Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 401
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Привет, девойки и не ме хвалете толкова много!
Аз работя на смени и само когато съм на бач ставам в 5 часа, днес и утре съм почивка и ставам към 7 часа
От пролетта на 2007 почнах тренировки в къщи и НВД_ВМ! Защото на 164 бях 92 кг! През лятото на 2008 бях вече около 64 и на края на годината 60 кг!
До 2010 май тренирах абсолютно всеки ден и в неделя по около час, час и половина! Какво ли не съм тренирала! Но вече не спадам - въртя се на 59 и толкова и за това търся начин още малко да стопя! Режимът на хранене не е много строг - но хляб и тестяно не ям никога с изключение , че през два дни си правя нещо като палачинка от овесени трици, и свинско не ям! Пия зелен чай почти всеки ден и топла вода на гладно!
Ходя много пеша , на работа отивам винаги пеша - но то е около 25-27 минути!
И избягвам колата, но потеже смяната ми свършва късно - на връщане мъжът ми ме прибира с колата и така ще не ще се возя! Сега ще качвам в Докса -Чарли Брукс!

# 466
http://dox.bg/files/dw?a=1f26bedf4d

това е линка за Чарли, активен до 21 юни!

# 467
Evich Благодаряяяяя, тегля  Hug

# 468
Здравейте  Simple Smile
Аз изкарах 2 седмици на програмата на Мишел и ми омръзна  Blush Днес правих кръговата на Джаки.
А относно тази програма на Чарли Брукс - преди доооста години я бях теглила от дата-та, няколко пъти я играх, но не ме грабна.

# 469
И аз от вчера реших да пробвам на Мишел Дозойс, да видим  и фетбърнър ще купя , сега ще потърся магазини!

# 470
На Мишел кардиото е много добро. Особено втората част с гиричките. Мисля, че всеки който си пада по интензивно кардио би му допаднало.
Аз днес ще пробвам тази програма на Чарли. В дните, в които не правя силови мога да се разнообразявам с нея, изгледахя я снощи набързо допадна ми, сега като я изиграя ще преценя по-реално.

Спорни тренировки на всички и бързи резултати! Аз отново ограничавам храната, минах основно на плодове, зеленчуци и пиле няколко дни за по-бърз ефект. Поставила съм си за цел една седмица диета и всеки ден тренировки, за да се чувствам по-удобно в тялото си в тези топли, прекрасни дни. Дано удържа фронта! Simple Smile

# 471
  • Sofia
evich, благодаря ти , че я качи  Hug аз докато се организирам.... на мен ми харесва настроението, затова си падам и по зумба (видях, че вече я има на замунда). Когато са повече като танци, някак по-неусетно минава и ми е по-забавно. Като вляза в по-добра форма ще пробвам пак тае-бо, там много пот се лееше. Силови смятам да почна чак като стигна желаните кг. В момента съм 58,5 , за една седмица свалих почти килце, но по-важното е, че лека полека влизам във форма, че се чувтствах като мекотело. Иска ми се към 53-54 да ги добутам..
Днес мислех на народни танци да отида ( там какво кардио е, няма да ви описвам.. последния път тениската ми беше като току-що изпрана ), обаче ме задращи гърлото и ще пропусна иначе си знам, че ще настина съвсем  Cry много ме е яд, ама карай...

# 472
Изтеглих Чарли Брукс, изгледах я и може утре да я пробвам. Изглежда доста кардио и като, че има доста упражнения за корем Peace Някой прави ли я редовно? Доволни ли сте?
Днес реших да се огледам щателно в огледалото, да преценя какво не ми харесва и да наблегна върху него. Та, в този ред на мисли  трябва да стегна корема или по-скоро да го изчистя и някак да пооформя дупето-не е голямо, нито отпуснато, но ми се иска да е по-бразилски тип-ако знаете упражнения в тази насока-кавайте!
Иначе да се отчета за днес 18 час суперкаланетика Party

# 473
  • В градината...
Привет, дами!
Наскоро се теглих и какво установих - за 4 години, през които работя заседнала работа, съм качила цели 6-7 кила! Незнам какво да правя. Ходенето ми е най-естественото движение, което явно ме е поддържало, е не в иделана форма, но около 60 кила. Направо съм изплашена, демотивирана и ... отчаяна. От 60 да сваля 3-4 беше някак по-възможно. Но сега .... Чувствам се като стара леля Sad Имам иначе тренирана мускулатура и няма да започвам съвсем от нулата, но при мен мотивацията идва постепенно - искам да започна с леки натоварвания, които постепенно да засиля. Има ли някой, минал по този път, който да не е бил много нахъсан, но постепенно да му се е увеличил "апетита" към движението. Моля ви за помощ!
Тъй като тези 66-7 кила не са ми обичайните, е възможно бързо да сваля 3-4, ами после...
Чувствам се пълен неудачник, а и никой абсолютно покрай мен не спортува- само пият и се тъпчат...
Нямам подкрепа от никого.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 15:24 от perunika

# 474
Здравейте,

Моля ако някой разполага с клип за степ аеробика да го сподели или да ми пише на лични. Досега търсих в нета, но ми  излизат само 5-6мин клипчета от youtube Confused а аз искам поне 30мин програма.

Благодаря предварително  Hug

# 475
За гиричките, взех си пластмасови 3-килограмови, че с бутилки от 1,5 л ми е много неудобно, но се чудя дали с тези няма да си направя някакъв огромен мускул? Laughing Искам само да си стегна ръката и да махна сланинките от нея.
Аз спрях да купувам гирички,че се задръстихме вкъщи, взех си направо дъмбели, много съм доволна.
Сега мисля да си взема такава лежанка и да приключа с покупките  Simple Smile

# 476
Онзи ден попаднах на този сладур и вече два дни скачам с него, за разнообразие .

# 477
За гиричките, взех си пластмасови 3-килограмови, че с бутилки от 1,5 л ми е много неудобно, но се чудя дали с тези няма да си направя някакъв огромен мускул? Laughing Искам само да си стегна ръката и да махна сланинките от нея.
Аз спрях да купувам гирички,че се задръстихме вкъщи, взех си направо дъмбели, много съм доволна.
Сега мисля да си взема такава лежанка и да приключа с покупките  Simple Smile
Често казвам-Събори стените вкъщи-направи си фитнес! Laughing Натам си тръгнала Wink

# 478
к'во по-хубаво, тъкмо и циганетата ще се потят под зоркия ми поглед, когато поотраснат  Laughing

# 479
Преди минутки за пръв път правих Чарли Брукс....Ми..... никак не е лошо. Почти цялата програмка е кардио, с изключение на последните 10-15 мин. Гот е ...доволна съм-някакво съчетание между тае бо и танци. Смятам да я правя 2 пъти в седмицата за разнообразие.
Да ви попитам по колко време минимум трябва да са кардио тренировките, за да имат отслабващ ефект? Чувала съм нещо от рода на минимум 40 мин, защото първите 30 организма изгарял въглехидратите в кръвта? Има ли нещо вярно? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт