Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 373
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Слънчо, пробвай така - опитай да си отвориш файловете с най-голям размер, това е видеото, през някой от софтуерите, с който си плейваш!

# 286
  • София
Помагайте!
Идеалния ханш от диска ми излизат 6 отделни файла. Всеки един е част от диска. Но като цял фим не тръгват.  Thinking Как да ги направя в един файл?
 Или да ги качвам така, както ги имам??? newsm78

Да, и при мен се получава така. Като пусна дискът всичко върви така, все едно е един голям файл, но като  го отворя, за да пробвам да копирам съдържанието ми излизат няколко отделни файла- 6 или 7 бяха.  Ако  успея  ги кача един по един, ще се накъса цялата тренировка на  поне четири парчета от по десетина минути максимум. 

# 287
Момичета, "Идеалният ханш" "Your Best Butt" ли е на списание Селф. Аз го имам в работата, но май не е на български, мога да го кача. Звукът е средна работа.

Днес Били нещо ме измори, знам си, че два поредни дни не трябва да го правя.

# 288
  • София
Момичета, "Идеалният ханш" "Your Best Butt" ли е на списание Селф. Аз го имам в работата, но май не е на български, мога да го кача. Звукът е средна работа.

Днес Били нещо ме измори, знам си, че два поредни дни не трябва да го правя.

Да, това е.

# 289
  • GYM
За вчера отчитам два часа танци, бях го планирала като почивка, ноооо, толкова се натоварих, че си го усетих като тренировка Grinning Днес планирам йога в зала, дано ми допадне Flutter

# 290
Това имам аз:
Файл : Self - Your Best Butt Fast.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=730f710576

Не съм го правила, но Slim and Sleek правих навремето, допадаше ми  Laughing

# 291
Здравейте  Hug
Тази седмица редувам Лало Фит първата част с йогата на Денис Остин. Този Лало много ми допада, тренировката, де, той не чак толкова  Crazy

# 292
Днес топката на Майкъл Карсън /лека топка не повече от 2 паунда, т.е. 0,9 кг, аз го правя с баскетболна/ и после хип-хоп кардио с Шон сладурчето, общо 50 мин.
Вчера правих някакво интервално кардио 20 мин пак от ексърсайз тиви със Синди Уитмарш и после табата-подскоци с високо вдигнати колене. Някъде прочетох, че е най-добре да се прави със спринтове  newsm78

# 293
  • Бургас
Евич качих Bob Harper - Inside Out Method - Body Rev Cardio Conditioning
   http://dox.bg/files/dw?a=972f7b8562  активен до 26.05.
По лесно ми беше от другите му програми, но днес имам приятна мускулна отзад на краката Simple Smile
Днес 50 мин. Били.

# 294
Суперкаланетика днес. Какви са ви впечатленията от нея? Аз нещо започнах да се опасявам, че мускулите ми стават по обемисти...май не е като при 10 в 10, а? Споделете впечатления newsm78

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 20:11 от preast_u

# 295
161 час каланетика Simple Smile

# 296
  • в моя свят
Фет бърнинг йога  Simple Smile

# 297
Привет, девойки!
Днес правих екстрийма на Джаки, на Шалийн - 30 минутния турбофайър и кардио с топката, редувам с Боб Харпър и едно от Турбо Джама - има резултати, но бавно , много бавно става.

Много благодаря на Веси за Боб Харпър - в момента го тегля!

# 298
  • в моя свят
Днес само Табата с клекове и подскоци. Simple Smile

# 299
Здравейте  Wink
Извинявам се ,че питам в тази тема ,но не намерих друга  Peace

Може ли да тренирам , ако имам конюнктивит или не е желателно ?ще ми па пречи ли тренировката?

Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт