Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 417
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета,

Темата ви е страхотна   bouquet свалих си от dox.bg beach body slim и мисля да започна с вас да тренирам. Вчера правих упражненията за корем а днес мисля да пробвам  beach body slim + упражненията за корем и скачане на въже.

bouquet

# 481
Аз днес се отчитам с Проблемните зони на Джилиън, но 3-килограмовите гирички ме озориха малко. Но ще свикна. Grinning

# 482
Привет момичета,много хубава тема си имате!Аз тренирам от 2 месеца във фитнес зала ,първоначално по препоръка на лекари правих леки упражнения за раздвижване и разгъване на дроба,че преживях операция на белия дроб.Втория месец наблегнах на кардиото -20мин. велоелгометър+20 пътека +20 колело.И в началото като че ли почувствах леко стопяване на "усмивките " по талията ,а сега като се премеря -за мой ужас съм качила почти 2 кг,а се съобразявам с храненето !Имате ли обяснение за това качване на кг,искам да сваля около 10 кг ,че от залежаването съм понатрупала доста.Но ми е много трудно с ходенето на фитнес и съм се ориентирала към купуване на велоелгометър /чудих се и или кростренажор/,но 1во нямам място за него и второ,доста повече ми натоварва сърцето /дали се дължи на намаления обем на дроба ми незнам  ooooh!/.Та на въпроса,ако си купя колело -по колко пъти и минути трябва да тренирам с него за да топя мазнини?!Преди тренировка пия и Л-карнитин,четох че той трябва да се пие 2 седмици и да се почива една -така ли е?!

# 483
  • В градината...
silvanapei, след започване на тренировки, неормално е да се качи мускулна маса за сметка на мазнините, които са по-леки. И в резултат - тежиш повече, а мерките ти намаляват. А що се отнася до интензитета на тренировките /аеробните/ тук не е точното място, където ще можеш да получиш професионален съвет с оглед на претърпяната операция. Все пак, посъветвай се с лекар.
А по принцип - велоаргометърът натоварва повече ставите, за разлика от кростренажора. Аз именно такъв си купих по горните съображения. През последните години по отношение на кардиото стана популярно  т.нар. интервално кардио, при което се топят повече мазнини. Инфо има много в нета.

# 484
Я да се разпиша, че все не остава време  Mr. Green
Тази седмица освен кардио миксовете на Шалийн правих и Fat Blaster 30мин. пак от Турбо Джам, както и малко Core и Abs от Файър + два дни Tae Bo а Били.
С килата съм нещо в застой, а искам още 4 да смъкна, но пък се чувствам страхотно и съм се стегнала както никога досега, че и целулитец нямам (умря циганкатаMr. Green

Поздрави на всички спортни мацки Hug
Връщам се да ви чета  Wink

# 485
За съжаление съм в дълБоката провниция и няма специалист ,който да ми препоръча привилната програма!Затова търся помощ из форумите !

# 486
...
А по принцип - велоаргометърът натоварва повече ставите, за разлика от кростренажора. Аз именно такъв си купих по горните съображения. През последните години по отношение на кардиото стана популярно  т.нар. интервално кардио, при което се топят повече мазнини. Инфо има много в нета.
...
Точно обратното Laughing

# 487
  • В градината...
Поне аз си разсипах преди 10 години тазобедрените стави с велото - седящата позиция, усещах ужасно натоварване където не трябва. А при кроса движенията са ми плавни и  естествени.

# 488
благодаря ви, че качихте Чарли Брукс -хареса ми доста:) Странното е, че уж не са мн тежки упражненията, но изпотяват стабилно Peace

# 489
Момичета, какво ви е мнението за това - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2964562 ?
Някоя от вас дали го е пробвала?

# 490
Момичета, какво ви е мнението за това - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2964562 ?
Някоя от вас дали го е пробвала?

Здравейте:) Аз в момента съм на първата част от програмата- успявам да издържа само около половин час- натоварването е доста голямо, тренировката е много динамична и работи основно за крака и дупе. Комбинирам с бързата каланетика (20 мин) и без хранителен режим за около седмица имам намаление на обиколките. Пробвала съм доста тренировки, но тази засега ми е любимата. Стриктно се придържам към нея, докато не успея да я завърша цялата Simple Smile Simple Smile

# 491
Момичета, моля ако можете сложете тази програма в докса, че аз не мога тегля от ру-тракер!

Пишете, ако нещо ви трябва и го имам да ви кача на докса, мерси предварително!

Аз прявя от вчера някои неща от Инсанити и съм много доволна!

# 492
Дами, заповядайте първата част на Tonique- http://dox.bg/files/dw?a=5fd79845f4
Надявам се всичко да е наред с файла- за пръв път качвам в докс-а. Активен е до 25.06. Приятни тренировки:)

# 493
Момичета ,някоя от вас има ли велоелгометър Кетлер Vento 500-навила съм се да си го взема ,но не намирам описание в нета измерва ли пулс и калории /че при мен е много важен пулса / и какво означава маховик-6/7 кг/това от голямо значение ли е ?Като цяло ако имате -доволни ли сте?!

# 494
Момичета ,някоя от вас има ли велоелгометър Кетлер Vento 500-навила съм се да си го взема ,но не намирам описание в нета измерва ли пулс и калории /че при мен е много важен пулса / и какво означава маховик-6/7 кг/това от голямо значение ли е ?Като цяло ако имате -доволни ли сте?!
Вземай го..има всичко Simple Smile Колкото по-голям е маховика...толкова натоварването е по-голямо.И има по-големи възможности Wink

Общи условия

Активация на акаунт