Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 20"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 303
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
Габи, майка ти е напълно права и аз бих постъпила така.

# 16
Здравейте!Честита тема.Честит рожден ден на рожденничката.

ПП:Да превеждам ли резюмето?

# 17
  • Варна
Привет и от мен. Филмчето ми хареса, но има ли кой да го превежда? newsm78
Ами превеждаме от английски на български
Емито и Хати ни превеждат най важното след излъчения нов епизод

# 18
  • Варна

Преведи го   bouquet
Ама то излязло ли е Аз съм пропуснала  hahaha

# 19
Еми ако смяташ, че нещо е пропуснато от превода в предната тема, давай!

# 20
  • Варна
Привет и от мен. Филмчето ми хареса, но има ли кой да го превежда? newsm78
Ами превеждаме от английски на български
Емито и Хати ни превеждат най важното след излъчения нов епизод

Аз преведените ги изгледах, но не видях превод на 13 епизод. Пропуснала ли съм го или още няма превод?

# 21
Друго си мисля, едва на 14 серия е филма и вече годеж ще има. Тези неща в другите филми стават по нататъка, като напреднат епизодите и защо още през деня пуснаха фрагмана, както и озета преди обяд, като че ли досега не е било така. Какво ли са ни приготвили сценаристити?

# 22
  • Варна
Ама разбира се че ще го пусне майката нейното дето То първо убило брат си после искаше и сестра си да убие а накрая и майка си искаше да убие е извинете след всичко това мислите ли че заслужава да живее бе хора  Sick Sick Sick Че ако го беше оставила жив след няколко години щеше да ги пречука всичките  Rolling Eyes  Е ако и двете деца бяха нормални разбирам да си спася мойто но това не беше обикновена ситуация

# 23

моля те smile3525 smile3525

# 24
  • в очите на дъщеря си
Neidjal може разбира се да ми викаш така няма нужда да питате  Hug Hug Hug

нещо много си уплашила народа Rolling Eyes

# 25
ТРУДНИЯТ ИЗБОР НА ЗЕХРА,КОЯТО НАУЧАВА ИСТИНАТА!
Зехра,която научава лъжите на дъщеря си,се съсипва.Майка-дъщеря изживяват сериозен конфликт.Фериха губи подкрепата на майка си,която винаги е била до нея.Зехра е свидетел на лъжите на Фериха,и за да откъсне дъщеря си от лъжите,прави огромна крачка.Зехра се съгласява за годежа.Фериха,която носи тежестта,че е обидила майка си и се съгласява с решението,което ще промени живота и.Емир,който си няма на представа от нищо,продължава да се бори за Фериха,за да я спечели отново.Най-накрая Емир успява да остане на саме с Фериха и този път е решен да вземе отговор на въпросите си.А в деня на годежа,Емир е на крачка,за да разбере една голяма истина.

# 26
  • Варна
Neidjal може разбира се да ми викаш така няма нужда да питате  Hug Hug Hug

нещо много си уплашила народа Rolling Eyes

newsm78 newsm78 newsm78

# 27
Извинете, но след това което прочетох съм без коментар, просто не съм гледала филм с такъв сюжет. Въздържам се от изказване.

# 28
emit0y-много благодаря Hug Hug
 Е, и Зехра го удари на обидена ooooh! ooooh!Е тази жена мислех си,че има малко ум,ама ooooh! ooooh!Да спаси Фери от лъжи,я жени ooooh! ooooh! ooooh! за онзи ooooh! ooooh!
  Дано няма два сезона този филм,че ще видим Фериха усмихната догодина Mr. Green Mr. Green

# 29
  • в очите на дъщеря си
ТРУДНИЯТ ИЗБОР НА ЗЕХРА,КОЯТО НАУЧАВА ИСТИНАТА!
Зехра,която научава лъжите на дъщеря си,се съсипва.Майка-дъщеря изживяват сериозен конфликт.Фериха губи подкрепата на майка си,която винаги е била до нея.Зехра е свидетел на лъжите на Фериха,и за да откъсне дъщеря си от лъжите,прави огромна крачка.Зехра се съгласява за годежа.Фериха,която носи тежестта,че е обидила майка си и се съгласява с решението,което ще промени живота и.Емир,който си няма на представа от нищо,продължава да се бори за Фериха,за да я спечели отново.Най-накрая Емир успява да остане на саме с Фериха и този път е решен да вземе отговор на въпросите си.А в деня на годежа,Емир е на крачка,за да разбере една голяма истина.

ех, как ми се иска да види Емир с очите си този годеж и да разбере всичко за нея

Общи условия

Активация на акаунт