Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 014
  • 716
  •   1
Отговори
# 135
   real inima,моля, пак заповядай  Hug
   biskit- логиката ти е желЕзна,та дрънка  Laughing

Във филма се вижда,че връзката Нихал-Бехлюл е много насила,породена от различни обстоятелства и където любовта категорично не е сред тях.За мен постъпката на Бех си беше логична и очаквана.

# 136
# 137

smile3501  Ччаровница!

Силвия-Мария защо се опитваш да намесваш личните отношения на актьорите в настоящият филм newsm78

А защо не?

Тук в темата всеки ден се показват кадри и снимки на актьорите/не от филма/ и аз им се радвам.
Гледах много клипчета с Къванч и Хазал
Четох интервю в което Кавънч отрича да е имал връзка с Барен-факт
Гледах клипчетата....
Правя предположение ,което е логично ,а никой не изказа повече инфо ,а се нервят.
Фенките на Бихтер реагират като гузен ,негонен бяга

# 138
Колко трябва да тежи една жена, за да и се вдига рейтинга ?

Трябва ли всеки да е в приятелски или интимни отношения с Къванч, за да има висок рейтинг? И мъжете ли влизат в това число?

Никой актьор -  освен Берен - разбира се, не си позволява да интимничи с колеги. Това е пошло, грозно  и е грях!

# 139
  Silvia_Maria-ти наистина ли вярваш,че някой е длъжен да каже пред целия свят с кого е спал? Това си е лично негова работа и засяга само него. Сега остава да предположиш,че е влюбен в Хазал и това ще е съвсем логично и ще е потвърждение,че целият филм се е пренесъл в живота,осъзнай се малко  Crazy

# 140
  • Бургас
Какво пък ви интересува с кого спи Берен Саат? Това си е нейна работа. Ако иска половин Европа да мине, пак си е нейна работа. И няма нищо общо с екранните и превъплъщения.

# 141
Какво пък ви интересува с кого спи Берен Саат? Това си е нейна работа. Ако иска половин Европа да мине, пак си е нейна работа. И няма нищо общо с екранните и превъплъщения.
  А грешиш,има,има и то много,ти не виждаш ли Берен е цяла Бихтер  Laughing hahaha

# 142
  • Варна и...духом на Босфора

smile3501  Ччаровница!

Силвия-Мария защо се опитваш да намесваш личните отношения на актьорите в настоящият филм newsm78

А защо не?

Тук в темата всеки ден се показват кадри и снимки на актьорите/не от филма/ и аз им се радвам.
Гледах много клипчета с Къванч и Хазал
Гледах клипчетата....
Правя предположение ,което е логично ,а никой не изказа повече инфо ,а се нервят.
Фенките на Бихтер реагират като гузен ,негонен бяга

А с Мелтем абла `случайно` да не пи чай на Месербурну? Rolling Eyes Rolling Eyes smile3532

# 143
Гледах клипчетата....

Е, и?
Не правиш предположения, а се изказваш, все едно ти си доверено лице на цялата гилдия Laughing

Това е, все едно аз да предположа, че след като Къванч е в добри отношения с Хазал, то те непременно скоро ще се оженят, а до 1 година ще им се роди син newsm78

# 144
Ето,и днес не пропуснахме култовото 'Фенките на Бихтер' с нотка присмех...

А кой с кой се търкалял из чаршафите,най-малкото е наша работа.

# 145
Силвия-Мария-първо ме дразнеше, сега сериозно се притеснявам за теб-виж има и други теми, може да ти помогнат-сигурно е лечимо............  Rolling Eyes

Трудно лечимо... Grinning

# 146
  • Бургас
  А грешиш,има,има и то много,ти не виждаш ли Берен е цяла Бихтер  Laughing hahaha
Ех значи. Един път се съгласи с мен де. Даже и на бъзик пак си на контра.

# 147
 А грешиш,има,има и то много,ти не виждаш ли Берен е цяла Бихтер  Laughing hahaha
Ех значи. Един път се съгласи с мен де. Даже и на бъзик пак си на контра.
 Ти пък, не съм на контра,допълвам пропуските ти  Laughing-всичко това и предишния ми пост са майтап, да не се засегнеш  Peace

Сега сериозно-съгласна съм с теб,разбира се.Кой какъв човек е в личния си или обществен живот не определя дали ще изиграе добре или зле дадена роля и няма нищо общо с образите,които пресъздава.

# 148
silvia_maria, това сигурно си го гледала, но пак го погледни и кажи наистина ли виждаш нещо общо на Берен с ролята и във филма

# 149
  Виж сега,loca, ти не разбираш-Берен може и да е различна от Бихтер по много неща,но опре ли до Къванч-там нещата са си едно към едно като от филма,откъдето следва автоматичният извод,че тя е евтина и не си тежи на мястото  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт