Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 344
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Сигурно на Дозойс, Вивка и аз се чудя дали да не я почна от 1 юни!
Сега пак ще съм на Боб Харпър!
Но ми се струва че липсва нещо - май това с интервалите, не съм сигурна!

# 421
gardje , влюбена съм в аватара ти !!!

# 422
днес Aerobics Oz Style, Shape your body 1 и упражненията за ръце от втората част   coolcool

# 423
Един много готин сайт:
http://www.bodyrock.tv/

# 424
Здравейте трениращи дами!
Домъчня ми за вас и за любимите ми тренировки също. Няколко седмици имах интензивно натоварване от друг характер/като ремонт примерно, качване и слизане от маса висока 70см по цял ден, за да си залепя тапетите Grinning/, горе долу прилича на упражнението на Джаки от кръговата за крака, пренасяне на ограмни количества багаж, както и по-приятни начини спортуване сред природата в хубавото време/, но така или иначе съм доволна, че мускулна треска си имам всеки ден независимо как.
Отново се завръщам към Джаки, защото ремонта свърши, а не бива да се отпускам, нямам търпение. Иначе тренирам с 3 кг гирички, на моменти ми идват в повече, но само така има ефект, понапомпаха ми се ръцете от зимата насам.

# 425
gardje , влюбена съм в аватара ти !!!

Радвам се!  Hug

# 426
# 427
  • София
Здравейте момичета,
малко ме е срам да попитам, сто процента ви е писнало  Embarassed
Разполагам с кростренажор, който не знам как да използвам правилно. Имам и степер (не туист), който ми е много трудно да натискам, явно не съм достатъчно тежка, не знам (160 /48 кг)
Целта ми е основно стягане на дупе и намаляване на обиколката на корема (имам 3 излишни кг като цяло).  Притеснявам се от това, че бедрата ми са доста стегнати и мускулести, но пък дупето и коремчето - не. Иска ми се да ме посъветвате на каква степен да въртя кроса, за да работя в/у тези зони, колко време и евентуално добавки.
Съчетавам с правилно хранене (изчетох доста в ББ тийм, както и темичката ви изчислих си всичко, което трябва да знам, но искам да вкарам кростренажорчето в действие). Изобщо може ли с този уред да се постигне това, което аз искам? 

Ще съм ви много благодарна да ме консултирате  Hug

# 428
Междудругото има ли такива от вас, които да тренират без никакви уреди,ома сс различни видове упражнения?

# 429
Междудругото има ли такива от вас, които да тренират без никакви уреди,ома сс различни видове упражнения?
има, за каланетиката не са необходими

# 430
Тае бо също

# 431
Готина статия да. Абсолютно съм съгласна, а и освен всичко друго тренирането на дупето като най -голям мускул ускорява метаболизма. Някой правил ли е тези бразилските упражнения за дупе...забравих как се казват. Какъв е ефекта?

# 432

здравейте   bouquet

искам да ви питам върти ли някой обръч вкъщи и ако да - какъв е ефекта
и за скачане на въженце същия въпрос  Praynig

gardje много ми е любопитно каланетиката как те е формила Flutter

# 433

здравейте   bouquet

и за скачане на въженце същия въпрос  Praynig

ами така че се обръщат след мен мъжете по улицата  Embarassed

но тази зима мн малко тренирах, имам да свалям 2 кила

# 434

здравейте   bouquet

и за скачане на въженце същия въпрос  Praynig

ами така че се обръщат след мен мъжете по улицата  Embarassed

но тази зима мн малко тренирах, имам да свалям 2 кила
Gardje, това е похвално, но все пак...какво се случи...оформи се, отслабна, къде най много ти повлия? При мен определено има ефект-краката и дупето ми са доста по стегнати и както казва Калан Пинкин мускулите се издължават, но ефекта го получих най-вече от суперкаланетиката, а не от 10/10.
Иначе, аз така се ентусиазирах от поста на Biznes mama със статията за тренирането на дупето, че от вчера включих и цяла тренировка за дупе Your best but, но ми се стори много лека. Реших освен тае бо-то и суперкаланетиката да включа и някаква сплит програма, тоест някои дни да тренирам повече дупе, други корем и тн

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 08:30 от preast_u

Общи условия

Активация на акаунт