Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 350
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Така и така почнах, та качих и другото кардио което правя
JeanetteJenkins HT Bikini BootCamp           http://dox.bg/files/dw?a=5a2f7fb2d5

# 331
Веси, много ти благодаря, да си жива и здрава  Hug Дърпам и двете.
Междувременно Шон тръгна да се тегли, някой да не се мъчи да ми качва и него.
Днес Били Бланкс cardio circuit 2- 50 min.

# 332
Препоръчайте ми ,моля ви,нещо за стопяване на бедра...просто структурата ми е такава,че точно вътрешната страна на бедрата ми е много заоблена и несъразмерна спрямо останалата част на тялото ми и трябва да отслабна грозно много,за да се стопят
Иначе се старая да правя кардио на кростренажор около 45 мин през ден  и Идеален  ханш през другите дни,но е ефектът е повече на дупето

# 333
  • GYM
Препоръчайте ми ,моля ви,нещо за стопяване на бедра...просто структурата ми е такава,че точно вътрешната страна на бедрата ми е много заоблена и несъразмерна спрямо останалата част на тялото ми и трябва да отслабна грозно много,за да се стопят
Иначе се старая да правя кардио на кростренажор около 45 мин през ден  и Идеален  ханш през другите дни,но е ефектът е повече на дупето
Каланетика Peace

# 334
 newsm78 много са ми тягостни бавните упражнения,но ще опитам,щом като  това е цената .Благодаря  velvetvoice

# 335
Момичета, искам да ви питам нещо. Искам да си намаля и оформя талията,искам да махна и паласките ,които са ми доста изразени,защото още имам наднормено тегло../ 8-10 кг/  Кое мислите,че е най добре за талията? Аз знам разни упражнения,обаче все си мисля,че всичко,което го дават за корем, разширява самата талия..гледам ги по клипчетата или ДВД -тата, ами мацките,които се занимават с фитнес, те са почти равни в талията..Да, коремни преси, плочки..всичко си имат,  но талия...  а аз искам талия, защото едно време си я имах, а сега имам там сланинки,   паласки... ooooh!  какво ще ми препоръчате?  И  другият ми проблем е вътрешната част на бедрата-горе..сега със свалянето на килцата ,там така се е отпуснало.. направо грозна работа... Crazy

# 336
Момичета, искам да ви питам нещо. Искам да си намаля и оформя талията,искам да махна и паласките ,които са ми доста изразени,защото още имам наднормено тегло../ 8-10 кг/  Кое мислите,че е най добре за талията? Аз знам разни упражнения,обаче все си мисля,че всичко,което го дават за корем, разширява самата талия..гледам ги по клипчетата или ДВД -тата, ами мацките,които се занимават с фитнес, те са почти равни в талията..Да, коремни преси, плочки..всичко си имат,  но талия...  а аз искам талия, защото едно време си я имах, а сега имам там сланинки,   паласки... ooooh!  какво ще ми препоръчате?  И  другият ми проблем е вътрешната част на бедрата-горе..сега със свалянето на килцата ,там така се е отпуснало.. направо грозна работа... Crazy
Въртене на обръч!

Наистина талията се разширява от коремните.Все пак това е мускул и расте.

# 337
Много ти благодаря, а  след като съм тичала на пътеката, аз тичам интервално, 45-50 мин, какво е най-добре да се хапне след тази тренировка? - плодче, или някакво протеинче,  като яйце, извара...?   newsm78.  Аз обаче забелязвам, че когато тренирам на гладно нямам толкова сили ,колкото ако преди това съм закусила, макар и нещо съвсем леко.. а нали е по-добре на гладно да се тича?

# 338
Много ти благодаря, а  след като съм тичала на пътеката, аз тичам интервално, 45-50 мин, какво е най-добре да се хапне след тази тренировка? - плодче, или някакво протеинче,  като яйце, извара...?   newsm78.  Аз обаче забелязвам, че когато тренирам на гладно нямам толкова сили ,колкото ако преди това съм закусила, макар и нещо съвсем леко.. а нали е по-добре на гладно да се тича?
След тренировка протеин и с него бърз въглехидрат.Добре е да се тича.На гладно има по-голям ефект.Но щом ти е трудно....хапвай час преди това нещо.

# 339
Ей, добре, че има кой да попитам...Много ти благодаря, ето къде ми е грешката, а аз след като съм тичала, хапвам 1 плод...не съм запомнила за протеина  явно, ще го корегирам веднага ..Много ти благодаря... Hug

# 340
Ей, добре, че има кой да попитам...Много ти благодаря, ето къде ми е грешката, а аз след като съм тичала, хапвам 1 плод...не съм запомнила за протеина  явно, ще го корегирам веднага ..Много ти благодаря... Hug
Може и Кока-Кола:)) Нещо със захар.Най-бързо действа напитка/газирана/+протеина.

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 22:03 от theblackarrow

# 341
Aз не пия нищо освен вода, и в редки случай чаша червено вино на вечеря с приятели..изобщо не купувам кока кола, газирани напитки или сокове в кутий. Едно време много пиех кола...но сега от доста време съм спряла, виж аз пия много кафета,добре,че са без захар,мед или подсладители, и това не ползвам.  А какво е добре преди тичкането на пътеката или тренировка с гирички да се хапва за закуска?  Протеинче ?   Опитвам се да си изчистя храненето и затова така те разпитвам, надявам се да не съм досадила много... Blush

# 342
След тренировка протеин и с него бърз въглехидрат.Добре е да се тича.На гладно има по-голям ефект.Но щом ти е трудно....хапвай час преди това нещо.
Защо? Каква е таз кока кола? Тя иска да отслабне, така си стопира горенето на мазнини след кардиото и започва да гори кока колата или бързия въглехидрат, какъвто и да е.
Според мен преди  тренировка, ако има тежести протеин+ бавен втглехидрат /овесени ядки, пълнозърнест хляб, около 20- 40гр въглехидрат/ - 2 часа преди трен, а може и 3ч, без мазнини за повече сила; след тренировка само протеиново хранене. Ако е преди кардио може плод- 1ч преди хранене, за да го изгори по- бързо и да мине на горене на подкожни мазнини, отколкото ако е смесено с протеин; след тренировка,  час по- късно- само протеин, без мазнини- белтъци, месо...
това за бързите въглехидрати е валидно да, но за мъжете

# 343
Сега разбрах всичко, ще се корегирам..  При това положение, плодовете кога е най-добре да се хапват, макар и ограничено, по 1 брой например?  Аз много ги обичам, ама като искам да свалям гъзицата...плодчетата ще почакат малко, но все пак трябва да хапвам и от тях, защото аз тези 10 кила не мога да ги сваля за нула време... Иначе остава така ,нали:
Преди трен, с тежести : протеин + бавен въглехидрат
След  трен, с тежести  : само протеин
Преди кардио  1 час :   1 плод
След кардио   :  само протеин  
На обяд :  протеин + салата
Следобед ядки
Вечеря  :протеин + салата
  Modifite -  така ли да го направя ?   И до колко да намаля мазнините ?

# 344
Защо? Каква е таз кока кола? Тя иска да отслабне, така си стопира горенето на мазнини след кардиото и започва да гори кока колата или бързия въглехидрат, какъвто и да е.
Според мен преди  тренировка, ако има тежести протеин+ бавен втглехидрат /овесени ядки, пълнозърнест хляб, около 20- 40гр въглехидрат/ - 2 часа преди трен, а може и 3ч, без мазнини за повече сила; след тренировка само протеиново хранене. Ако е преди кардио може плод- 1ч преди хранене, за да го изгори по- бързо и да мине на горене на подкожни мазнини, отколкото ако е смесено с протеин; след тренировка,  час по- късно- само протеин, без мазнини- белтъци, месо...
това за бързите въглехидрати е валидно да, но за мъжете
Бързите въглехидрати не важат само за мъже.Грешката е моя,не обърнах внимание ,че прави само кардио:)

Общи условия

Активация на акаунт