Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 20"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 392
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Еми я преведи какви умни приказки казва Зехра  Mr. Green

# 106
А някой ще даде ли друг линк за вторият фрагман,че този не ми се отваря?

# 107
# 108
СИСИ честито и на тебе Hug
а забравих и на Тинчето

# 109
Еха  #Crazy нова тема имало и вече сте на 8 страница  Shocked
Благодаря ти Хриси много е хубава както винаги   bouquet
Имало и фрагмент  #Crazy много съм изтървала аз ,ама днес много работа  ooooh! ooooh!
Мамееееееее ама и ти ли си сменила името си  Shocked Shocked не мога те позная  Mr. Green  ама е хубаво  Hug а Тинчето как се е прекръстила че не видях нещо  Rolling Eyes

# 110
като гледам Зехра се жалва за тежкия си живот на чистачка Thinkingа пък после годеж Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 111
[ Тинчето как се е прекръстила че не видях нещо  Rolling Eyes[/color]
Тina 86, но понякое време чух/четох/ Feriha Sarafoulu Mr. Green , ВИЛЕ за фрагмата нищо не си изпуснала!

# 112
Ехх, по-добре се чувствам. Mr. Green  hahaha Габи първа ме заподозря.

Извинявай Вили, че точно като пристигна аз заминавам  Rolling Eyes.

По-късно може пак да намина. Hug

# 113
Фериха:Мамо!
Зехра:Не ми казвай мамо.Аз не съм ти майка.Госпожа Санем е била твойта майка.Човек би ли казал майка на този,от който се срамува?
Фериха:Моля те мамо!
Зехра:Теб от какво те беше срам?От това ли се засрами Фериха?От тези дрехи ли?От тези ръце ли?Те се засрами от баща си,ти се засрами от мен,ти се засрами от семейството си Фериха.От нас се засрами Фериха.

# 114
Тina 86 , ВИЛЕ за фрагмата нищо не си изпуснала!
Мерси за пояснението  Hug ама тя си е зменила и аватара  много е хубав   bouquet
Ами то един фрагмент само  Mr. Green 

# 115
то май първия изчезна #Crazy #Crazy и остава втория-пилна скука #2gunfire #2gunfire
ще видя довечера по канала им,кой фрагман пускат.Миналата седмица-първо първия,после започнаха да пускат в четвъртък и втория #Crazy #Crazy

# 116
Страшни думи, страшно нещо, ами и страшни ще са последствията. Така е уж всички обичаме истината, но не винаги самите ние я казваме.

# 117
Тina 86 , ВИЛЕ за фрагмата нищо не си изпуснала!
Мерси за пояснението  Hug ама тя си е зменила и аватара  много е хубав   bouquet

hahaha Е чакай, дъще, много си припряна. Пусни си сега невероятния фрагман  Mr. Green, пък ще честитиш лично на родата.  Stop

# 118
е те нямат никаква комуникация-Зехра и Фери Mr. Green Mr. Green

# 119
ами тъй де Фери да си знае мястото-марш при мустака Mr. Green Mr. Green Mr. Green #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт