Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 20"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 300
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • в очите на дъщеря си

ха , да ти е честито , но сега голям купон никой няма да те познае
Надявам се в петък да не кажеш че не съм на линия  Laughing

тя наградата тази седмица е поносима Mr. Green

# 46
  • в очите на дъщеря си
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 47
# 48
  • в очите на дъщеря си

виж само как се кръстих Joy Joy Joy Joy

# 49
Поствам въпроса на Вили от старата тема. Какво ще се случва на 23-24 април?

Може Snejka да ме наричаш Хриси  Hug Hug Hug
Ще взема да си сменя ника че и аз не знам какво значи  hahaha Като се рагистрирах пробвах всичко възможно и накрая написах това  Laughing
Hug Hug Hug

Габи и аз съм майка, но според мен няма грешка на собственото ти дете, която една майка да не може да прости. Хората стават престъпници дори убийци но майката е майка до гроб с обичта си към детето си. Колкото и да те е наранило детето ти, не би трябвало да съсипваш живота му. Какъв живот, ще има Фери-да готви, пере, чисти и отглежда децата на мусака ли, или да спре училище, защото е много учена за глиста? Не, тово не го приемам за правилно. Поне аз мисля така.
Така е, съгласна съм. Уж имаше амбиции за дъщеря си, имаше мечти, а иска да я загроби с човек като мустака. ooooh!

# 50
Snejka Hug и аз не мога да разбера това със Зехра ooooh! ooooh!

# 51
уф, нещо почна да ми се губи посланието на сериала newsm78 newsm78 Sick Sick Sick

# 52
mariola_sha, луда жена. Иска да провали бъдещето на дъщеря си и тя като нея да ходи да чисти по апартаментите. Не, че има срамен труд, ама защо, след като има други възможности.

Тинче, много си фИешън. Супер си.

Мен пък сериала много си ми харесва. Не е муден, всеки епизод ни се изправят косите с нещо. Че то, ако всичко се нареждаше, както трябва нямаше да е сериал. Щяха да направят игрален филм и за час и половина всичко да се развие.
Досега всичко си върви ок, но вече е време да се разкрива истината и да се завърта новата интрига.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 17:04 от Snejka

# 53
  • в очите на дъщеря си
Снежка , даже се бях прекръстила , но викам ще шашна аудиторията и се върнах на мойто си име

# 54
Снежка , даже се бях прекръстила , но викам ще шашна аудиторията и се върнах на мойто си име
Искаш да ни заблудиш, а?  hahaha hahaha hahaha И как се казваше? Wink

# 55
  • в очите на дъщеря си
Искаш да ни заблудиш, а?  hahaha hahaha hahaha И как се казваше? Wink

Feriha Sarafouly  Joy Joy Joy

Видя ли , че и Хриси се преименува

# 56
Praynig ЕМИ щЕ ПРЕВЕДЕШ ЛИ ПЛАКАТА

# 57
Имах състудентка туркиня, която си намери мъж турчин в истинският смисъл на думата, та момичето го ожениха два пъти в България и в Турция.Ние ходихме на българската сватба, не ми се говори. Има турци цивилизовани и демократични, но направо се страхувам от хора фанатици. Като стъпи на турска земя живота й се превърна в кошмар, той я оставяше в домът му сама с детето им и си правеше каквото си иска, а нея я превърна в покорно агънце. Момичето ми се обаждаше често и плачеше, докато един ден напълно спря. Та мисълта ми е, те са фанатици на тема чест и достойнство, нямам нищо против техните виждания но те стигат до крайности. И аз започнах случайно да гледам филма от 7 епизод с мисълта, че ще е лек и приятен младежки филм. Стигне ли се до годеж обаче, съм сигурна, че по нататък, ще гледаме драма. Не разбирам обаче-как за 2-3 серии изчерпаха любовта, която тепърва се зараждаше между Фери и Емир. Която и истина да разбере в този епизод от тук нататък любов няма да видим. Не ми е ясно само едно -занапред живота и на двамата по отделно ли ще гледаме? Не сте ли намирали някаква информация по турските форуми?

# 58
Искаш да ни заблудиш, а?  hahaha hahaha hahaha И как се казваше? Wink

Feriha Sarafouly  Joy Joy Joy

Видя ли , че и Хриси се преименува
Ухуууу... Joy Joy Joy

За Хриси - видях.  Hug

# 59
mariola_sha, луда жена. Иска да провали бъдещето на дъщеря си и тя като нея да ходи да чисти по апартаментите. Не, че има срамен труд, ама защо, след като има други възможности.
Snejka Hugподобно нещо писах за миналия епизод,за Реза,сега същото ти пишеш за Зехра. Peaceа за Фери вече ми се струва, че с подобен модел на поведение, на родителите и ooooh! ooooh! да се бори за любовта си-май чок,чок зор Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт