Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 404
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Заинтригувахте ме с тази табата. Хвърлих едно око, и на теория за 4 мин се прави 8х 20 сек упражнението максимален брой пъти, с почивки от 10 сек, и това ми се вижда като да лазиш след това и повръщаш  Mr. Green
Вес ти така ли ги правиш?
 ще се пробвам слетобяда, че сега трябва да тръгвам, харесах си това
http://www.youtube.com/watch?v=tWjQODsaO2U&feature=fvsr

Иначе аз от 2 седмици на сам всеки ден рано сутрин тичам-ходя с кучо около 5-6 км, все се каня да взема мобил с който да си отчета точно трасето, но все още не съм...
Слетобяд съм обикновенно на йога или пилатес 20-30 мин.
Определено намалявам обиколки, но кг та не мърдат  Mr. Green иска яденето да се намали...но много ми е трудно тази част  Mr. Green

# 256
Аз свърших втория етап от Chalean Extreme. Много съм доволна, мерките си падат надолу, даже вече влизам в някои от старите си дънки  Whistling.
Утре вече ще се пробвам с подскок, клек, стоеж за лицеви опори, клек /не му знам името на това упражнение  Simple Smile/
На това май му викат Burpees, в случая Jumping burpees... И аз го правя като част от програмата, в Burn it off. Като цяло голямо потене пада в тази част, високо интензивно кардио - 25 минути, но след него 12 часа поне усещам ефекта.
За сега доста проблемен е корема ми, след бременността и качените 30 кила, кожата там е с 2 номера по-голяма... ooooh! Прилича на шар-пей  hahaha. Ще се пробвам да я поопъна с упражнения, но май тази година ще си търся цял бански Sad.

# 257
Аз си харесах програмата Идеален ханш ,но звукът е много слаб.И при вас ли е така?

Копието от нета е с много лош звук. По точно - почти го няма . Аз си взех дискът  от Kауфланд за 4 лв преди половин година. Качеството на картината и звука нямат нищо общо. Аз си ги правя редовно  упражненията, защото много ми допадат, но едва сега разбрах, колко погрешно съм изпълнявала голяма част от тях, просто защото не съм чувала какво се казва.       

Знам ,че го има по магазините или гоо е имало,но аз не мога да го открия този  диск.Даже започнах да се чудя дали да не пусна обява ,че го търся.Аз миналата година правих кардио и  три пъти седмично упражненията от Идеален  ханш  и хранително ограничение и ефектът беше  Crazy  за първи път можех да си позволя да ходя с къси панталони .
Моля ,ако някой  го има този  диск "идеален  ханш" и иска да се раздели с него ,да ми пише!Благодаря   bouquet

# 258
  • GYM
Днес - йога за атлети Heart Eyes

# 259
Аз си харесах програмата Идеален ханш ,но звукът е много слаб.И при вас ли е така?

Копието от нета е с много лош звук. По точно - почти го няма . Аз си взех дискът  от Kауфланд за 4 лв преди половин година. Качеството на картината и звука нямат нищо общо. Аз си ги правя редовно  упражненията, защото много ми допадат, но едва сега разбрах, колко погрешно съм изпълнявала голяма част от тях, просто защото не съм чувала какво се казва.       

Знам ,че го има по магазините или гоо е имало,но аз не мога да го открия този  диск.Даже започнах да се чудя дали да не пусна обява ,че го търся.Аз миналата година правих кардио и  три пъти седмично упражненията от Идеален  ханш  и хранително ограничение и ефектът беше  Crazy  за първи път можех да си позволя да ходя с къси панталони .
Моля ,ако някой  го има този  диск "идеален  ханш" и иска да се раздели с него ,да ми пише!Благодаря   bouquet
Извинявайте, че така нахлувам, следя ви редовно   bouquet
Буря, би ли могла да го качиш някъде в нета "иДЕАЛЕН ХАНШ"?
Аз също го търся с хубав звук  Praynig

# 260
съб и нед - почивка
днес фетбърнинга на Aerobics Oz Style и  Shape your body 1

# 261
  • в моя свят
Днес Табата с клекове и подскоци. Simple Smile
Направо ми е смешно да се отчитам с 4 минутна тренировка,но наистина едва дишах като преключих.....надявам се този метод да има резултат.

# 262
Утре вече ще се пробвам с подскок, клек, стоеж за лицеви опори, клек /не му знам името на това упражнение  Simple Smile/
http://www.youtube.com/watch?v=gmuSgwCNSgE
Този път наистина лазих по пода нищо, че си спестих скоковете след първия рунд /досетих се, че няма да ми стигнат силите  Simple Smile/ .
Преди табата пробвах за първи път едно 21 мин видео от ексърсайз тиви и, да не повярваш, много ми хареса. Даже го качих в докса  Simple Smile
3 - Fat Burning Cardio - Michael Carson.avi
http://dox.bg/files/dw?a=cf995b8aac
до Понеделник 23.05.11.

# 263
  • Бургас
Днес Jeanette Jenkins - Bikini BootCamp., 30 мин. кардио и още толкова упр. с тежести, добре ме натоварва.
Вес ще се пробвам с табата- бърпии, но и аз смятам да си спестя подскоците. Изтеглих си това кардио, но нямам топка. Дали ще стане с една гира  newsm78
Преди време когато започнах да тренирам, това упр. burpees го прескачах. Беше ми невъзможно да го направя, сега се справям... във всички програми по които тренирам го има. Успявам да направя колкото бройки правят и инструкторите, но табата ще е голям зор.

# 264
  • София

Извинявайте, че така нахлувам, следя ви редовно   bouquet
Буря, би ли могла да го качиш някъде в нета "иДЕАЛЕН ХАНШ"?
Аз също го търся с хубав звук  Praynig

Ами трябва да се пробвам, че не съм много сигурна дали ще се справя. Тези дискове нямат ли защита точно за такива работи, да не може да се копират newsm78.  Иначе  съм го виждала и във Фантастико. Ако успея да го кача, ще дам линк.

# 265
Здравейте! Simple SmileДнес правих Джилиян първа част,и 30мин интензивно вело.Супер енергия имах Shocked/,изпих едно кафе преди това.Може би и това че 2 дни почивах си даде отражение. newsm78

ves_sv мерси за линка  bouquet

vesyy кое е това упражнение burpees?

# 266
  • Бургас
Добро утро  Grinning
Звезди в очите, ето това е burpees  http://www.youtube.com/watch?v=PYfNA_lmkHM&feature=related, като има различни разновидности, без подскок, с лицева...
Днес се отчитам с това което Вес качи в докс-а. Правих го с гира, доста натоварва корема. Харесва ми!
Плюс кардиото на Нел. От това бягане на място (мисля че е около 30 мин.) се чувствам супер.

# 267
  • GYM
3ти час суперкаланетика #Silly

# 268
Привет, девойки!
Много благодарности на Весито за кардиото с топката - днес го изпълних и ми хареса, правих и Екстрийма на Джаки и Турбо Файъра на Шалийн!

Имам много бач !
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 269
  • Пловдив
МАцки, аз имам Идеален ханш на презаписан диск.
Ако някой не го качи до утре, аз ще го кача, че сега нямам възможност. Peace

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 15:18 от ^слънчо^

Общи условия

Активация на акаунт