Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 41

• 46 104
  • 716
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Тука може да дадете едно гласче за Хазал понеже Берен я няма  Mr. Green http://www.haberuni.com/2011/04/2011-en-iyi-kadin-oyuncu-adaylari/

# 31
За всички тинейджърки в темата-поздрав от лелките

Не винаги под слънцето се скиташ,
не винаги живота ти е песен,
но винаги е нужно да се питаш:
Живот ли щеше да е, ако беше лесен?

Не винаги преглъща се вината,
не винаги и времето лекува.
Но винаги заплаща се цената
и винаги безумно много струва!

# 32
  емилка-страхотно е и много вярно   bouquet
  Бихтер не е глупава-ясно й е ,че Бех много го е страх от Аднан и разкриване на ситуацията и е готов на всичко,за да го предотврати.Бешир просто беше последната капка,според мен ще се досети,но най-вероятно той ще разсее съмненнията й като го попита,а може и да греша.

# 33
Тя пък една смелост показа в тази ситуация... ooooh!

# 34
  • Pleven, Bulgaria
Тази вечер Бехлюл достигна дъното.Както обеща на Аднан да не нарани Нихал и казваше на Бех да не я наранява,започва да прави точно това.Никаква страст в погледа му.Колкото беше студен погледа на Бих когата видя Нихал и чу новината,толкова студенина имаше и  при предложението за брак.Имах чувството че с това той искаше не само да прикрие греха си и да накара Бешир да мълчи,но и да отдаличи Бихтер,имаше леко самодоволство като погледна Бихтер.Въпреки подлостта на Бехлюл много ми хареса самото предложението.

# 35
Къде я видяхте тази студенина в погледа му - не знам Shocked
Погледът му показваше, колко е гузен, че предлага брак на Нихал, за да спаси себе си. Гузен, че използва невинното дете, за да прикрие собствените си грешки.

# 36
# 37
Погледът му показваше, колко е гузен, че предлага брак на Нихал, за да спаси себе си. Гузен, че използва невинното дете, за да прикрие собствените си грешки.
  bouquet

# 38
И аз мисля че в погледа на Бехлюл нямаше студенина -студено се гледа човек към когото не изпитваш нищо ,а не мога да кажа че Бех не обича Нихал-може да я обича като сестра но я обича -той никога не я е гледал студено .  С постъпката си той показа ня(а бихтер че между тях нещата са приключили -независимо от причините поради които го направи.Въпрос на време беше да се стигне до брак с Нихал всички за това говореха а Бех пред никого не отрече просто Бешир го засили малко по скоро да го направи но не мисля че той е главната причина

# 39
Бехлюл не помни имената и на половината от жените с които е спал,
а може би и на някои от тези на които е шептял "Обичам те"
Прелъстяването и изоставянето на жени му  познато,но да се даде е НЕЩОТО,
което за никоя не е  бил готов
Той се реши на такава саможертва ,защото обича семейството си
 ,заради Бешир и защото обича Нихал ,както не е обичал никоя жена.
Той си знае smile3521 най-добре дали Нихал може да  разпали страстта му
,когато му дойде времето

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 22:05 от silvia_maria

# 40
  Напълно съгласна    bouquet
   За мен нещата между Б и Б не са приключили и  Бихтер няма нищо общо  с този годеж -направи го за себе си,а това как тя ще го изтълкува е друг въпрос//тя ще допусне,че го прави и за да я дразни и наранява/. Какво даване-той се интересува само от себе си. Вярно,че може би бракът беше може би въпрос на време,но Бешир има решаваща роля за осъществяването на тази изкуствена връзка.
  С постъпката си за мен той й показа,че е готов на всичко,за да се измъкне и прикрие грешките си,как тя ще реагира оттук нататък е отделно.Още повече,че и неговите действия ще докажат,че годежът не е бил край на нищо.

# 41
Бейлюлчо просто се препъна да сложи пръстена на Нихал само да затвори устата на Бешир, то е ясно като бял ден.

# 42
Чак аз се изненадах от предложението на Бехлюл тази вечер :0 Хареса ми. И на Нихал й хареса Simple Smile Хубава двойка биха били... Презастрахова се Бехлюл по този начин. Много умна постъпка.

Бихтер- толкова жестокост и безмилостност спрямо Бешир. Тя дори не попита как е. Само повтаряше: 'Защо не го остави?' Като малоумна... Но то си се знае- както се отнасяш към хората и живота, така и те към теб. Краят й си е абсолютно очакван и заслужен според мен.

# 43
  • в очите на дъщеря си

# 44
  Mного умно-да използва момичето като параван и за да се спаси,гениално направо   #Crazy
  Краят й бил заслужен-без коментар просто.
  Бихтер мрази Бешир,защото ги е разкрил и със заплахите си още повече отдалечава Бех  от нея,това е. Определено много злъч изля по него,което за мен е израз на безсилието й.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 22:40 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт