Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 20"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 20 388
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Малко раничко, но да си повторя от снощи. Mr. Green

# 481
Добро утро

# 482
# 483
  • в очите на дъщеря си
тази песен ми носи много настроение и искам да я споделя с вас - дамо да повдигне духът ви

# 484
  • Сливен
Добро утро момичете аз май няма да мога да гледам епизода до вечера заминавам на село  Crossing Arms

# 485
  • в очите на дъщеря си
Добро утро момичете аз май няма да мога да гледам епизода до вечера заминавам на село  Crossing Arms

и ти ли искаш извинителна бележка ooooh!

# 486
  • Варна

Тази сезмица много отсъстващи  Laughing

# 487
  • Сливен

да маме направо ми призля сутринта като ми казаха наще и аз и викам ама аз има 2 сериала за гледане в петък и събота и татко ми вика ти нямаш акъл Joy hahaha Joy hahaha

# 488
  • Варна

да маме направо ми призля сутринта като ми казаха наще и аз и викам ама аз има 2 сериала за гледане в петък и събота и татко ми вика ти нямаш акъл Joy hahaha Joy hahaha
hahaha Joy hahaha Joy

# 489
  • Сливен
ама аз по някое време ще мина през телефона да ви видя какво правите  Whistling

# 490
# 491
Добър ден и от мен. Аз винаги съм на линия в Петък вечер, но се появявам след филма. От 8 до 11 моите хора в къщи си знаят-мама отсъства. Моят мъж за другата седмица по Великден и той има планове да пътуваме, но заявката е в Събота.

# 492
  • в очите на дъщеря си
НАГРАДАТА  Е ЯСНА ТАКА , ЧЕ ЩЕ МЕ ЯДОСАТЕ И НИКОГО НЯМА ДА ИЗВИНЯ ooooh! Thinking :xarms:

# 493
  • Варна
НАГРАДАТА  Е ЯСНА ТАКА , ЧЕ ЩЕ МЕ ЯДОСАТЕ И НИКОГО НЯМА ДА ИЗВИНЯ ooooh! Thinking :xarms:
Много си строга  Crossing Arms остави хората да си живеят живота  Mr. Green

# 494
Добро утро  Party Party
Сиси честита премяна  Flutter   Hug

Общи условия

Активация на акаунт