Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 059
  • 716
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Добре де дори и да са тръгнали слухове, че Берен е казала такова нещо, а Къванч го е отрекъл...Ми логично е. Правят PR на филма. Разбунват духовете....Всяка една връзка около Къванч, Берен, Хазал по време на излъчване на филма би била по - скоро реклама.

# 151
  • БГ
Няма как да се въздържа от мнение  Flutter
Великолепноооооо!!! Но страшно прибързано,сякаш се губят доста епизоди.И все пак-за вас не знам,но аз мисля,че на Бех много вода му изтече през ръцете.В смисъл,че той претръпна и всичко към Бих се променя.Не смятам,че е любов това което е било и ще бъде (заради наглостта на Бих ) между тях.Това е тръпка,трепет,откраднат миг....И всяко нещо има край.
Нихал изглежда великолепно-красива,невжа и невинна,по детски чиста-в очите и личи.А Бих просто изглежда смешна.Каква гордост имаше в очите на Аднан като видя пръстена и се опомни.Какъв силен край на епизода.Очите на Бих-злобни,завистливи и ревниви,щеше да припадне.  hahaha    Макар и прибързано,погледа  на Бех  към Нихал се променя.Светят му очичките.Хубава двойка,но какво ли им готви утре кака Бих  Twisted Evil

Страхотен коментар! Поздравления!  bouquet
От начало до край и от края до началото съм съгласна с написаното от теб! Моето мнение е същото.
Само бих добавила , че на Бихтер от завист и злорадство- колието на главата й се изкриви  hahaha hahaha

# 152
  Мисля,че Берен нищо не е казвала,засичали са ги да се разхождат заедно далеч от снимачната площадка и също така двамата на вечеря в ресторант.Оттам тръгват слуховете и така до интерпретациите тук.

# 153
Стаилинга е трик на сценаристите. Бих "поизносена" и ретро, а Нихал - свежа, невинна, непорочна.
newsm10

# 154
Стаилинга е трик на сценаристите. Бих "поизносена" и ретро, а Нихал - свежа, невинна, непорочна.
newsm10
smile3501 smile3501 newsm10 newsm10

# 155
 Silvia_Maria-ти наистина ли вярваш,че някой е длъжен да каже пред целия свят с кого е спал? Това си е лично негова работа и засяга само него. Сега остава да предположиш,че е влюбен в Хазал и това ще е съвсем логично и ще е потвърждение,че целият филм се е пренесъл в живота,осъзнай се малко  Crazy

Напротив,според мен една актриса ,която държи на себе си ,трябва да е в приятелски,колегиални или официално-интимни отношения с колегите си.
Да спи с когото си иска ,но да се подминават демонстративно/има клипчета  от клюкарски предавания/  на светски партита с колега след слухове .....си е евтино

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 12:44 от silvia_maria

# 156
И ти как разбра, че се подминават.... ooooh! Може би си присъствала на същите светски партита? Joy  Аз пък чух, че Къванч е ходил на снимачната площадка на новия сериал на Берен специално, за да я поздрави и са се радвали много един на друг. Но това не би ме накарало да си мисля, че между тях има нещо специално - просто добри приятелски и колегиални отношения. Grinning

# 157
# 158
biskit Hugза веждите,беше нещо като репортаж,но нали не зная езика,неможах да разбера подробностите,но целта е веждите да са плътни и добре оформени,някакси се подчертават на лицето Crazy CrazyТо явно така се харесват,както мъжете им с 3-4 дневна брада,макар,че още Ататюрк е забранил при определени случаи- брадите.А и жените им явно са навикнали да си търкат бузките в наболи бради Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 159
Славенка   Hug Hug
Ох, и тоалета на Фирдевс ми харесва. Тя от миналата вечер се замисли как да се подмлади и реши да облече къса рокля. Отгоре модела както е изпипан много ми харесва! Само цвета да не беше бял! Но нали и тя ще е бъдеща булка...

# 160
Този сериал добива странни развои!Не ми харесва, не заради това, което се случва, а защото, както посочиха някои от вас, нещата се развиват главоломно бързо.Докато се случи нещо и зрителя успее да го осмисли, те са те лашнали вече в някаква друга случка, за която имаш усещането, че нито времето й е сега, нито успяваш напълно да избегнеш усещането, че е като скалъпена и изнасилена работа.
Но нищо де - то за любовта няма граници, няма време  Laughing

# 161
real inima ,бялото е цвета на младостта,непорочноста,на чистотата-също като мама Фирдевс Shocked,пред Четин е държеше като ощипана булка на бала на организацията..на този ще видим как е

# 162
Ама  Славенка  Hug аз и никога не съм се съмнявала в нейната "непорочност", честност .... а дали не е и девствена  Joy Joy
Дано покажат! #Crazy

# 163

Ох, тази дума много ме разсмя-  hahaha Бихтер направо си е втора, че и трета употреба!  Crazy  Crazy Mr. Green

# 164
Ама  Славенка  Hug аз и никога не съм се съмнявала в нейната "непорочност", честност .... а дали не е и девствена  Joy Joy
Дано покажат! #Crazy

Moже,може, след две деца и внуче,що да не е.Ще питаме понататък Четин Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт