Отговори
# 660
Гале, показвай слинга бързо, от къде го купи, удобен ли е, цена?
Моята от вчера е с хрема и не смея да изляза, но тия дни ще трябва вече, няма да стоим все в къщи!

# 661
  • Варна
Слинг с халки семпъл гледай
http://www.zilana.com/buy-simple.html

Още не съм го пробвала,че го изпрах. С две лица е, лен-много приятна материя.Дано да му хареса да стои вътре,че ако не му хареса на принца-язък.

# 662
Боядисахте ли яйцата?
Нашата беба, баба и, преди малко я потърка по личицето с първото боядисано в червено яйце. Яйцата в магазините обаче са много фалшиви- от 60 яйца 12 се спукаха.
Днес смятам да сложа малката за кратко за слънце, то откакто се е родила това май е първият слънчев ден.
На всички в очакване- късмет!
Купа - ЧРД,бъди жива и здрава!
Честито и на новообебилите се, няма да споменавам имена, че нещо изпуснах бройката.

# 663
Aнда, страхотни украси! Браво на вас Simple Smile Много ми харесаха тези със заека Питър, че ми е слабост  Heart Eyes

Ние днес ще боядисваме яйцата и ще спретна едни английски великденски мъфини, козунака ще е за събота.

честит рожден ден на Купа, добре дошла в отбора Simple Smile И честит рожден ден на патерици на Елбиен   bouquet

Ние днес ходихме на мерене, за 7 дена е качил 350 гр, сега е 3750 гр.! Много се радвам, заслужава си 24/7-то висене на цица Simple Smile

Днес е много тихо откъм нови бебета...като затишие пред буря Simple Smile
Хайде лека от мен, успех на раждащите  Heart Eyes

# 664
  • София/Варна
Kupa, честит рожден ден! И двете принцески са много сладки! Да са ти живи и здрави!

Връщам се от преглед и дъ-ълга разходка в парка. Тоновете на  бебето са супер, шийката е назад, неизгладена, без разкритие... Няма да раждам скоро. Доктора даже реши да ме приемат след празниците на 25-ти, за да не лежа за нищо в болницата... Така, че и аз вървя по следите на Биг мама! Освен ако бебка не изненада всички за Великден! Joy

Досадните позвънявания станаха по-регулярни от контракциите ми. Сякаш всички искат да ни проверят преди да отпрашат за провинцията през празниците. Добре, че звънят на таткото,  а не на мен, че ще го отнесат smile3515 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 665
Досадните позвънявания станаха по-регулярни от контракциите ми. Сякаш всички искат да ни проверят преди да отпрашат за провинцията през празниците. Добре, че звънят на таткото,  а не на мен, че ще го отнесат smile3515 #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това най-много дразни.Слава богу с тази бременност никой не ми звъни даже кръстниците не смеят  Grinning Много хубаво временцето,чудесно се разходих по магазините и у нас.Сега следва великденска украса и почивка с книга в ръка  Wink

# 666
Здравейте момичета!
 Малко на патерица искам да  почерпя за 4-тия рожден ден на големия ми син вчера.

Пожелавам ви светли пасхални празници!

# 667
  • София
Здравейте момичета,
още съм 2 в 1,
Днес ми беше ден за епилация и чистене, малко да почина и ще се разходя на хубавото време, дано беба се размърда и реши да се представя вече, че положението нощем не се търпи....
Ако съм още 2в1, яйца мисля да боядисвам в събота, както и да омеся един козунак пак тогава или утре ако съм в настроение.

Ето ви един линк с идейки за б оядисване на яйца  Laughing
http://prittywomanstyle.blogspot.com/2009/04/4.html

Честито бебче Невена на мама Eli_J! Да ви е жива и здрава и да ви носи много радост на всички в къщи!

vania_svet  добре сте си дошли в къщи, бързо Влади да свиква с новата си къща  Peace

Aнда, браво на вас за оригиналните украси на яйцата, много ми харесаха.

Честит рожден ден Kupanbirthday бъди много здрава, щастлива и обичана в твоето хубаво семейство! Малката и кака и са големи сладурки!

Ленито да ти е жив и здрав баткото, да расте щастлив, много радост да ви носи и да ти помага за бебчо!

Хайде до скоро, дано по-късно имаме още нови бебчета в отбора  Hug

# 668
Момичета, нося щъркелови вести:

Днес в 12:55 ч. Петя Георгиева - babylove е родила своята дъщеричка Глория. Бебка е с перфектните мерки 3350 гр. и 51 см. И двете са добре!

Да и е жива и здрава малката принцеса и много да радва мама и тате!  newsm44

# 669
Привет и от мен, благодаря от сърце за поздравленията и прекрасните пожелания! Да ви се връщат стократно!
Съжалявам, че така зачезнах от темичката, но имам доста трудности с кърменето и изобщо не ми остава време да прочета какво се случва тук.

Във тази връзка ето и въпросите ми към нашите консултанти, ще се радвам ако се вкюлчите и вие с мнения:
В болницата ни давах бебчета през 3 часа, но аз нямах оформено зърно и въпреки че всички сестри казваха, че бебче е с много добър сукателен рефлекс се налагаше да изцеждам коластра и да му я давам от шише.  След като ни изписаха и се прибрахме вкъщи си взех силиконови зърна и с тях нещата потръгнаха, но на него му беше доста трудно с тях и не успяваше да се нахрани, затова изцеждах с помпа и давах кърма отново от шише. Междувременно зърната ми се разраниха ужасно и педиатъра ме посъветва да продължавам със зърната, докато моите не се възстановят(понеже кървяха много) и с изцеждането и дохранването от шише. От вчера се мъча да го храня само от гърда, но той се инати много - очаквано, свикнал е на лесното шише и храненията ни продължават по около час час и половина, докато не се умори много. Общо взето суче ефективно за около 2-3 минути, заспива на гърда и не успявам да го събудя каквото и да правя, след няколко минути се разбужда, суче отново толкова и пак заспива и така около час и половина. Не мога да преценя дали се нахранва, предполагам че успява, понеже след това с помпата изцеждам към 20-30мл от двете гърди, а иначе успявам да изцедя 60-70 мл само от едната. Когато се хранеше само от шише на едно ядене изяждаше към 100-110 мл. Страхувам се да не спре да наддава, за две седмици беше качил 360гр. но сега с това хранене е много трудно да преценя дали си се наяжда нормално. Когато се хранехме от шише се пробуждаше през 3 часа, последните дни обаче от сутрин към  9 до 16:00 спи най-много около 2 часа, през останалото време е много неспокоен. Посъветвайте ме как да намалим времето за хранене та да може да си почива той и да поспива повече, имам огромно желание да си се кърмим без изцеждане и т.н.

Честито на всички майчета, а на останалите стискам палчета за леко раждане, не остана милички, дръжте се.

# 670
Здравейте,момичета,Марти заспа и аз използвам да ви разкажа за моето раждане.На 12.04 ме приеха защото бях на термин и с намалели води и акушерката не искаше да рискува с 36 годишна първескиня... Laughing,при прегледа имах 2 см разкритие и всички бяха сигурни,че до вечерта ще съм родила,контракции на 7-8 мин,до 14:30 вече имах 3 см разкритие и вече се бях настроила,че ще гушна бебока до няколко часа...но...контракциите спряха и така си останах...сряда целия ден катерих стълбите от 1 до 10 ет. на МД,но ефекта нулев...контракции няма,тонове перфектни и така до следващия ден.В четвъртък сутринта дойде акушерката и каза тръгваме,няма какво да го чакаме повече за да не стане грешка и ме свали в предродилно,а там лудница...включиха ми системата и ми казаха,че след малко ще почнат болките,които аз така и не усетих,може би заради арниката,може и заради акушерката,която ме накара да обикалям и като почнаха по силните контракции да седя в тоалетната,защото по лесно се понасяли и се центрирала главичката,през това време се родиха доста бебета,но нашия глезльо не искаше да излиза...най накрая към 20:40 имах пълно разкритие и ме вкараха в родилна зала,дотогава ми беше весело и се смеех с екипите,които вече се сменяха и ми се радваха,колко съм била усмихната...Оттам нататък беше малко по трудно,защото контракциите ми бяха къси,но благодарение на акушерката ми всичко беше поносимо и в 21:16 с няколко вътрешни шева и епизиотомия в последната възможна секунда,че бебето ни изненада с големината се появи Мартин.Точно навреме,защото се оказа,че пъпната връв е вързана на стегнат възел,а по тоновете които следяха през цялото време не личеше по нищо,че има проблем.Изпозвам случая да благодаря на Нора Цанкова,акушерката,благодарение на която имах сравнително леко раждане и на целия екип в родилно отделение,д-р Гунев,д-р Славов и всички останали лекари и акушерки,които си вършеха работата с усмивка и добро отношение към всички нас,аз бях 12-тата родилка за деня,а през нощта се родиха още 7 бебета.Сега вече знам какво значи да родиш и съм готова да го направя отново със същата акушерка и в същата болница.

# 671
  • Сопот, Пловдив
Честито бебе Невена на мама Eli_J и бебе Глория на мама babylove!   1stroller 1stroller

kupa, честит рожден ден!  newsm59  party023

Ленито, да ти е жив и здрав сина!

Ройс, къде чете, че овните приключват днес в 13.00? Твоя термин не беше ли ден след мен....18-ти?

Има го на сайта на бтв, където са хороскопите, а и в няколко интернет калкулатора, като задаваш дата на раждане 20.04.2011 и час, на повечето до 13:15 показва зодия овен, в 13:16 показва зодия телец. Иначе термина ми беше на 19-ти, ама... Аз в началото на бременността мрънках, че с овни не се разбирам и предпочитам телец и детето явно ме е чуло.  Mr. Green

Аз много се притеснявах моята АГ да не започне да ме убеждава за секцио, че бях чувала такива отзиви за нея, че все натам клоняла, но тя напротив, дори ме убеждава, че в естественото раждане няма нищо страшно. Но и аз ще раждам без избор на екип и лекар - за нашата болница чувам и отрицателни, и положителни отзиви за всеки един от лекарите, не мога да преценя кого да избера така или иначе.

Аз вчера се боядисах, да съм красива за раждането  Joy . Все си мисля, че бебо ще започне да се ражда в най-неподходящия момент, майка ми беше категорично против да се боядисвам, че какво щяло да стане, ако ме хванат болките, докато още се клепам, но бебето така и изобщо не се въодушеви да излиза.  Laughing

# 672
  • Plovdiv - Thessaloniki
Здравейте от мен 2 в 1!  Grinning
Честити момиченца на  Eli_J и babylove! Да растат здрави и чаровни принцески!  newsm51
Честит рожден ден на Kupa(много ви е сладко семейството) и на Елбиен на патерици!  bouquet
Ленито - и на теб да ти е живо и здраво голямото момче!
Aнда - поздравления за майсторството ви!
Аз съм в позиция на изчакване да се установи дали е наложителна операция, а и има още два дни до термин.
Успешен ден на всички коремчета и нови мамчета!  Hug

# 673
  • Пловдив
babylove - да ти е здрава малката Глория!!! Бързо възстановяване на мама и добър апетит на момата !!!   bouquet
Минавам само набързо да ви почерпя, че днес остарявам и влизам в отбора на 30-годишните  Flutter
Сега излизаме на първата си разходка, дано й хареса на малката  Heart Eyes
Честит празник и от мен и приятна разходка - с първата разходка празниците ви стават два наведнъж!!! Ама нааистина много сладки са с каката - как мило го гледа и гушка!!  Crazy (много мило ми стана, представих си и нашия бате как ще реагира... дано не е на вълна бам-бам в момента на срещата).
Mwpo - слинговете изглеждат чудесно, не вярвам да не иска да стои в него (нашия направо се размазваше от кеф като го разхождахме така). Честито, със удоволствие да си го ползвате!!!  Hug
Досадните позвънявания станаха по-регулярни от контракциите ми. Сякаш всички искат да ни проверят преди да отпрашат за провинцията през празниците.
 hahaha И при мен така - даже почнах да изпреварвам нашите с успокоентието, че няма признаци, за да не се раззвънят когато съм се хванала с нещо и не ми е удобно да се обяснявам. Нямало даже да пътуват за празниците при приятелите им, с които имаха уговорка, че да не станело нещо през това време.  Crazy
Ленито - да ви е здрав баткото и само да ви радва и много да ви слуша!!!   bouquet
kuester - успех с овладяването на кърменето. АЗ няма да давам коментар, че колкото повече наближава все по-несигурна се чувствам как ще се справя този път.  Embarassed
Отчет от мен набързо, и отивам да си довършвам гнезденето, че пак ме хвана мерака да чистя и подреждам:
бяхме на разходка с баткото и уж нямах болки , а само слаби контракции и като се прибрахме и го сложих да спи усетих, че бикините ми се намокриха. Реших, че е пак досадното влагалищно течение, дето от месец вече е доста силно, но не- бяха мокри солидно и то без никакъв цвят и плътност, все едно ги бях изпрала ама само половината. Дали може да са изтичащи води- от тапа и помен няма, пък все си мислех , че ако изтича едното и другото ще е налице в някако макар малко количество...  newsm78 Голям смях - чувствам се, все едно не съм раждала вече веднъж, ама тогава ни води, ни тапи имаше - де да знам. Засега обаче смятам и води да са да си кибича удома и да чакам контракции, ако отида ще вземат да ме задържат и да се сдухвам там преди раждането...мерси, у дома и без това все имам с каква работа да се улисам. А и яйцата не са ми боядисани.  Crazy

# 674
Честито ни бебче за днес и бързо възстановяване на мамчето.Аз съм решила,че и днес не е денят защото имам да пробвам едни козунаци.Надявам се до неделя всичко да е ок,че и на детето съм обещала много неща,а и още не съм си оправила градинката с цветята.Утре ще пресаждам и правя разни нещица,а може и в събота.Ще видим,че на разпети петък нищо не се правило.Сега ще бръмна с една прахомукачка на бързинко  Grinning ,че от седмица никой не е бръмчал.Цунки и лекинка от мен  Wink

Общи условия

Активация на акаунт