч. вечер до някъде толкова сутрин съм облагодетелствана Simple Smile

Връщам се да чета и после ще се включа адекватно, че доста сте изписали Simple Smile

Обичам ви !

# 607
Здравейте момичета.
Много съм щастлива от хубавата новина - така се радвам, че Амидала и Ванко ще са си у дома по празниците!!!
Няма много да пиша, че мъника е буден и ще даде зор за ядене.
Хубав ден на всички! Grinning

# 608
Добро утро и от нас. Само да пожелая приятни разходки, че се очертава чудно време! Чакаме и включването на АМИДАЛКА като ги изпишат! Hug

# 609
  • София
Здравейте и от нас не съм писала от неделя ама като ме хванат задачките и няма време за компютъра.Ние сме добре вчера малко се притесних с това предаване на Гала че още не сме завели дечко за преглед при ортопед , ама всеки път се заричам да не я гледам повече че само глупости говорят и психясват хората.
Временцето днес е прекрасно ей Софийската група хайде най накрая да се организираме ,казвате къде и аз долитам .
Много е хубаво че имаме добри новини за Ванката дано да нямаме вече болни бебоци.

# 610
Добро утро и от нас. Дано наистина да е един слънчев празничен и само с положителни емоции ден.

Аз ивдаих яйцата от хладилника, за да се затоплят на стайна температура и имам малко питания, свързани ............... с яйцата за боядисване Sick.
моите са полски и пише да се използват преди 24-4-2011!?!?!дали правилно разбирам, че съм си купила престарели яйца или до тази дата трябва да се сварят. Мале цяла кора са.

и другото ми питане е за времето за варене и степента на котлона - на мен все ми се пукат по много и нещо не се справям, но сега съм и с нова печка. котлоните са на 9-степени и нямам идея как да подходя. Моля, ако някоя от вас успешно е варила бели яйца на 9-степенни котлони да сподели, как се спукват най-малко от тях Blush.
Извинявам се за офф-топика.

Браво на мамите, които ще правят козунаци.  chef Обожавам когато къщата замирише на тях, но аз съм мнооого слаботелесна и с моите 45кг живо тегло, хич не ме бива в месенето. Стискам палци да ви се получат както трябва.

# 611
И аз да се включа с малко мрън мрън как хич не спахме добре тази нощ и се будехме през половин час и искахме внимание  Tired Мама иска спинка, ама бебе нъц  Heart Eyes

Затова пък идеално кафе се е предложило тучка с много любим левент, пишете ме и мен към феновете на Анатомията, свалям го в деня, в който излезе новата серия в Щатите Blush
И ние сме в тежката категория над 6 кг, все забравям да кажа Crazy

Хубав, слънчев ден от нас  Sunglasses  Nature Sunny 1stroller

# 612
Ние явно сме от хилавите с нашите 4,800 кг.
Аз казах,че го искам изкъпан  hahaha.Дано да стигне до мен  Joy
Креми,аз от 6 степени ги варя на 4,за да не е прекалено силно-7-8 мин(не обичам рохки).Щом ги вадиш от хла Peaceдилника ги слагаш в студена вода да постоят и тогава вариш.

За козунаците,мога да бъда само дегустатор! bowuu hahaha

# 613
Ние явно сме от хилавите с нашите 4,800 кг.
Аз казах,че го искам изкъпан  hahaha.Дано да стигне до мен  Joy

и ние ще сме от хилавите със скромните си 5 килца  Crazy

Стани, аз затова го исках мръсен...май ви изпреварих всичките  hahaha

# 614
Кремена мама, на 9 степенен не съм варила, само на бързо нагряващ. Може да си сложиш вестник отдолу на тенджерата и върху него да редиш яйцата. Един вид да омекотява удара като подскачат. Важно е да се варят бавно. Не засилвай котлона. Освен това сложи малко сол във водата (половин чаена лъжица примерно, зависи колко яйца ще вариш). Колкото по-бавно се загреят и по-леко ври водата толкова по-малко "жертви" ще имаш  Mr. Green
Аз тази година мисля да пробвам и ето този метод за варене: В тенджерата в която ще варим яйцата се слага вода и малко оцет,яйцата и се покриват  с вода 2 пръста над тях,когато запо4не да завира водата,се спира котлона,похлупват се с похлупака на тенджерата и се оставят така 20 минути.Казват че така яицата ставали перфектно сварени и с жълтъка в центъра. Прочетох го тук във форума, в една стара тема. Имаше отзив, че наистина ставали много добре и не се пукали. Пак мисля да подгрея водата бавно на слаб котлон.Е не на 1 де - вероятно 4 при 6 степени, но 9 степенните са доста по-силни. Предполагам за теб 4 или 5 ще е добра опция. Успех!
За срока на годност не мога да кажа. Аз все блея някъде като трябва да се гледат сроковете   33uu
Уф как ви завиждам за домашните козунацииииии  Mr. Green Искам снимки после!

Общи условия

Активация на акаунт