Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 033
  • 716
  •   1
Отговори
# 15
   Добър вечер   bouquet
   Мангосива   bouquet
   Тази вечер наблюдавахме пълното падение на Бехлюл.За да се спаси реши да жертва всичко и всички.Караше се на Бихтер,че тормозела Нихал,но нейното е нищо в сравнение с неговата постъпка  Sick,думи нямам.А горкото момиче вярва на всичко.Вкрайна сметка Бех е този,който жертва Нихал заради себе си.
  Обяснението му в любов беше направо да ти умре коня  Joy Много зле.А какво изпитва към Бихтер-погледът му от стълбището,как я копнее,друго не е нужно,за да стане ясно.
  Бех по никакъв начин не е погледнал различно на Нихал,просто тя му е удобна,тя е спасението му.Затова Бих като попита какво му обеща,той не можа да й каже,нали уж е приключил с нея.
   Противопоставянето в тоалетите на Нихал и Бихтер беше великолепно. И двете бяха много красиви-едната в бяло-чистота,а другата в черно-греха.Бихтер беше сломена като видя пръстена,не видях злоба в очите й ,а много болка.
  Нихал ужким каза,че ще изчака,за да се убеди в чувствата на Бех,обаче едно нескопосано обяснение и предложение й бе достатъчно,нещо пак не се връзват нещата.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 21:16 от charovnica

# 16
Хриси, благодаря за хубавата тема.  bouquet Hug

# 17
~ Hrisi~, благодаря!   bouquet Снимката на Нихал от колажа е много хубава. Ще я метнеш ли и тук да й се порадвам?

# 18
silvia_maria, не знам на колко години си но след 29год. брак мога да кажа, че между двамата няма ли страст, нищо не става, по питай някои мъж да ти обясни!  :love
Не случайно има една поговорка кревата всичко оправя!
Хубаво е че спорим но нито аз ни то ти можем взаимно да се убедим! Hug

# 19
След такъв епизод предполагам,че тук ще пламне пожар  Mr. Green
Няма как да се въздържа от мнение  Flutter
Великолепноооооо!!! Но страшно прибързано,сякаш се губят доста епизоди.И все пак-за вас не знам,но аз мисля,че на Бех много вода му изтече през ръцете.В смисъл,че той претръпна и всичко към Бих се променя.Не смятам,че е любов това което е било и ще бъде (заради наглостта на Бих ) между тях.Това е тръпка,трепет,откраднат миг....И всяко нещо има край.
Нихал изглежда великолепно-красива,невжа и невинна,по детски чиста-в очите и личи.А Бих просто изглежда смешна.Каква гордост имаше в очите на Аднан като видя пръстена и се опомни.Какъв силен край на епизода.Очите на Бих-злобни,завистливи и ревниви,щеше да припадне.  hahaha    Макар и прибързано,погледа  на Бех  към Нихал се променя.Светят му очичките.Хубава двойка,но какво ли им готви утре кака Бих  Twisted Evil
newsm10

Бехлюл е искрен и решен да се пречиства и да се отдаде на Нихал,но.............Бих newsm48

# 20
Съжалявам но да в очите на Бихтер имаше болка но имаше и злоба ,яд ужас всички чувства се смесиха ,тя сякаш не можеше да повярва че това се случва ,не иска да го приеме и въпреки че всички за това говореха тя все си мислеше че няма да стане

# 21
  Добър вечер   bouquet
   Мангосива   bouquet
   Тази вечер наблюдавахме пълното падение на Бехлюл.За да се спаси реши да жертва всичко и всички.Караше се на Бихтер,че тормозела Нихал,но нейното е нищо в сравнение с неговата постъпка  Sick,думи нямам.А горкото момиче вярва на всичко.Вкрайна сметка Бех е този,който жертва Нихал заради себе си.
  Обяснението му в любов беше направо да ти умре коня  Joy Много зле.А какво изпитва към Бихтер-погледът му от стълбището,как я копнее,друго не е нужно,за да стане ясно.
  Бех по никакъв начин не е погледнал различно на Нихал,просто тя му е удобна,тя е спасението му.Затова Бих като попита какво му обеща,той не можа да й каже,нали уж е приключил с нея.
   Противопоставянето в тоалетите на Нихал и Бихтер беше великолепно. И двете бяха много красиви-едната в бяло-чистота,а другата в черно-греха.Бихтер беше сломена като видя пръстена,не видях злоба в очите й ,а много болка.
  Нихал ужким каза,че ще изчака,за да се убеди в чувствата на Бех,обаче едно нескопосано обяснение и предложение й бе достатъчно,нещо пак не се връзват нещата.
+1 Страхотно написано, невероятна си!  bouquet

# 22
 Бих не знае истинската причина за този годеж,тя за малко щеше да падне, това е огромен удар за нея,вярно е,че не го приема и не иска да повярва,че се случва.Мисля,че в този момент нямаше злоба,а безсилие,ревност и много мъка.
  IR65- благодаря   bouquet

# 23
silvia_maria, не знам на колко години си но след 29год. брак мога да кажа, че между двамата няма ли страст, нищо не става, по питай някои мъж да ти обясни!  :love
Не случайно има една поговорка кревата всичко оправя!
Хубаво е че спорим но нито аз ни то ти можем взаимно да се убедим! Hug
Изобщо не си ме разбрала

Страстта е важно и необходимо ,но недостатъчно условие за една щастлива двойка

Няма любов без страст , но има страст без любов       -така ясна ли съм

БиН не дават какво става в спалнята им ,но без страст ,нямаше  да  я има и  щастливата любов,нали

# 24
Чаровница, според мен на Бихтер  и е напълно ясна причината за годежа. Бехлюл няколко пъти и каза, че е сигурен, че Бешир няма да проговори, убедил го е. Wink Би трябвало да се е досетила, но първоначално й идва като гръм от ясно небе.
Аз тях двамата не мога да ги разбера какво искат? newsm78

# 25
  • Варна
~ Hrisi~, благодаря!   bouquet Снимката на Нихал от колажа е много хубава. Ще я метнеш ли и тук да й се порадвам?
Ето я цялата снимка

# 26
Чаровница, според мен на Бихтер напълно и е ясна причината за годежа. Бехлюл няколко пъти и каза, че е сигурен, че Бешир няма да проговори, убедил го е. Wink Би трябвало да се е досетила.

Като помисли малко сигурно ще се досети,но в този първи момент на шок,едва ли,тя не очакваше това от него,а и Бех не й каза какво са си говорили,остави я в неведение и това определено я изненада,ужасно неприятно.

# 27
Изненада я, да, но предполагам, че не е толкова глупава, за да не се досети за причината за внезапния годеж.

# 28
 Кой какво иска-Бихтер иска да е с Бехлюл като нормална двойка,на светло и всичко произтичащо от това. Бех иска да тайна любов с Бихтер ,да не напуска семейството си и да се ползва от всички облаги,котито получава.
Изненада я, да, но предполагам, че не е толкова глупава, за да не се досети за причината за внезапния годеж.
 Като се окопити ще събере две и две,но в първия момент  реакцията й беше откровена,именно защото не знаеше нито какво е намислил той,нито защо.

# 29
Не мисля че Бихтер се е досетила но това ще разберем по нататък.Тя не си представя че Бешир е поискал такава цена. Много пъти в сериала казваше на Бех че той не може без нея -вярваше че е така,казваше че няма да е с Нихал Исега всичко това и дойде като удар .

Общи условия

Активация на акаунт