Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 20"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 342
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • в очите на дъщеря си
mariola_sha, луда жена. Иска да провали бъдещето на дъщеря си и тя като нея да ходи да чисти по апартаментите. Не, че има срамен труд, ама защо, след като има други възможности.
Snejka Hugподобно нещо писах за миналия епизод,за Реза,сега същото ти пишеш за Зехра. Peaceа за Фери вече ми се струва, че с подобен модел на поведение, на родителите и ooooh! ooooh! да се бори за любовта си-май чок,чок зор Mr. Green Mr. Green Mr. Green

винаги може да си събере партакешите и дим да я няма,  а тя  сама се обрича , сама се оставя да я направят луда калинка

# 61
  • в очите на дъщеря си
нов фрагман

http://www.showtvnet.com/dizi/adini-feriha-koydum/

нищо интересно Crossing Arms

# 62
mariola_sha, луда жена. Иска да провали бъдещето на дъщеря си и тя като нея да ходи да чисти по апартаментите. Не, че има срамен труд, ама защо, след като има други възможности.
Snejka Hugподобно нещо писах за миналия епизод,за Реза,сега същото ти пишеш за Зехра. Peaceа за Фери вече ми се струва, че с подобен модел на поведение, на родителите и ooooh! ooooh! да се бори за любовта си-май чок,чок зор Mr. Green Mr. Green Mr. Green

винаги може да си събере партакешите и дим да я няма,  а тя  сама се обрича , сама се оставя да я направят луда калинка

Тинче-душичко мила Hug Hug Hugтова да не ти е някъде из Европа,това си е около Босфора ooooh! ooooh!а и аз като Neidjal при така развиващите се събития изход не виждам ooooh!

# 63
  • в очите на дъщеря си

Тинче-душичко мила Hug Hug Hugтова да не ти е някъде из Европа,това си е около Босфора ooooh! ooooh!а и аз като Neidjal при така развиващите се събития изход не виждам ooooh!

Аз на Надето съм и забранила да бъде черногледа, но ми се струва , че и на теб ще забраня Mr. Green

# 64
  • Варна
Ето споменахте Зехра и ви пуснаха нещичко  за нея  hahaha
Добрите хора като ги  споменеш се появяват

# 65
Привет!  bouquet

~ Hrisi~ ,това дали е старата ми дружка... Hug

и Тина си слижила силикон та се е уголимила Mr. Green Hug

# 66
  • Варна

~ Hrisi~ ,това дали е старата ми дружка... Hug[/b]
Аз съм мила  Hug Hug Hug

# 67
Наистина нищо интересно няма Rolling Eyes защо ли изобщо са го пуснали

# 68
  • Враца
Може ли фрагмена в тубето че не ми се отваря линкаа  Embarassed

# 69
  • Варна
Щото чуха че все протестираме че има само един трейлър и за това са го пуснали  Mr. Green

# 70

Може да си събере партакешите, но не е възпитана така, а да се съобразява/подчинява  с желаниято на мъжете в къщата
Ето споменахте Зехра и ви пуснаха нещичко  за нея  hahaha
Добрите хора като ги  споменеш се появяват
Щото чуха че все протестираме че има само един трейлър и за това са го пуснали  Mr. Green
От такъв мерси, дано чуят и др неща които искаме Mr. Green

# 71
Тая Зехра пък като започне да нарежда... ooooh! ooooh! ooooh!
И сега какво? За наказание - съгласна с женитбата...

# 72
Тинче  love001  love001  love001не съм черногледа ами реалистка Sick Sick
ако Фери се сгоди ooooh! ooooh! и избяга-става още по лошо-семейството ще я трепе:брат и барабар с мистака Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 като гледам как коленичи пред майка си-не е по-различна от родителите си,които са си фанатици по разбиране ooooh! ooooh!
а с това си мисля,че Фери наистина с тези разбирания не е за Емир Thinking Thinking на светлинни години са,а не че на Емир родителите са разведени-манталитетите им са различни
 ама и ние сме се закахарили smile3518-може като в "Перла":Фери да се влюби лудо у мустака Mr. Green Mr. Green Mr. Greenстой,че гледай Sick Sick

# 73
Можеше да минем и без втори фрагман. Вече съвсем се стъписах. Първи фрагман в Понеделник през деня, озет в Сряда преди обяд и нов фрагман след обяд. Такова нещо не е било, да знаете нещо се мъдри но какво? Мисля, че ще е скучен епизод, ще гледаме обидената Зехра и виновната Фери почти цяла серия. Вече, като че ли нямам никакви очаквания за филма.

# 74
Можеше да минем и без втори фрагман. Вече съвсем се стъписах. Първи фрагман в Понеделник през деня, озет в Сряда преди обяд и нов фрагман след обяд. Такова нещо не е било, да знаете нещо се мъдри но какво? Мисля, че ще е скучен епизод, ще гледаме обидената Зехра и виновната Фери почти цяла серия. Вече, като че ли нямам никакви очаквания за филма.
май и аз Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт