Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 20"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 287
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
ТРУДНИЯТ ИЗБОР НА ЗЕХРА,КОЯТО НАУЧАВА ИСТИНАТА!
Зехра,която научава лъжите на дъщеря си,се съсипва.Майка-дъщеря изживяват сериозен конфликт.Фериха губи подкрепата на майка си,която винаги е била до нея.Зехра е свидетел на лъжите на Фериха,и за да откъсне дъщеря си от лъжите,прави огромна крачка.Зехра се съгласява за годежа.Фериха,която носи тежестта,че е обидила майка си и се съгласява с решението,което ще промени живота и.Емир,който си няма на представа от нищо,продължава да се бори за Фериха,за да я спечели отново.Най-накрая Емир успява да остане на саме с Фериха и този път е решен да вземе отговор на въпросите си.А в деня на годежа,Емир е на крачка,за да разбере една голяма истина.

ех, как ми се иска да види Емир с очите си този годеж и да разбере всичко за нея
Искам да видя и аз  Mr. Green
Оф да се разбере най сетне че ако е последния епизод като ЗП не предвиждам добър финал

# 31
Е с този сюжет ooooh! ooooh!какво искат да ни кажат ThinkingТя Фериха както се държи с Емир май си заслужава плужека-мустак Thinking Thinking
то пък и заглавието на озета:Трудния избор на Зехра ooooh! ooooh! ooooh!

# 32
Мале мале, значи и деня на годежа дошъл. Това вече е върхът на простотията от страна на сценаристите. Пак ???, какво ще разбере Емир или нещата пак ще се потулят. Дали наистина, ще има годеж или нещо ще се случи за да се провали, Вие какво мислите?

# 33
  • в очите на дъщеря си

# 34
тинче Hugтова филм с актьора,който играе Корай ли е?Щото ooooh! в нашия си забихме у дълбокия туски прованс Mr. Green Mr. Green

# 35
  • в очите на дъщеря си
тинче Hugтова филм с актьора,който играе Корай ли е?Щото ooooh! в нашия си забихме у дълбокия туски прованс Mr. Green Mr. Green
мисля , че да

# 36
ех, как ми се иска да види Емир с очите си този годеж и да разбере всичко за нея
Искам да видя и аз  Mr. Green
Оф да се разбере най сетне
Praynig Praynig Praynig Да се разбира! Ако Емир се окаже на годежа ще си глътне "заглавието"!  Sick писна ни май на вс да гледаме как винаги Фери се измъкваше от изобличаващите я моменти Mr. Green

# 37
  • Варна
Айде прекръстих се

# 38
  bouquet
Честито

# 39
  • в очите на дъщеря си
Praynig Praynig Praynig Да се разбира! Ако Емир се окаже на годежа ще си глътне "заглавието"!  Sick писна ни май на вс да гледаме как винаги Фери се измъкваше от изобличаващите я моменти Mr. Green

иска ми се да ги проследи на годежа и там да се развика , че не може да е сгодят защото той я обича , но и тя него, и майката на ремаркето от гордост да развали годежа

# 40
  • в очите на дъщеря си

ха , да ти е честито , но сега голям купон никой няма да те познае

# 41
"Скоро ми попадна материал за железните закони  в аширета, в друга държава близка до Турция . Всичко е подчинено на неписани правила, които се спазват дори да костват смъртта на някого. Честта на жената се защитава от семейството и  , а след сватбата от съпруга и. Любов , какво значи това , след като семейството е решило кой с кого и кога да се жени. Не подлежи на коментар, камо ли на обсъждане или съпротива от жената, тя просто няма думата, заплашена е да се засегне сериозно честта на рода . Ако дори има и намек за друго предложение,абсурд ,тежко и горко за нечестивите мисли и този който са го споходили." ooooh!
копнах го от темата за "Любов и наказание" Rolling Eyes Rolling Eyes е не ми се гледаше такова нещо,а филм за студентска любоффф... Crossing Arms Crossing Arms
   моя позната,която е посещавала университети в Турция/такава и е работата/-беше очарована от тях-по модела на американските университети са Mr. Green Mr. Greenех,ако Фери учеше в друг град newsm78-и аз почнах да пиша сценарий Sick Sick Sick

# 42

иска ми се да ги проследи на годежа и там да се развика , че не може да е сгодят защото той я обича , но и тя него, и майката на ремаркето от гордост да развали годежа

newsm78 Ама и Ферито голям пердах ще отнесе после, а може и бой да гледаме в този сценарий, той Емир малко му трябва

# 43
  • Варна

ха , да ти е честито , но сега голям купон никой няма да те познае
Надявам се в петък да не кажеш че не съм на линия  Laughing

# 44
  • в очите на дъщеря си

newsm78 Ама и Ферито голям пердах ще отнесе после, а може и бой да гледаме в този сценарий, той Емир малко му трябва

не се и надявай на този сценарий , твърде е оптимистичен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт