ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ 7

• 36 951
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
a_leks, да едиснтвения риск е многоплодна бременност.. до 8, но както казва Надинка може би унищожават част от фоликулите за да се намали този риск, незная.тук поне отказват каквато и да е процедура при наличието на повече от 3 фоликула, и не съм чувала да унищожават фоликули, но сигурно е възможно За упойката за мъдреца доколкото зная не пречи на бременоостта, това което оказва негативно влияние вурху плода е ако ти правят ренгенова снимка. отказвай ако искат да ти правят снимка на зъба.

# 76
  • СОФИЯ
Аз ако имам късмета на Алекс Praynig Praynig с фоликулчетата като започна ще се радвам ако се получи така, че да има 2 бебчовци. Така искам повече от едно детенце Praynig Praynig
Алекспиши мила какво е станало след процедурата Hug Hug
Кафенцеоще веднъж много се радвам и за теб, дано всичко да е наред.
Nedinka при теб мила всичко ли е наред ???
Марийче с теб какво става мила ??
На другете момичета който не споменах много  Hug Hug

# 77
Ето ме и мен след втората процедура. Аз имам 8 фоликула, но явно не всички стават, защото предният месец имах 3, ама само един ставаше, поне така ми казаха.Днес доки като ме видя на ехографа каза само "супер".Спермограмата днес беше отлична с 96% подвижни и морфология 12, а вчера морфологията даже си беше 14( какво влияние оказва 1 ден на морфологията).А много ще се радвам ако станат повече Simple Smile ( то още нищо не е станало, аз вече си мисля за повече от едно Simple Smile).Попитах лекарката за зъба, каза ми че няма никакаъв проблем, да вървя и да го махам, а сестрата се пошегува като каза-може само да не е през влагалището махането му Simple Smile.В сряда имам час да го вадя.

# 78
Стискам палци Алекс. всичко изглежда идеално, просто няма начин да не стане. по какво разбират докторите дали фолекулите стават или не? Гледаха ли те вчера и днес на ехограф за да видят дали са се спукали фолекулите и при инсеминацията дали са били спукани или не?

# 79
Mierin, здравей! Ние сме добре - не ми се гади много, не ми се спи, не ми се яде повече от обикновено. Обаче ми се пишка през 10 минути, което е доста досадно. Предполагам, че е свързано с уголемената матка. От време на време коремът ме наболява, а косата ми се омазнява на втория ден, а преди не беше така. Поне обаче, че пъпките изчезнаха и вече не съм като пубер в муцуната. В петък (6 седмица и 1 един) ЧХГ беше 26 000 единици, което според клиниката било много добро. Този петък пак ще се видим и този път ще се гледаме и на ехограф. Надявам се всичко да е наред и да се види и сърчицето, но не знам дали пък не е много рано (началото на 7 седмица). Ще се отчета!

Алекс, щом лекарят е преценил, значи всичко е наред. Стискам ти много палци!

# 80
mierin , мила, чакаме да видим какво съм отгледала, днес бях на преглед, 10 ден и нищо още не се открояваше и лигавицата е тепърва почнала да се уголемява Simple Smile Ще видим какво става в четвъртък Simple Smile
Ти кога се появяваш на хоризонта ?   bouquet

a_leks, според мен просто няма начин да не успееш  Praynig  Praynig  Praynig

Nedinka , радвам се че сте добре  Hug

Café con leche, bib4o81, kriki , Darlena и на всички други момичета - успех  Praynig  Praynig  Praynig

# 81
mierin , мила, чакаме да видим какво съм отгледала, днес бях на преглед, 10 ден и нищо още не се открояваше и лигавицата е тепърва почнала да се уголемява Simple Smile Ще видим какво става в четвъртък Simple Smile
Ти кога се появяваш на хоризонта ?   bouquet

a_leks, според мен просто няма начин да не успееш  Praynig  Praynig  Praynig

Nedinka , радвам се че сте добре  Hug

Café con leche, bib4o81, kriki , Darlena и на всички други момичета - успех  Praynig  Praynig

# 82
  • СОФИЯ
Марийче, чакам да ми дойде и да почваме да действаме. Ако всичко е наред, не мисля да пропускам този месец. Може би към 27-28 трябва да съм почнала със стимулацията. Ма чакай да не си правя сметката без кръчмаря Joy
Но се надявам силно всичко да е ОК и да действаме, че вече ми липсва цялата тази "какафония " Всичко ще е наред само ти не се притеснявай Hug Hug

# 83
Mierin и Мариа, пожелавам ви успешен месец!

# 84
Алекс, аз сега не разбрах в крайна сметка колко фоликула си имала и колко от тях са се спукали  newsm78 8 фоликула си е направо добив за ин витро.... Днес ли ти мина инсеминацията? Пиши по каква схема и каква доза ти беше Меногонът. Успех!  Flowers Four Leaf Clover

Днес на УЗ се видяха по един доминант от по 12 мм. в ляво и дясно, в ляво има още и се надявам поне още 1-2 от тях да настигнат другите  Praynig Досега десният ми яйчник не отговаряше на стимулация, та днешната находка в него ме изненада. Пуснахме хормоните. Следващите 3 дни продължавам на Меногон 150, в четвъртък съм на УЗ и хормони. Утре или в сряда трябва да отида на вливане на имуноглобулин заради завишените нива на НК клетки.

# 85
Кафенце когато вчера ме гледаха на ехографа, доки спомена 8 с по-големи размери, а днес когато ме погледнаха каза само супер, в момента си в овилация и нищо друго не каза. Биха ми 10 дни Меногон като последните 3 бяха на по-голяма доза, но не знам каква Sad.

# 86
Привет и от мен момичета  Hug.
a_leks, страхотно начало!!! Пожелавам ти още по-страхотен финал  Praynig. Явно имаш мерак за близнаци   Grinning, моичкия също (като толкова време не се случвало, какво по-хубаво от това), ама аз само му ръмжа като чуя и повтарям, че си искам децата едно по едно  Laughing
Мариа, ще се появи нещо на хоризонта, няма как, има време.
Nedinka, purplethorn, благодаря ви, че ни навястяватe често с новини за това как се развиват събитията. Стискам палци само за хубави новини от УЗ-тата.  Praynig
На всички на старта - успех Peace Praynig.

Нашият първи ден е утре.
kriki, мислех, че ще сме заедно с теб. Потвърдено от два различни теста, ЛХ-то се изстреля нагоре днес  Laughing. А да го напиша в случай, че някой се чуди за в бъдеще - Кломид между 3-7 ден (100 мг/ден) - никакъв ефект върху продължителността на фоликулярната фаза. Кломид 5-9 ден ( в две различни дози 50 и 100 мг/ден) измести овулацията към 16-17 ден от 14-15. Естествено, всичкото това за моя случай, но може да има и други подобни. Не знам това добре ли или не, да не се окаже накрая, че си оставам само със страничните ефекти на Кломида, но не и с истински ефект  Laughing. Ама и без това няма да узнаем, какво ли го мисля.

Момичета, искам да ви помоля за много стиснати палчета за прилична бройка плувци, нали там ни е най-слабото място. Честно казано, аз съм настроена за каквото-такова (или поне така си мисля Simple Smile), но милото ми слънце се е размечтало и се вълнува доста. Дано не му попарят надеждите още утре  Sad, а да си ги има за поне още две седмици.

Лека вечер от мен  Hug

# 87
Darlena стискаме всички палци за една много хубава спермограма Simple Smile Днес е денят на инсето ли?

Мариа пожелавам ти да се образуат по 2,3 фоликулта.Кога си пак на преглед?
Кафенце в четвъртък да има поне още 2 фоликъла на хоризонта и хормоните да са ок. А ти какви хормони пускаш и колко често по време на стимилацията?

Всички които този месец ще почват им стискаме много много палци.

Аз сега остана да си чакам да ми минат поне 14 дни да направя едно тестче, но ви следя да знаете Simple Smile

# 88
  • СОФИЯ
Darlena и аз ще стискам палци всичко да е наред мила.
Алекс сега идва най-трудното ЧАКАНЕТО, ма ние сме стебе и ще отброяваме дните за да мине времето по бързо. И резултата да Ви донесе най-хубавата емоция.
Алекс, аз сега не разбрах в крайна сметка колко фоликула си имала и колко от тях са се спукали  newsm78 8 фоликула си е направо добив за ин витро.... Днес ли ти мина инсеминацията? Пиши по каква схема и каква доза ти беше Меногонът. Успех!  Flowers Four Leaf Clover

Днес на УЗ се видяха по един доминант от по 12 мм. в ляво и дясно, в ляво има още и се надявам поне още 1-2 от тях да настигнат другите  Praynig Досега десният ми яйчник не отговаряше на стимулация, та днешната находка в него ме изненада. Пуснахме хормоните. Следващите 3 дни продължавам на Меногон 150, в четвъртък съм на УЗ и хормони. Утре или в сряда трябва да отида на вливане на имуноглобулин заради завишените нива на НК клетки.
Кафенце имам чувството, че нещата ще завършат при теб с щастлива края, заслужаваш го Hug :hug

Момичета с Вас съм  Hug Hug  bouquet

# 89
Момичета, вчера се похвалих, че не ми се гади много. Е, взимам си думите назад - днес ми е толкова зле, че не смея да се мръдна от стола си в офиса. Дори се наложи да сляза тази сутрин от рейса!

Въпреки неприятното усещане ви пожелавам съвсем скоро и на вас да започне да ви се гади по същите причини!  baby_neutral

Слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт