Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 52 074
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • В градината...
Да, така е, но аз я връзвам и така правя упражненията. А иначе има упражнения и за невързана http://www.youtube.com/watch?v=wMnStS08fQY

# 706
Много благодаря!  bouquet

# 707
  • В градината...
За нищо!

# 708
Здравейте  Hug
Отчет за вчера - Екстрийма на Джаки, днес - кростренажор.

# 709
Здравейте! Hug
Ако от гледане на тренировки се отслабваше, последните два дни трябваше да съм свалила минимум 5 кг., Joy
Четох, свалях файлове....и май пак не съм наясно със себе си.
Все пак ще започна от някъде,т.е. кардио, а се надявам до дни да си направя програма.
В общи линии целта са 7-8кг, разпределени по основно по бричове, корем и задник.
Работния ми ден е доста продължителен ( 14 часа ) и свързан с доста движение, мисля два дни да ползвам кростренажор по 40 минути, а следващите два кростренажор + упражнения.
Хранителен режим имам от около седмица и много се надявам да го спазвам.
Ами това беше нещо като "запис".
Приемам всякакви съвети, от къде да тръгна. Само да кажа, че каланетиката не ми е по вкуса.Виждам добрите резултати, но ...
Хубав ден ви пожелавам.

# 710
Здравейте ,момичета! HugОт около месец редовно ви чета и не само,ами и редовно тренирам.Simple SmileРових се и из старите теми,но не ми стана ясно на коя казвате антицелулитна програма? newsm78Моля ви да ме ориентирате,че искам поне малко да разкарам тоя отвратен целулит.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 711
  • По света и У нас
Здравейте  Simple Smile
Абе от доста време се точа на тази степ аеробика, но не мога да си намеря такова нещо, но което да стъпвам. Вие какво ползвате и от къде е сте го купили? newsm78

# 712
Здравейте  Hug
Бърз отчет от мен - четвъртък Екстрийма на Джаки,  петък кардиото на Нел МакАндрю, събота почивка, неделя кръговата на Джаки  Simple Smile

# 713
Да се понаместя и аз тук.
Преди половин година родих и бях качила 20 кг. Кг почти свалих без никакъв режим, но фигурата ми е трагедия. И най-вече омразния целулит се е увеличил и настанил навсякъде от кръста надолу

Има ли някаква антицелулитна програмка някъде newsm78
Сега се връщам да чета.

# 714
Ето я антицелулитната:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2855361

Да се поотчета, тези редувам няколко йога тренировки и качване на Черни връх  Crazy

# 715
Здравейте, преди време тренирах усилено, но от известно време мързелувам и това не ми харесва Close Ще започвам отново и искам да пробвам упражненията на Клаудия Шифър и Ким Кардашиян. Моля някой да ми каже от къде да ги изтегля, че нещо не мога да намеря файловете.
Благодаря. Simple Smile

# 716
Здравейте, преди време тренирах усилено, но от известно време мързелувам и това не ми харесва Close Ще започвам отново и искам да пробвам упражненията на Клаудия Шифър и Ким Кардашиян. Моля някой да ми каже от къде да ги изтегля, че нещо не мога да намеря файловете.
Благодаря. Simple Smile

Също  ако някой сподели за тези на Синди ще съм благодарна. Преди време ги правех, имах ги свалени, но останаха на стария компюпър

Някой знае ли при каране на велоергометър в какви стойности трябва да се държи пулса, за да се горят мазнини?
Благодаря за антицелулитната  bouquet

# 717
 Търсените упражнения със Синди и Клаудия намирам на първа страница, където пише "руски сайт с много тренировки", но не мога да се ориентирам как се тегли оттам, пък и не ме пуска да се регистрирам така че......помагайте Simple Smile

# 718
Здравейте, гледах няколко клипчетаа на Jilian Michaels и много ми допаднаха, моля ако някой разполага с всичките и програми да ги качи.Благодаря  предварително Simple Smile

# 719

Общи условия

Активация на акаунт