Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 408
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Преди няколко дни попаднах на сайт, в който един пич правеше план за индивидуални тренировки, а също и хранителни режими, някъде към 50-60 лв. струваше. Дали някоя от вас си е поръчвала нещо такова?
Това е смешно..да правиш програма на човек който не познаваш и не си с него.Не се лъжете.И аз мога да ти направя,но няма да ти върши работа.Дори без пари:)
За храненето бива..става по нета..но за тренировки..не!

# 226
  • в моя свят
Малко късно се отчитам,но отново фет бърнинг йога.
Тази седмица нямах никакво време за домашни тренировки и за това само в зала.След празничните дни продължавам с каланетиката и ще опитам с табата.Изгледах доста клипчета в нета,освен със силови упражнения има и много варианти на кардио табата с най-различни подскоци и други от аеробиката.Най ми допаднаха смесените с 2 или повече упражнения,които се редуват през серия примерно.

# 227
Алекса хиляди благодарности за часовника  Hug
Аз вчера пробвах с любимите ми упражнения от това, което си правя в къщи.Правих мъртва тяга, тръстър и напади и едно две без тежести.Много забавно ми беше с тоя часовник обаче днеска не мога да ходя   Laughing Разглобих се  Laughing
Мерси момичета за табата   bouquet Идеално ми е за дните в които нямам много време, а натоварването е супер!
Абе злато сте вие  Hug

# 228
  • Бургас
Честито на всички които празнуват днес   bouquet

Отчитам се с кардиото на Нел и табата с jumping jacks, 33-31 подскока на рунд. Ако някой друг пробва да сподели бройките за сравнение  Simple Smile

# 229
Цитат
Това е смешно..да правиш програма на човек който не познаваш и не си с него.
ами той ти иска снимка, попълваш въпросник...де да знам...ама ми се искаше, като се моря по час и половина -два, всеки ден, поне да взема максимума Simple Smile

# 230
днес фетбърнинга на AOS и  Shape your body 1  Crazy

# 231
  • Sofia
Днес направих 20 мин. пилатес за крака и дупе, а след това бързата каланетика за корем.

# 232
  • GYM
Вчера - 2 часа танци, стандартни Rolling Eyes Днес почивка Crazy

# 233
Цитат
Това е смешно..да правиш програма на човек който не познаваш и не си с него.
ами той ти иска снимка, попълваш въпросник...де да знам...ама ми се искаше, като се моря по час и половина -два, всеки ден, поне да взема максимума Simple Smile

Аз съм  си поръчвала!Останах много доволна,хранителния режим ми даде насоки как трябва да се храня по принцип и в бъдеще,и въобще си изясних много неща относно здравословното хранене.А тренировъчната програма ме ориентира какви да бъдат тренировките,казвам ориентира,защото впоследствие я спрях да я следвам,а тренирах по програмките от темата,единствено защото ми доскучаваше само това да правя.Но разбрах каква трябва да бъде "дозата"тренрировка дневно за да отслабвам.Защото виждам много примери за девойки които според мен претренират,или следват някои неща неправилно и резултата е минимален.Аз лично не съжалявам и  за една стотинка платена за тази тренировъчна програма и хр.режим PeaceНадявам се че не звучи като "агитация" Grinning

# 234
Цитат
Надявам се че не звучи като "агитация" Grinning
Съвсем не Simple Smile
Аз за храненето съм наясно със себе си, ще се стремя към суровоядство, но тренировките  Thinking, искам перфектно тяло...

# 235
  • MUC
Два дни правих тренировката на Джилиан с пудовка (моята е 4 кг).
Такова потене и такава мускулна треска няма Crazy

# 236
Цитат
Надявам се че не звучи като "агитация" Grinning
Съвсем не Simple Smile
Аз за храненето съм наясно със себе си, ще се стремя към суровоядство, но тренировките  Thinking, искам перфектно тяло...

поръчвала съм си програма при Белчо Христов - трнировки и хранене и останах недоволна и от двете!

# 237
Попадала съм на сайта на Любомир Иванов/кинезитерапевт/, който също изготвя програма- спорт, хранене и наблюдение. Направи ми приятно впечатление, че изготвя програма и за хора с дискова херния. Личен опит нямам.

# 238
159 час каланетика Simple Smile Simple Smile

# 239
Благодаря за мненията, ще се въздържа на този етап Simple Smile
Ставам и аз, да правя каланетика.
gardje, трябва да те вземат за новото dvd с каланетика, ти си си спец с толкова часове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт