Пролетно-Великденска декупажна тема_42

• 38 480
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • в сърцата на любимите ми хора
  love001, пиши ме и мен на опашката за механизми с десетина бройки. Ще споделиш ли този сайт, че да разгледаме и другите джунджурийки и ако си харесаме нещо - да го включим в заявката.
Хубав и прохладен ден на всички  Hug

# 571
Мамси с теб сме писали по едно и също време, ама май и мислите сме си чели за сайта хахаха и аз това казах да сподели Раличка сайта да видим, какво още има там Simple Smile
Вихрогонче Рали, пиши ме и мен с 10 бройки часовникови механизми, ама я вземи прати сайта да видим какво друго има Simple Smile Както се сещаш аз мойте бройки не знам точно кога ще си ги взема, но може да речем да ми ги пратиш в София при мама и тате, а те да ти пуснат паричките с пощенски запис ... как ти се струва?
Никита82 керемидите са ти страхотни, а относно гръка, който е купил керемидката ти за 12евро и има магазин, много вероятно там да я продаде на двойна цена Simple Smile) така, че ако си решила да работиш с него продавай му ги по скъпо  Wink освен ако не те устройва тази цена ...
Антом Ани, честито на дъщеря ти, да продължава в същия дух... А твойта футболна бутилка ме уби Simple Smile) много яко, а най вече ми хареса гриса хихихи
И момичета, нека не обръщаме внимание на странични дразнители, ако не се занимаваме с въпросната госпоица няма да сме и интересни и ще престане да се занимава с нас.Удостоете я с Невнимание Joy

За всички вас слънчеви момичета прекрасен и усмихнат ден  bouquet

# 572
Рали, аз също се записвам за 10 бр., а накрая ако няма достатъчно желаещи и аз като Дидиа мога да се запиша за повече - от много глава не боли  Mr. Green
Антомче, страхотна бутилка - ам чи как да му устоиш на гриса  Joy Joy Joy
Никита, аз лично смятам, че 24 лв са долу-горе добре, макар че, този грък наистина може да я продаде за двойно, но пък ти сама си прецени дали те устройва това - в смисъл на време за изработка, материали ...

# 573
Талантливи момичета,не спирате да творите красоти  smile3501.Антомче,поздравления за дъщеричката ти,трябва да си много горда с нея    bouquet.Момичета по повод на магазина за часовниковите механизми и стрелки,аз също намерих един,пускам линкче,имат и склад в Илиенци.Успешен ден на всички!
 http://suvenir.bg/Chasovnitsi/cat/75/9/

# 574
Здравейте момичета,
АНТОМ ЧЕСТИТО НА ДЕТЕТО ТИ !!!Това е страхотна новина!
Момичета последните работи ,които видях са чудесни!  bouquet
Аз днес ще творя нещо,поне така смятам  и ще се включа да се похваля.
Хубав и прохладен ден!

# 575
Рали ,в "Земя на рози" ли видя механизмите?
Аз се бях заела преди време с това!Но доста дълго нямаха.Последно питах преди месец дали са пристигнали и все още нямаше!Сега като прочетох поста ти, си прегледах пощата,и нямам съобщение от тях!Но прегледах сайта и в него има!Само дето сега стрелките и механизма се продават отделно,но пак са си евтини!
Тъй като има доста желаещи-когато коментирах ме миналия път,се бяха събрали към 150 бр.Ако искате може аз да поръчам 100бр и Рали 100бр,за да може да е по-лесно препращането!Само трябва да решим от,кой механизъм да поръча ме!
http://landofroses.net/Za-majstora/cat/55/30/orderby/page/30
http://landofroses.net/Chasovnitsi/cat/75/30/

п.с.Ани-писали сме заедно,и сайтовете са еднокви!И на Илианци ли е задължително да се поръчат по 100бр

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 12:25 от zdravkova

# 576
Абе какво става тука бре? newsm61 Уш се старая всеки ден да ви наглеждам какви ги вършите и както винаги пак съм пропуснала кой какво, защо, къде? Яяяяяяяяяяяяя търътъ-търътъ.
Антомче честито на детенце и на мамата му. Да ти е живичка и здравичка и още мнооооооооооооооого  награди.
Още нещо исках да пиша ама адеде. Една глава за какво по напред.
Рали и аз искав 5-6бр. механизми. То повече няма да отварям гамазин.
Да видиме сега всички като се развихрят с едни ми ти часовници как шъ запушим устенцата на всички г................ smile3534
Бъдете усмихнати и се движете само по сянка моля ако обичате. smile3533

# 577
  • София
Момичета както и предния път и аз се нареждам за час. механизми- поне 10 ще взема, а може и повече...само внимавайте като поръчвате защото гледам че -Стрелки за часовников механизъм.  Размери: 12см, 9см, 6см.- това са само стрелките, а явно те вървят отделно от механизмите...да не си поръчаме само стрелки или само механизми  Joy

# 578
девойки ,да ви покажа и аз последната си бутилка Mr. Green Е, не е рози... ама ще го преживея

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261714_2149175318 … 854_6608183_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/260539_2149175118 … 853_4836642_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/263032_2149174585 … 6852_370494_n.jpg
Естествено че я снимах опакована...съвсем забравих да снимам натюр... ooooh! ooooh!
такваз съм си...отнесена от вихъра!

# 579
Здравейте мили мой.Диде за срещичка, па макар и мини винаги съм готова.За механизми пишете ме и мен с 10 бр.На всички горещи   love001  love001  love001

# 580
Здравейте   bouquet
оставих темата в разгорещен спор, но я намирам разчистена и все така приятна за четене  newsm44, за което много се радвам.

росирос - всичко релефно по бутилката е глина, надявам се че ще издържи 50г и наистина ще го отворят на Златната им сватба Simple Smile

Пожелавам ви спорна работа въпреки жегата отвън  Grinning

# 581
"Господи така ми е хубаво,господи така задушевно ,
сега като влезнах така ми е шеметно,че чух гласовете и звука на безвремие.
Как всеки си спомняше,как всеки се стрелкаше,но нямаше време да бъде безвремие.
Дали ще обичам и ще чакам в бездумие или някой отново ще спретне безумие,
аз пак ще ви кажа,че дишам с доверие,че някой за мен ще спретне безмерие.
Ще кажа отново,че време минава и моята обич за вас ще се дава"
  love001   love001   love001
Вихрогонки ,пак ме хванахте в крачка.
Това е "Земя на Рози" където казва Здравеца,механизмите са отделно от стрелките,както аз от вас,но винаги заедно иначе няма да цъкаме  Joy
В момента са в наличност ,чукнете в "гугал" напишете го и в търсачката  напишете часов.механизъм и ще видите двата модела и стрелките.Има рамки за снимки ,дървени ретро коли и т.н.
Ще го коментираме пак,но мисля,че е редно да се организираме да ги набавим за всички които искат,аз например едва ги качвам мойте неща да ги видите,пък камо ли да си поръчам нещо от некой сайт ,абсурд.Много съм си смотана.Но мисля че трябва да е по бързо докато са в наличност.Лека,мои самодиви.

# 582
п.п Току що поръчах 200 бр. - два вида стрелки и 200 бр. часовникови механизма от 0.51 ст механизма и 0.06 ст. стрелките - едните прави, другите къдрави с по една червена дълга- секундарник.Механизма е с такова за закачане,а  другият  е "друг" Joy и е по 0.46 ст.,но аз реших,че по добре да е от този със закачване,дори да не виси на него за всеки случай да има възможност.
Ако не работят и ни пре.....ат ще си ги местим дружно сами,много се амбицирах и ги поръчах съвсем сама newsm44
Лека вихрогонки,ще заспя усмихната,дано съм свършила работа.

# 583
  • пловдив
 и аз да се добавя в списъчето  Wink и за мен 10 бр / ако може с къдравки стрелки ще съм много благодарна  Embarassed / ако останат ще си увелича бройката, но нека всички желаещи си кажат  Peace
Рали, пусни ми адресче на ЛС, за да ти пратя парички  Peace

# 584
  • София
Момичета предлагам да се сформираме по градове, както по рано решихме...поръчките така ще станат за група и пратките ще бъдат така пък всяка група ще си ги разпредели-е ако има единични , такива където има по един човек от град ще се наложи да се пратят на отделен човек...Рали цената е прекрасна, а за качеството ще видим  Joy това е риска като се пазарува през Интернет... е софиянки ще се наложи да се видим явно скоро  newsm44 

Общи условия

Активация на акаунт