Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 371
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
днес AOS и Shape your body 1  Grinning

# 301

Може ли да тренирам , ако имам конюнктивит или не е желателно ?ще ми па пречи ли тренировката?

Благодаря  bouquet
Здрасти, не съм доктор, но си мисля, че не е проблем да си тренираш. Нали не е повишено вътреочно налягане, то и тогава даже се препоръчват тренировки само без вдигане на тежести.

# 302
На мене също ми се е случвало да имам конюнктивит и като тренирах и ми се изпоти лицето , ми стана доста тегаво на очите, така че внимавай!

# 303
благодаря ви за отговорите   bouquet
само са ми леко зачервени и леко подути ,но нищо по - сериозно ...... да чукам на дърво

ще имам едно на ум за изпотяването и тежестите  Wink

# 304
Вчера тае бо в зала. Понеже ще започвам работа и ще имам много по малко свободно време съм решила да започна да бягам сутрин. Някой от вас може ли да ми препоръча някаква програма за бягане за начинаещи, дори за абсолютно начинаещи в бягането Rolling Eyes

# 305
  • Sofia
В четвъртък изпробвах 20 минутното кардио от Веси с топката. Не е никак лошо. Вчера кръговата на Джаки, а днес  съм правила само пилатес. Ако се наканя, по-късничко може и още малко да потренирам.

# 306
  • в моя свят
Аз се отчитам отново с Табата  Simple Smile
Харесва ми много,пулса след нея е страшно ускорен доста време макар да я правя само със собствено тегло.И все още ми е трудно,а искам да премина и на вариант с тежести.
Обаче доста мързеливо ми се струва,че я карам само с 4 минутна тренировка.Изоставих каланетиката вече 2 седмица,но ще я подновя.
Добре че е фет бърнинг йогата в зала 3 пъти седмично,че иначе съвсем постно....

# 307
Привет!
Днес на Боб Харпър, това което Весито, го беше качила в докса, много ми допада и кардиото с топката!
Утре ще почивам!

# 308
Дойде ми тренировката от Любомир Иванов. От понеделник я почвам.Нямам търпение.
Ще докладвам резултати.  bouquet

# 309
Това имам аз:
Файл : Self - Your Best Butt Fast.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=730f710576

Не съм го правила, но Slim and Sleek правих навремето, допадаше ми  Laughing

Благодаря   bouquet  ,свалих го и звукът си е супер!

# 310
  • Sofia
Момичета, някой може ли да ми качи в докса тренировката на Джаки за корем, тази на която са легнали, не където са прави? Не знам защо, няколко пъти  опитах, но не можах да я дръпна от страницата на Poker Face. Предварително ви благодаря.
Мидичка, как ти изглежда на пръв поглед програмата му? Ще чакаме да споделиш резултати.Ще спазваш ли хранителен режим?

# 311
Дойде ми тренировката от Любомир Иванов. От понеделник я почвам.Нямам търпение.
Ще докладвам резултати.  bouquet
Честито! Simple SmileКолко е като времетраене и колко дни в седмицата ще тренираш?Интересно ми е като за напреднали какво препоръчва.

Момичета дайте ми  съвет-напоследък умувам да не тренирам краката силово,само да бягам и да тренирам силово останалите мускулни групи.Проблемът е че бедрата са ми най-дебелата част от тялото ми Blush и колкото и да отслабвам,те претърпяха най-малка промяна.Целта ми е да не ги напомпвам и да развивам голям мускул там newsm78Има ли резон според вас?? Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 17:16 от Звезди в очите

# 312
  • Бургас
Привет  Grinning
Вчера почивах, днес кардиото на Нел.
Мидичка и аз от любопитните  Simple Smile, колко силово и съответно кардио имаш. И скоро да се похвалиш с добри резултати.

Марги качих  Crunch-Free Xtreme Abs_02
http://dox.bg/files/dw?a=52282b4eef  активен до неделя 29.05.11.

# 313
Снощи само ги попрегледах набързо тренировките. Дайте ми два дни-утре и другиден да ги пробвам и ще ви споделя подробности. Иначе на пръв поглед са силови-едната за горна,а другата за долна част. Продължителност ще споделя като ги направя,но завършват с 10 минутно кардио.
Това е за сега. Утре и вдругиден-повече подробности. Хранителен режим нямам,защото аз кг за сваляне нямам. Ще работим за изчистване на мазнини и стягане.

# 314
preast_u, аз чак сега се сещам да напиша  Wink
Ми какво, обуваш подходящи обувки и тичаш, знаеш, първо малко се поразтегни.  Миналата година ходих цяло лято през ден, първо правих по 2-3 обиколки на стадиона, ходех, пак тичах и така. Четох, че интервалното бягане давало много добри резултати, има доста информация в нета.
Имах идеи и за тази година, но ме наплашиха едни кучета в НСА, плюс това моя (как звучи само) стадион са го оградили от зимата  Cry

Вчера бях на едно огромно  катерене по Витоша, май и утре ще ме държи треската.

Общи условия

Активация на акаунт