Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 375
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Вчера и днес Зумба кардио. Плюс Чарли Брукс още 40 мин допълнително за днес.

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 10:06 от Или_

# 451
А някакъв съвет как да оптимизирам натоварването? Имам възможност да карам и сама или с друг възластен    Rolling Eyes

# 452
Днес почнах на Трейси Андерсън 90-дневната програма - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3471258

Нещо не ми се получава с тегленето от тук-някакви съвети? Rolling Eyes

# 453
А някакъв съвет как да оптимизирам натоварването? Имам възможност да карам и сама или с друг възластен    Rolling Eyes
С нормално каране не се отслабва.Предполагам ,че имаш познати които цял живота карат вело и са пълни.Трябва при каране да влезеш в кардио зона/повишен пулс/.Иначе с нормално каране ,дори и бързо най-много да натоварваш Quadriceps femoris  и да станеш по-широка там.Пробвай да въртиш бързо ,а да минаваш малко разстояние,на такава скорост.Отстрани може да изглежда смешно.Как да ти го обясня не знам Simple SmileВъпреки ,че и аз съм карала вело много години ,не отслабнах от това.Малко по-брутално каране му е майката.Къде е Буболечка та да обясни Simple Smile Simple Smile

# 454
След раждането имам нужда да сваля поне 5-6 кг. Малко съм несериозна в домашна обстановка, но тази пристрастена цокла нямам друг избор. Благодаря за събраната информация, харесах си упражнения!

# 455
След раждането имам нужда да сваля поне 5-6 кг. Малко съм несериозна в домашна обстановка, но тази пристрастена цокла нямам друг избор. Благодаря за събраната информация, харесах си упражнения!
И аз започнах с тази идея, но истината е, че както казват и другите момичета от тази темичка от спорт не се отслабва кой нае колко, по-скоро се засилва метаболизма. Отслабнах, но според мен не заради спорта, но пък изглеждам много по-добре отколкото преди раждането и се чувствам страхотно, наистина страхотно:) Гот е да се харесваш и е гот да преодоляваш предизвикателства! Hug А, относно кърменето..и аз кърмих 1 година, но при добра организация и дисциплина това не би трябвало да ти пречи никак Simple Smile

# 456
  • Sofia
Днес съм на народни танци. Дано се получи добро кардио Wink
Ето линк и към Чарли Брукс, тя сваля 12 кг след раждане с тази програма и хранителен режим разбира се, ако някой си я хареса -

# 457
Или , ако имаш време и желание, качи го в докса!
Доста ме заинтригува и въобще не съм чувала за мацката!

# 458
Blackarrow благодаря за съвета. Съвсем начинаеща съм в колоезденето, от дете не съм се качвала на колело. Ентусиазирах се в началото, но явно няма да стане както си мислех и ще трябва да се понапъна малко

# 459
Привет, мили приятелки!
Днес съм на Боб Харпър Мейн Ъоркаут , и Шалийн - Кардио Парти - 1 , само 26 минути, че съм бачкатор и нямаше време, станала съм в 51
Изтеглих Чарли Брукс , ако искате да го сложа в докса?
Обмислям фетбънър - до сега четох в темата за добавките, и не мога да реша още, но трябва да взема нещо да изпробвам - никога не съм пила, нещо средно като начало, ше го измисля, ако някой има време и желание ще съм благодарна за съвет!

# 460
Аз привършвам първата опаковка FYRE, доволна съм, струва ми се, че ще е по-полезен на тези, които имат много за сваляне.
Доколкото аз разбрах, може да се пие без да се тренира, но ако не спазваш диета, май няма ефект.

# 461
...
Обмислям фетбънър - до сега четох в темата за добавките, и не мога да реша още, но трябва да взема нещо да изпробвам - никога не съм пила, нещо средно като начало, ше го измисля, ако някой има време и желание ще съм благодарна за съвет!

...
Защо не писа в темата WinkМога да ти отговоря,но ще е спам Simple Smile

Веси..действа и без тренировки и без диета,това е бърнър.Но разбира се чудеса не прави ,ако не си помогнеш сама.С правилно хранене и спорт.Поне енергия дава и деня ти е по-красив Laughing

# 462
Или и на мен ми стана много любопитно относно програмата на Чарли Брукс, моля те опитай се да я качиш в dox, за да можем да я изтеглим.

Само да споделя, че опитах тренировката на Боб Харпър, не е лоша, мога да я ползвам за разнообразяване, но ми липсват типичните женски упражнения, аз имам нужда от повече натоварване на крака и дупе. Джаки е заложила достатъчно клекове и други за тези муск.групи, които при мен имат нужда от повечко натоварване. За момичета със стегнати и слаби крака, но с повечко тлъстинки в областта на корема и ръцете мисля, че неговите упражнения ще дадат много добър ефект, защото той набляга основно на тези части от тялото.

Приятни тренировки момичета, благодаря ви че споделяте опита си тук!  bouquet
Evich искрено ти се възхищавам на високата дисциплинираност, аз ако ставам толкова рано вечер в 8 ще трябва да си лягам, няма да издържа на това темпо дълго време, а иначе съм от раннобудните. Инцидентно бих станала в 5 ч за тренировка, но се съмнявам, че бих си го наложила като система, е то има една приказка, че "Кучето скача според тоягата.." Grinning така че ако ми се наложи ще ставам не, ами как иначе.
О, току що видях, че си изтеглила Чарли Брукс, ако не те затруднява моля те качи я!

За добавки, аз лично съм доволна от храните Редукция.

# 463
evich прочетох те в една друга тема и за да не спамя там влизам да те поздравя за страхотния резултат!!! ShockedВпечатлена съм!Знам че си желязна с тренировките,но не знаех за какъв резултат става въпрос!!!

# 464
А може ли да сподели резултата, че да се мотивираме. Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт