Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 402
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • в моя свят
Сега отивам на фет бърнинг йога. Simple Smile

# 271
  • Sofia
Веси, мерси  за кардиото с топката, и аз си го дръпнах, още не съм го изпробвала, изглежда мн. добре. С гиричка ли замествате топката?
Аз днес само пилатес за крака и дупе правих.

# 272
20 мин кростренажор   Whistling

# 273
  • София
МАцки, аз имам Идеален ханш на презаписан диск.
Ако някой не го качи до утре, аз ще го кача, че сега нямам възможност. Peace

Ако можеш, го качи . Аз се опитах, но не можах да се справя, а дискът е много хубав.

# 274
Мисля гирите да ги изоставя за известно време, нещо май от тях имам проблеми с очното налягане.

Днес на Били, 50 минути.

Момичета, на коя мацка бяха тези тренировки (мъж ги водеше), подскачаха една група, тичаха на място, размахваха ръце и през 10 минути имаше лека почивка  newsm78

# 275
# 276
Благодаря ти за линка, тегля го  Hug
Не беше това, без гири бяха  Hug Ще се сетя аз, ама сега не стоплям още  newsm78

# 277
  • Бургас
За днес Bob Harper - Inside Out Method - Body Rev Cardio Conditioning. Хубаво е, има доста клякания, за сметка на това няма напади като в другата програма. Използва една по тежка гира за ръцете, има и упр. с по малки тежести но бързи повторения.
След това 30 мин. Cindy Whitmarsh - Less is More cardio workout. Пак е от Exercise tv. Без тежести е, само бягане, скачане...

Джери
мисля че говориш за Nell McAndrew - Cardio Core and Stretch. Аз съм му голяма фенка  Grinning редовно си подскачам на него. В повечето случай го правя до 45 мин., само бягането.

# 278
Веси, много благодаря  Hug Hug Hug
Е, сега стоплих, ще ходя да го тегля  Hug И аз до там го правя, напълно достатъчно ми е  Hug

# 279
Jerry за Nell McAndrew ли питаш или друг?

# 280
Дива, точно за нея. Харесваха ми, е малко еднообразни, но на фона на някое предаване сутрин ми бяха екстра  Hug

# 281
Привет!Днес бягах към 10ч-25мин,но вече доста припича и ще трябва да ходя по рано.Преди малко направих и One and One на Джаки,за всички групи,без карадиото вътре.Добра тренировка стана днес,имам енергия и се чувствам добре напоследък.Вземам някои хранителни добавки,мисля че и на тях се дължи този тонус.
Хубав ден на всички! Hug

# 282
днес Karen Voight- Quick and slim и  Shape your body 1

# 283
  • Пловдив
Помагайте!
Идеалния ханш от диска ми излизат 6 отделни файла. Всеки един е част от диска. Но като цял фим не тръгват.  Thinking Как да ги направя в един файл?
 Или да ги качвам така, както ги имам??? newsm78

# 284
Привет!
Веси , ако не те затруднява,сложи тези на Боб Харпър в докса , тези ги нямам, но това което правя - Main Workout за мене е едно от най-натоварващите!
Днес правих като вчера - екстрийма на Джаки, турбофайър на Шалийн - 30 минутния, после топката!
Този идеалин ханш го нямам , пишете нещо друго ако ви трябва да помогна!

Общи условия

Активация на акаунт