Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 369
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала в темата. Прочетох всичко, което съм изтървала.
Моля за съвет:напоследък тренирам много с тежки гири - 4 и 5 кг. Всички около мен ми казват че съм заприличала на мъж в ръцете и раменете. Та си мисля ако спра тежестите и започна с каланетика например дали ще се отпусна?  Peace

# 436
Преди години, след раждането, за да вляза във форма  тренирах всеки ден по около 1 час, в продължение на около 1 година каланетика. Избрах я т.като е щадяща ставите.  Честно да ви кажа, не видях някакво издължаване на мускулите, но аз съм си с дълги ръце и крака за моята височина. Стегнах се, да, но бих се стегнала и с всеки друг спорт. Свалих килограмите след раждането, да, но и с хранителен режим. Бих я препоръчала за хора с повече килограми, за след раждане, при проблеми с кръст, гръб, сколиоза, между по-сериозни тренировки за разтоварване, за по-възрастни и не особено подвижни.
Но за млади, здрави, динамични и обичащи  спорта хора е ниска топка. Лично мнение!  Peace

# 437
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала в темата. Прочетох всичко, което съм изтървала.
Моля за съвет:напоследък тренирам много с тежки гири - 4 и 5 кг. Всички около мен ми казват че съм заприличала на мъж в ръцете и раменете. Та си мисля ако спра тежестите и започна с каланетика например дали ще се отпусна?  Peace
lilko86 намали тежеста на гирите и увеличи повторенията- аз за това съм с 1 кг, нищо не е на пръв поглед, но нямам мускули като на щангист, че добре ги бях заформила  Peace

# 438
  • Sofia
Здравейте!

Включвам се отново към тази тема, която запърви път посещавах преди 2 години и тогава бях направила страхотно телце. После обаче имах доста тежка бременност, трябваше да лежа и т.н. и в резултат съм отново там къде бях.
Надявам се отново да вляза във форма и започвам да тренирам. Знам, че само със спорт не става, трябва и хранителен режим, но поне като спортувам после се замислям дали да преям пак  Grinning
Преди любими ми бяха зумбата иу тае бо..
Следя ви с интерес  Hug

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 14:10 от Или_

# 439
Здравейте отново,
Тези от вас, които са опитали тренировките на Боб Харпър, бихте ли ми споделили мнение и евентуално линк, за да ги пробвам за разнообразие. Иначе Джаки си ми е перманентна и неотменима, ама пусто нищо ново нейно няма в нета  Grinning.
Преди няколко месеца имаше линкове към неговите тренировки, но няма да мога да се сетя в коя по ред от темите беше.

# 440
  • в баира
Днес почнах на Трейси Андерсън 90-дневната програма - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3471258

Режимът й на хранене ще ми е труден, но с тренировките съм на 100 % активна.
Тези от вас, които са опитали тренировките на Боб Харпър, бихте ли ми споделили мнение и евентуално линк, за да ги пробвам за разнообразие.
Много любим треньор. Main workout  е тежичка за начинаещи, особено към края, а Ultimate cardio body си е наистина ultimate - натоварва си достатъчно. Аз ги редувам тези две програми. Ето ти линкове:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3463761
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3306318

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 21:49 от Фифундрела

# 441
Здравейте момичета,
малко ме е срам да попитам, сто процента ви е писнало  Embarassed
Разполагам с кростренажор, който не знам как да използвам правилно. Имам и степер (не туист), който ми е много трудно да натискам, явно не съм достатъчно тежка, не знам (160 /48 кг)
Целта ми е основно стягане на дупе и намаляване на обиколката на корема (имам 3 излишни кг като цяло).  Притеснявам се от това, че бедрата ми са доста стегнати и мускулести, но пък дупето и коремчето - не. Иска ми се да ме посъветвате на каква степен да въртя кроса, за да работя в/у тези зони, колко време и евентуално добавки.
Съчетавам с правилно хранене (изчетох доста в ББ тийм, както и темичката ви изчислих си всичко, което трябва да знам, но искам да вкарам кростренажорчето в действие). Изобщо може ли с този уред да се постигне това, което аз искам? 

Ще съм ви много благодарна да ме консултирате  Hug

Kакъв ти е кроса.Има ли програми за интервално.За добавките ,на лични Wink

# 442
Здравейте момичета, тъкмо си купих гирички и ми се получи някаква травма вчера, докато си вървях... Нещо ме заболя пръста на десния крак, този до кутрето... Не накуцвам почти, но си ме боли като го движа надолу и се е получило леко синичко между него и средния в горната част, където се свързват. Предполагам нещо съм разтегнала, вие какво мислите? Confused

За гиричките, взех си пластмасови 3-килограмови, че с бутилки от 1,5 л ми е много неудобно, но се чудя дали с тези няма да си направя някакъв огромен мускул? Laughing Искам само да си стегна ръката и да махна сланинките от нея.

И мисля да си купя вело, ноо четох мнение някъде, че като въртиш на по-високите степени и прасеца ти става много мускулест и не отслабва, а моя има малко сланинки, но си е и мускулест, та не искам да стане огромен. Имате ли такива наблюдения? Crazy

# 443
Здравейте момичета, тъкмо си купих гирички и ми се получи някаква травма вчера, докато си вървях... Нещо ме заболя пръста на десния крак, този до кутрето... Не накуцвам почти, но си ме боли като го движа надолу и се е получило леко синичко между него и средния в горната част, където се свързват. Предполагам нещо съм разтегнала, вие какво мислите? Confused

За гиричките, взех си пластмасови 3-килограмови, че с бутилки от 1,5 л ми е много неудобно, но се чудя дали с тези няма да си направя някакъв огромен мускул? Laughing Искам само да си стегна ръката и да махна сланинките от нея.

И мисля да си купя вело, ноо четох мнение някъде, че като въртиш на по-високите степени и прасеца ти става много мускулест и не отслабва, а моя има малко сланинки, но си е и мускулест, та не искам да стане огромен. Имате ли такива наблюдения? Crazy
Спокойно,няма да направиш мускули Wink
Това за прасеца къде си го чела?и само на високи степени ли ще въртиш.От всички кардио уреди,велото натоварва най-малко прасеца Simple Smile Ако караш права велото,може и да ти го натовари.

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 11:05 от theblackarrow

# 444
theblackarrow, дай и на мен някакъв съвет относно добавките Laughing Основно за изчистване на корема. Мислех да почна л-карнитин преди тренировките по тае бо...Ти какво би препоръчала? Hug

# 445
theblackarrow, дай и на мен някакъв съвет относно добавките Laughing Основно за изчистване на корема. Мислех да почна л-карнитин преди тренировките по тае бо...Ти какво би препоръчала? Hug
Ако не си пила карнитин,може да започнеш с него.Не е кой знае какво, но за начало става.
Пиши в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=515550.0

# 446
  • Бургас
Здравейте  Grinning
Почивах около 10 дни, заради ремонти и почистване. Но тази седмица се отчитам с кардиото на Нел- 2 пъти и днес Боб Харпър- Main workout.
А какво ще кажете за бягането с гири в ръце  Thinking   гледам в парка един младеж така тича.

# 447
Не искам да пускам специална тема,  затова пиша тук. От седмица карам колело в парка с детето (9 г.) за около час, днес въртяхме педалите от 10 до 13.30 с почивка на едно кафе. Какъв е ефекта от колоезденето и колко време каране може да се приеме за кардио тренировка  newsm78. Засега караме през ден.

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 15:12 от Elle Woods

# 448
Благодаря Фифундрела! Hug Аз не съм от начинаещите, но да не се изхвърлям, че не се знае като почна да играя  Simple Smile Ако ми допаднат ще разнообразявам с тези на Джаки.
House Baby с гирички от по 3 кг играя и съм много доволна.

# 449
Не искам да пускам специална тема,  затова пиша тук. От седмица карам колело в парка с детето (9 г.) за около час, днес въртяхме педалите от 10 до 13.30 с почивка на едно кафе. Какъв е ефекта от колоезденето и колко време каране може да се приеме за кардио тренировка  newsm78. Засега караме през ден.
Не искам да те разочаровам ,но ефекта е почти 0.Каране по този начин.Мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт