Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 368
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
vesyy , златна си, много благодарности :hug
Звезди в очите,  днес имах абсолютно същите размисли като теб за моите бедра, дали да не спра да ги тренирам силово, зле ми се отразява, навсякъде отслабвам, само там се напомпвам. Последните 2 седмици правех повече каланетика и пилатес и имам подобрение,  но пък ми е досадно само това да правя, не се сдържах и правих Джаки вчера, ще чакам и аз съвети от момичетата.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 20:09 от Margi

# 316
  • в моя свят
Днес Табата и фет бърнинг йога.Следобед дълга разходка до морето и обратно и разбира се 1-ви плаж за тази година  Grinning

# 317
vesyy , златна си, много благодарности :hug
Звезди в очите,  днес имах абсолютно същите размисли като теб за моите бедра, дали да не спра да ги тренирам силово, зле ми се отразява, навсякъде отслабвам, само там се напомпвам. Последните 2 седмици правех повече каланетика и пилатес и имам подобрение,  но пък ми е досадно само това да правя, не се сдържах и правих Джаки вчера, ще чакам и аз съвети от момичетата.
и аз основно Джаки правех,а там много напади и клекове има,а май никак не са подходящи за нашите бедра newsm78 Rolling Eyes

# 318
Здравейте искам да ви попитам за съвет.Аз съм доста слабичка попринцип и нямам проблеми с теглото, но искам малко да си стегна дупето, краката и талията. Не съм от хората които ще отидат да се потят във фитнеса.Ако може някоя от вас да ми препоръча упражнения в домашни условия ще съм  много блрагодарна Heart Eyes

# 319
Споделете, момичета, какво е Табата, моля!  bouquet

# 320
Само да се разпиша, че съвсем зачезнах напоследък... Не съм спирала с тренировките, карам си с Турбо Джам кардио миксовете и разни разтягания, малко упражнения за корем и така.
Лошото е че съм малко несериозна с храненето и по точно залитам по сладкото и не смъквам така, както ми се иска  Confused Тренирам по 5 дена седмично и от утре си плюя на маратонките, защото събота и неделя почивах. Имам още 5 кила за сваляне, а после ще продължа да си тренирам за удоволствие Heart Eyes

# 321
Споделете, момичета, какво е Табата, моля!  bouquet
http://daobg.com/index.php?showtopic=9655&st=220
http://www.bb-team.org/articles/3905_tabata#axzz1MUHVE01i

Аз всяка сутрин имам между 45-55мин бягане и ходене с кучо - определено ставам все по бърза - вече трета, започвам 4.та седмица. Слетобяд пробвах няколко пъти табата - доста тегаво ми е  Mr. Green, редувам главно с йогите на Д. Остин

# 322
preast_u, аз чак сега се сещам да напиша  Wink
Ми какво, обуваш подходящи обувки и тичаш, знаеш, първо малко се поразтегни.  Миналата година ходих цяло лято през ден, първо правих по 2-3 обиколки на стадиона, ходех, пак тичах и така. Четох, че интервалното бягане давало много добри резултати, има доста информация в нета.
Имах идеи и за тази година, но ме наплашиха едни кучета в НСА, плюс това моя (как звучи само) стадион са го оградили от зимата  Cry

Вчера бях на едно огромно  катерене по Витоша, май и утре ще ме държи треската.
Jerry F много благодаря  bouquetБягането за мен е голямо предизвикателство-пробвала съм, но ми е трудно да се науча да дишам правилно, но може би с практиката ще се случи. И аз съм чувала за интервалното бягане и добрите му резултати-сядам да попрочета малко Simple Smile

# 323
Моля, някой да качи кардиото на Nell McAndrew, пробвам вече десет дни няколко торента, но не тръгват. Много ми се иска и Rockin body на Shaun T, но и там торентите на тръгват. Имах го преди време, но съм го затрила  Sad
Аз също искам да почна пак да бягам, тогава имах най-слабо дупе и бедра, но нямам възможност. Затова свалих някакви walkin home, следобеда ще ги пробвам.

# 324
Привет, девойки!
Днес направих Джаки - за корем и двете, екстрийма на Джаки и на Шалийн около 30минутно кардио!
Миналата седмица пробвах два пъти една табата от руските, доста яко е!

# 325
 Poker Face,   bouquet!

# 326
ves_sv  така ме обнадежди! HugЗа дупето и бедрата Simple Smileаз точно пък имам възможност да бягам,има къде, имам време,пу,пу,бяга ми се даже,не ми се занимава вкъщи омръзна ми напоследък.Ох дано да има ефект.Аз мисля, че се понаучих да бягам правилно,бягам вече половин час без да прекъсвам,дишам дълбоко и въздуха започва да ми стига,т.е.научава се с времето.Първите дни бягах с доста почивки.

# 327
  • Бургас
Днес Bob Harper - Ultimate Cardio Body.

ves_sv сега качвам Nell, малко бавно става, но се надявам да успея.

За бедрата...да кажа аз какво се старая да правя - 2-3 пъти силови и всеки ден кардио. Като кардиото си е чисто такова, или бягам с Нел или Jeanette Jenkins - Bikini BootCamp- 30 мин., доста натоварва. Не съм наедряла в бедрата. Може би всекидневното подскачане помага  newsm78
Само че при мен кантара показва с 4 кг. повече от миналото лято. Дрехите не ми стягат, колана е на същата дупка, имам намаление в ханша, раменете и ръцете са много по стегнати, пък защо така кантара, незнам. Снощи дори и половинката каза, че съм смъкнала от дупето и бедрата. Гледам с в огледалото и се чудя къде са тия кила в повече  Laughing  Трябва и режим, знам си аз.

Допълвам Nell McAndrew - Cardio Core and Stretch
http://dox.bg/files/dw?a=e139bd210c  активени до : Понеделник 30.05.11.

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 17:46 от vesyy

# 328
днес AOS и Shape your body 1  Heart Eyes

Аз за да не трупам мускули намалих нападите и лицевите в Shape your body наполовина, и гирите на 1 кг, че такива бицепси и баджаци правя, че сама от себе си се плаша Crazy

# 329
  • GYM
Днес - Yoga for athletes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт