Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 416
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Тя и  без това Супер каланетиката не е за живи хора Grinning

# 196
  • Sofia
Modifite , всеки сам си брои часовете каланетика, които е направил-т. е колко броя тренировки общо има зад гърба си.
 От замунда можеш  да си изтеглиш нови кодеци и  да ги инсталираш и ще ти се отвори супер каланетиката без проблем. Напиши К-Lite Codec Pack  в търсачката и си избери някоя от последните версии. Успех!

# 197
Много ме заинтригуваха програмите с каланетика, но Суперкаланетика не ми се отваря с БС плеър, нито с Медиа плеър. Вие с кои програми ги гледате?

Отварям я с VLC media player.

# 198
Днес 10 час суперкаланетика. Вчера тае бо в зала. Резултатите са налице  вече съм 55 кг  bowuu

# 199
  • GYM
Вчера - йога за атлети Grinning Днес май ще почивам Hug

# 200
снощи 157 час каланетика.  Wink

# 201
Здравейте мацки, сега случайно попаднах на вас и много ми допадна темата ви...  bouquet
 Аз съм в деветият месец и вече чакам с нетърпение да гушна своето бебе, но и много добре знам какво ще ме последва почти веднага - голямо трениране разбирасе, което си е супер...
Ще ви прочета сега и ще ви следя за да добия представа ко0е ще ми е най-подходящо за свалянето на натрупаните килограми през бременността Simple Smile)))
 Бл;агодаря ви и до нови срещи   bouquet

# 202
Сега се сетих ,че тази тренировка може да се прави и в домашни условия.1 упражнение си избирате и готово.Има голям кардио ефект и стягане.
http://bgtrener.blog.bg/sport/2007/03/15/metodyt-tabata.51908

# 203
theblackarrow, в коментарите една мацка пише, че прави това с въженце, което ме навява на мисълта, че и с кростренажор ще стане по тази схема, а?

# 204
Здравейте  Hug
Вчера правих едната тренировка на Джари Лав, като на кардио интервалите си въртях кростренажора, много съм доволна, имам си и мускулна треска, та утре ще ми е зор малко да вдигам гирите  Crazy
Сутринта бях на йога с Денис Остин, мисля, че Джери я беше качила в докс-а  Hug Поради липса на време направих само първата част от 30 минути, много ми хареса.

# 205
По колко пъти на седмица според вас е ок да се прави интензивна кардио тренировка. Моята програма е 3 пъти суперкаланетика, а кардиото ми е два пъти тае бо в зала и започнах да се чудя дали 2 пъти не е твърде малко newsm78

# 206
Ето един Табата часовник, ако не сте го пускали. Аз скачам на въже.

http://www.beach-fitness.com/tabata/

# 207
  • в моя свят
Днес фет бърнинг йога в зала.
Това за табата е интересно,но много не ми се вярва да топи толкова мазнини колкото казват..... newsm78 все пак са само 4мин.
От утре ще пробвам.Мерси за часовника   bouquet

# 208
theblackarrow, в коментарите една мацка пише, че прави това с въженце, което ме навява на мисълта, че и с кростренажор ще стане по тази схема, а?
http://www.youtube.com/watch?v=Z2xIXX-LtgI
....проблема при кроса е ,че не може да спреш и починеш 10 сек:)

# 209
  • Бургас
Вчера кръговата на Джаки, днес 16 час каланетика.
Момичета, при клякане ми пукат много кофти колената, без болка. А вечер ме болят краката, все едно съм стояла цял ден права. Дали не прекалявам с кардиото  newsm78
И аз благодаря за табата, ще се пробва.

Общи условия

Активация на акаунт