Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 414
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
По колко пъти на седмица според вас е ок да се прави интензивна кардио тренировка. Моята програма е 3 пъти суперкаланетика, а кардиото ми е два пъти тае бо в зала и започнах да се чудя дали 2 пъти не е твърде малко newsm78
Всеки ден.Дори два пъти на ден:)

# 211
2 час каланетика

# 212
Здравейте!Благодаря на всички които ми отговориха Hug Hugизтеглих си фет бърн йогата и няма проблем PeaceАз предимно си бягам сутрин,но днес може да направя и ФБйога.
 vesyy -някъде бях чела че това май се дължи на недостатъчна течностност на ставата,нещо като "суха става".Имаше някакви начини да с повлияе,да се пият хр.добавки специално за целта.Аз също имам такова пукане в дясното рамо,много е неприятно наистина Confused

Хубав ден!  bouquet

# 213
Вчера кръговата на Джаки, днес 16 час каланетика.
Момичета, при клякане ми пукат много кофти колената, без болка. А вечер ме болят краката, все едно съм стояла цял ден права. Дали не прекалявам с кардиото  newsm78
И аз благодаря за табата, ще се пробва.

Аз оставам с впечатление, че от каланетиката  първоначално има проблем с колената. Мен също не ме болят, а  по скоро пукат, от същото се оплаква и моя позната, която е каланетичка Laughing Тя и самата Калан казва, че при болки трябва да се избягват pelvic rotations and scoops Simple Smile

# 214
По колко пъти на седмица според вас е ок да се прави интензивна кардио тренировка. Моята програма е 3 пъти суперкаланетика, а кардиото ми е два пъти тае бо в зала и започнах да се чудя дали 2 пъти не е твърде малко newsm78
Всеки ден.Дори два пъти на ден:)

Хъммм, явно трябва да променя режима Crossing Arms

# 215
Сега се сетих ,че тази тренировка може да се прави и в домашни условия.1 упражнение си избирате и готово.Има голям кардио ефект и стягане.
http://bgtrener.blog.bg/sport/2007/03/15/metodyt-tabata.51908
Адски трудно....поне за мен. Пробвах с тръстър. Достатъчно ли е по 1 път на ден табата и примерно 2 пъти на седмица по продължителни /едночасови/ кардио тренировки, за да си осигуря сваляне на някой друг килограм /естествено не абравям и диетата Grinning/

# 216
Сега се сетих ,че тази тренировка може да се прави и в домашни условия.1 упражнение си избирате и готово.Има голям кардио ефект и стягане.
http://bgtrener.blog.bg/sport/2007/03/15/metodyt-tabata.51908
Адски трудно....поне за мен. Пробвах с тръстър. Достатъчно ли е по 1 път на ден табата и примерно 2 пъти на седмица по продължителни /едночасови/ кардио тренировки, за да си осигуря сваляне на някой друг килограм /естествено не абравям и диетата Grinning/
Да:)

# 217
  • GYM
Днес - 1час суперкаланетика Simple Smile

# 218
днес фетбърнинга на AOS и  Shape your body 1  jump
вчера- почивка

# 219
  • Ст Загора
аз вчера свърших третатат седмица на ripped in 30

# 220
и аз днес 1 час каланетика  Simple Smile

# 221
  • Бургас
Момичета, благодаря за отговорите, ще потърся да прочета за "суха става" и ще внимавам до колкото мога с pelvic rotations and scoops.
Днес 40 мин. кардио.

# 222
158 час каланетика днес.  ura

Предизвиквам се на още 17 часа каланетика до 5.06.2011.

# 223
3 час каланетика.

# 224
Преди няколко дни попаднах на сайт, в който един пич правеше план за индивидуални тренировки, а също и хранителни режими, някъде към 50-60 лв. струваше. Дали някоя от вас си е поръчвала нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт