Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 406
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Аз си харесах програмата Идеален ханш ,но звукът е много слаб.И при вас ли е така?

# 241
днес обиколки на стадиона и мач  Mr. Green

# 242
Привет!
От много бач не мога да смогна!
Табата доста ми хареса, но не знам как да изтегля часовника, иначе да го ползувам он-лаин, или запомнен като линк , нямам проблем - правих с клекове, яко е!
Момичета, редувам Боб Харпър - майн уоркаут и малко кардио на Шалийн с Джаки - екстийма + турбофайъра 30мин и корем на Шалийн!
Ако има нещо ново ме светнете!
Пак съм на бач и ми иде не знам какво да направя, ама няма как!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 243
  • София
Аз си харесах програмата Идеален ханш ,но звукът е много слаб.И при вас ли е така?

Копието от нета е с много лош звук. По точно - почти го няма . Аз си взех дискът  от Kауфланд за 4 лв преди половин година. Качеството на картината и звука нямат нищо общо. Аз си ги правя редовно  упражненията, защото много ми допадат, но едва сега разбрах, колко погрешно съм изпълнявала голяма част от тях, просто защото не съм чувала какво се казва.       

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 20:06 от Буря

# 244
evich-най-долу,под часовника,е обяснено как да го свалия. Ето:To download for offline use, right click this link and choose "Save Target As..." or "Save Link As..."
И аз се запалих по табата,най-вече,защото изисква минимално време и нямаш оправдание да пропуснеш. Правя я със скачане на въже. Дано има ефект,защото ми се струва малко невероятно да отслабнеш и да се стегнеш само за 4 мин. на ден.
И друго да питам. Някой каза ,че са му изготвили програма от специалист и е осъзнал какви грешки се правят. Та-как да разбера дали претренирам и от колко дни почивка имам нужда или от какъв тип упражнения. Защото вече 3 години тренирам и ,не че няма ефект,но като че ли доста бавно се случват нещата. Макар ,че наскоро пак ходих на масаж и този масажист,както и предишния,веднага познаха ,че тренирам и ме питаха с какъв спорт се занимавам. (Двама различни масажисти са и от различни градове даже Wink Laughing). Искам още по-видим ефект и като че се уморих да чакам вече.
Дайте малко съвети и споделете опит,моля Hug

# 245
Попадала съм на сайта на Любомир Иванов/кинезитерапевт/, който също изготвя програма- спорт, хранене и наблюдение. Направи ми приятно впечатление, че изготвя програма и за хора с дискова херния. Личен опит нямам.

моята програма е изготвена от него Peace

Midi4ka,няма как да разбереш дали претренираш освен да си поръчаш индивидуална програма,или да се консултираш с някой сециалист PeaceИ да споделя своята тя е направена според моите данни,тренировъчен опит и т.н.,няма да е актуална за теб!Пък и не си длъжна да поръчваш и хр.режим,може само тренир.програма.За 45лв си мисля ,че се спестяват доста главоблъсканици кое как да го правя,дали правилно го правя и т.н.Важното е да уцелиш "специалиста"! Simple SmileБелчо Христов не ми се коментира.За моя тренер мога да кажа ,че е много квалифициран,начетен и мислещ човек!А сега ще ни представя и на европейското първенство по културизъм.Стискам му палци и му желая от все сърце успех!

# 246
  • Бургас
Вчера почивах, днес Bob Harper - Ultimate Cardio Body.

# 247
Здравейте,
Включвам се за да изкажа мнение по въпроса относно начина на трениране. От дългогодишния си опит мога да кажа, че извода до който съм стигнала е че човек трябва да си живее живота.
За мен няма по-неприятно нещо някой да ми каже ще тренираш 3 пъти в седмицата и ще ядеш по 5 пъти на ден, до обяд въглехидрати, след обяд белтъчини след 19ч никакво ядене. Гарантирам, че това са редовните съвети от списания, специалисти и т.н.
Опитвала съм от всичко, но се отказах от идеята, че аз съм робот или пък ще живея под някакъв режим, всичко това съм го прилагала, най-голям ефект е имало когато се отпусна и не мисля толкова кога и какво да се яде, всички ние сме чели достатъчно и можем да си направим сметка кое и колко да поемем.
 Тренирам когато ми се тренира с гирички, в останалото си свободно време спортувам, движа се всякак, включвам се в отборни игри и т.н.
 Когато тренирам, тренирам определена група мускули до отказ, това ми е основното правило, дали ще играя каланетика или по-силови упражнения или инсанити, важното е да ми е приятно и да натоваря тялото си до отказ, т.е и да искам повече да не мога да направя упражнение за корем, дупе, ръце и т.н., за това обикновено съчетавам и играя по 2, 3 тренировки. Тренирам когато тялото ми желае да тренира, т.е слушвам се в гласа му и другото ми основно правило е да ми е приятно по време на тренировка или казано иначе да се забавлявам дори и да е трудно.
Не случайно съм се спряла на Джаки, редувам само нея от 3 месеца насам, изчетох всичко каквото можах от нета за нея, съветите й много ми допадат, единият е да изцеждам лимон във водата, другият е да се ядат по 2 яйца на ден/това много не го спазвам/ и тя също съветва движение и спортуване според вкуса в свободното време.
Ами това от мен, това са моите простички изводи, не искам да ги натяквам никому, просто споделям.
Приятни тренировки!

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 08:46 от !Diva!

# 248
Midi4ka,няма как да разбереш дали претренираш освен да си поръчаш индивидуална програма,или да се консултираш с някой сециалист Peace
Точно това ми беше идеята. Да разбера дали претренирам. Знам ,че няма смисъл да следвам индивидуална програма ,създадена за друг. Мислех,че има нещо като знаци, по които да разберем,че трябва да намалим малко темпото.
И аз съм малко като Дива    и не обичам някой да ми казва как и кога да тренирам,но може да пробвам с програма,та поне да видя дали греша някъде. Само дано става с 30-40 мин. програми,зщото аз повече време не мога да отделям и то вечер.А хранителен режим-откакто правих 90-дневната вече знам ,че на мен ми действа и мисля да следвам този режим.

# 249
 !Diva! абсолютно съм съгласна с теб!Всеки ще реши как ще постъпи за себе си Peace
Може би трябваше да уточня че съм сравнително начинаещ с тренировките, затова реших да се обърна към специалист ,защо определено не можех да се справя с последните за смъкване кг.Затова си позволих да отправя такъв съвет,но той важи за тези които сега започват или пък тренират но не виждат резултат. PeaceПравилата за здр.хранене ги знам,и т.н. и т.н.,но аз съм от тези хора на които му трябват строги правила за храненето-от кое по колко,кога и как Simple SmileА като включим че на 2 седмици трябваше да пращам данни/кг,мерки/в продължение на 12 седмици,това мотивира допълнително да се справиш добре.От 24,77%мазнини свалих до 18,15%.Това при положение че бях стриктна може би 75-80% с хр.режим Embarassed BlushПродължавам ,защото искам поне още 2%мазнини да сваля.Споделих моя опит,може на някой да бъде полезен.

И забравих да се отчета-предимно бягам напоследък Peace

Midi4ka* горе долу 60 минутна беше моята  основна тренировка,кардиото пред ден 20 или 30мин зависи дали се прави интервално.Това 6 дни седмично.Цел-отслабване.При теб може да е  и по малко това време защото не си начинаеща Thinking Peace bowuuА има опция да си кажеш с колко свобоно време разполагаш bowuu

# 250
Благодаря.  bouquet
Свързах се с Любо и чакам отговор. Ще пиша като имам резултат.

# 251
  • GYM
2час суперкаланетика #Silly

# 252
  • в моя свят
днес фет бърнинг йога  Grinning

# 253
Отчитам се с кардиото на Нел и табата с jumping jacks, 33-31 подскока на рунд. Ако някой друг пробва да сподели бройките за сравнение  Simple Smile
Адаш, вчера и аз пробвах твоята версия, пак около 30 подскока за рунд. Малко по-голямо е натоварването от скачане с въже един оборот с два крака, но недостатъчно според това, което прочетох. Доколкото разбрах в края на табата трябва да повръщаш или поне да лазиш по пода от изтощение  Joy
Днес пробвах с бързи клякания 23-24 на рунд,
http://www.youtube.com/watch?v=ku-eOGXScOQ&playnext=1&li … LABE48DF21D853B59
почивах права, по-трудно е, но пак недостатъчно според мен! Утре вече ще се пробвам с подскок, клек, стоеж за лицеви опори, клек /не му знам името на това упражнение  Simple Smile/
http://www.youtube.com/watch?v=gmuSgwCNSgE
Преди табата вчера и оня ден правих леко денс-кардио около 30-35 мин, днес пилатес за дупе, крака и корем, а след нея малко разтягане. Дали ще има ефект  newsm78, щото спешно за 24-ти май трябва да съм съвършена  Joy

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 15:40 от ves_sv

# 254
160 час каланетика.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт