Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 430
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Мацки за коя каланетика говорите, че се отслабва?  Аз имам една май е Калан или нещо такова. Една супер мудна с много баби в нея. Mr. Green

Аз съм на Трейси Метаморфоза .... просто тея упражнения нямат направа ...

# 181
Абе не знам дали може да се говори точно за отслабване от каланетиката, но определено има стягащ ефект-аз доста понамалих обиколките. Иначе тази каланетика с бабите е 10/10 Laughing. Аз я правих към 30 часа и определено е добро начало, но смятам, че суперкаланетиката е нива над нея. Вярно, на фона на други тренировки тези изглеждат като през заспиване, но имат ефект и са релаксиращи. Според мен е добре да се съчетават с кардио все пак Rolling Eyes
Исках да ви попитам-някой от вас ползвал ли е от тези колани, които уж топят мазнини, когато тренираш с тях? Или пък, ако сте тринирали с найлон да споделите? Не се ли губят само течности така? Каква е логиката когато се потиш на едно място много /примерно корема/ и точно там да сваляш Rolling Eyes newsm78
Иначе на всички ви много  bouquet

# 182
Midi4ka* , какви са ти резултатите от Джилиан, сподели, моля те, доволна ли си?

Ми супер голям ефект май не съм забелязала,поне при мен,но определено оформя мускули. Но на Джаки кръговата като ,че ли е по-резултатна откъм оформяне на муслкули. Ще пробвам и нея през ден за поне месец и тогава вече ще имам по-категорично мнение. Макар,че според мен и факта ,че тренирам вече 3 години оказва ефект. Т.е. ако я прави начинаещ и човек ,който е тренирал по-продължително време ефекта ще е различен. Дано се разбра какво исках да кажа Embarassed. Още повече,че аз,както вече споменах,като че забелязвам по-голям ефект от тренировките откакто ги съчетах с диета.

# 183
днес 20 минутната на Пилатес и два часа разходка  Flutter

# 184
  • Sofia
Midi4ka*, да, добре разбирам какво искаш да кажеш. А диетата , за съжаление, е от огромно значение.
На Джаки тренировките много бързо оформят мускулите, наистина. Ръцете ми станаха много хубави, на корема също ми се отрази супер, но краката много ми се напомпаха, затова временно спрях да я правя.
  Аз  днес се отчитам с 4 час каланетика, като начинаеща в каланетиката правя 10/10.
Мацки за коя каланетика говорите, че се отслабва?  Аз имам една май е Калан или нещо такова. Една супер мудна с много баби в нея. Mr. Green

Предполагам, че имаш точно 10/10.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 18:36 от Margi

# 185
Здравейте   bouquet,
 аз днес правих втори час каланетика + 20 мин. кростренажор, редувам с тази тренировка за отслабване http://fitnesinstruktor.com/fitnes-trenirovka-otslabvane/ , като съм заменила две от упражненията, за да мога да я правя вкъщи, доволна съм Simple Smile
Заинтригувахте ме с тренировките на Джаки, връщам се по темата да ги търся  Grinning

# 186
  • Sofia
5 час каланетика Grinning

# 187
зумба един час ...без дъх останах  jump

# 188
  • Ст Загора
аз в петък се скъсах от разходки ( излязах ж 12 и се прибрах 8 като само за околко цхас да съм поседнала) днес пак на разходки но по малко от 8 и 30 до 2и 20 и не ми се тренира .

# 189
  • в моя свят
Вчера почивах,а днес фет бърнинг йога  Simple Smile

# 190
вчера- почивка
днес фетбърнинга на AOS и  Shape your body 1  Flutter

# 191
# 192
И аз напредвам с каланетиката, днес-трети час.
 Grinning Баби, баби, ама им се отдава, а тази женица, дето едвам крета, май е майката на Калан  Thinking

# 193
здравейте,
натъкнах се тези дни на темата и много ме зарадва. отдвана търсех нещо подобно и voila Simple Smile работата е там обаче, че имам нужда от малко помощ. преди да се оженя и родя съотвено правех управненията на Cindy Crawford и бях мн доволна. след раждането /въпреки че бебка вече е на 14 месеца/, все още си имам за сваняне 5 кг, та.... ако някоя от вас е била в същата ситуация, ще се радвам да сподели опит, с кои упражнения се е занимавала. мерси

# 194
Здарвейте, следя ви с кеф! Много ме заинтригуваха програмите с каланетика, но Суперкаланетика не ми се отваря с БС плеър, нито с Медиа плеър. Вие с кои програми ги гледате? На мен ми иска някакви кодеци... За какви часове говорите- сто двайсе и някой си час, къде да ги търся тези тренировки! Тренирам 5 пъти седмично на зала, но имам още 2 дни в седмицата, интересна ми е каланетиката. Благодаря ви рпедварително за помощта, дами! Желая ви прекрасни тела!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт